Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



ΑΘΗΝΑ 13-6-2014.

Ραγδαίες κυλούν οι εξελίξεις επάνω από το έως σήμερα κατοχικό προτεκτοράτο μας. Αργή όμως και κατευθυνόμενη η πληροφόρηση. Τα αρνητικά προβάλλονται από ενημερωτές και πολιτικάντηδες  ψευτορωμιούς ως θετικά, στα πλαίσια τής Πολιτείας. Και στα εθνικά μας ζητήματα, τα κοράκια μαζεύονται για να λάβουν μερτικό και να αποτρέψουν τις προοπτικές ανακάμψεως από χέρια πραγματικά ελληνικά.

Ήρθε το πλήρωμα τού χρόνου να αποκατασταθούν οι αδικίες, παρά να αφανιστούμε. Η φυσιογνωμία τής Χερσονήσου τού Αίμου θα αλλάξει οπωσδήποτε. Και κείνοι που πρώτοι πρέπει να αλλάξουμε τώρα είμαστε εμείς οι Έλληνες. Διώκτες μισελλήνων και χτίστες Ελλάδος. Γιατί το πλήρωμα τού χρόνου ο Θεός θέλει να μάς βρει μεγάλο Έθνος και δικαιωμένο. Κι έτσι θα γίνει. Αλλά πρέπει να κινήσουμε τα σωστά χέρια.

Μάς μίλησαν οι εθνοπροδότες για ανάπτυξη, πλεόνασμα, κοινωνικά μερίσματα και εξόδους στις αγορές. Οι διεθνείς τοκογλύφοι λοιπόν προανήγγειλαν διετή παράταση τής δήθεν έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και παρέμβαση στο ασφαλιστικό. Περισσότερες υπηρεσίες των Ελλήνων στους νεοταξίτες άρπαγες τού ελληνικού πλούτου με λιγότερες αποδοχές. Εθνική παραγωγή στο μηδέν.

Παράλληλα διαπιστώνουμε την έξοδο τής τουρκικής στρατιωτικής μηχανής και των ερευνητικών σκαφών τής Άγκυρας στα νερά μας. Τα πολεμικά σκάφη και αεροσκάφη τής Τουρκίας αλώνισαν Κυκλάδες και Παράλια τής Αττικής. Βγάλανε επιπλέον οι Τούρκοι πρόγραμμα ερευνών για πετρέλαιο έως τις ακτές τού Αγίου Όρους.

Την ίδια στιγμή τουρκικά αεροσκάφη μπαίνανε μεταξύ Λέσβου και Χίου, φτάνοντας επάνω από τούς Φούρνους. Χαμηλά όμως, στην Λέσβο, οι αναρχοκομμουνιστές και οι συριζαίοι φύλακες τού κατοχικού καθεστώτος επιτίθονταν στα νέα γραφεία τής Χρυσής Αυγής στην νήσο μας!

Τούρκοι και μαρξιστές συντονίζουν τον μισελληνισμό τους και παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον παγκοσμιοποιητή τύραννο από κοινού. Αλωνίζουν σε ένα υποθηκευμένο δια των μεταλλαγμένων σοσιαλφιλελεύθερων χεριών Αιγαίο. Τόσο μεταλλαγμένων όσο και τα μεταλλαγμένα, γενετικά τροποποιημένα και δολοφονικά υποπροϊόντα που προωθεί η ελληνική τάχα προεδρία τής ψευτοευρώπης.

Οι ζωές μας στο πιάτο των πολυεθνικών. Και το κράτος μας μαζί με την ιστορία μας στα νύχια των βαρβάρων που ωστόσο ψυχορραγούν. Οι πολιτικές και θρησκευτικές «μας» αρχές αδιαφορούν μπροστά στα τουρκικά ασκέρια που φτάνουν έως το Περιβόλι τής Παναγιάς μας και βάφουν την Θράκη μας με τα τουρκικά χρώματα.

Δίδουν στους προσωρινούς μας γείτονες, που φαγώνονται αναμεταξύ τους, χρόνο για να ξαμολήσουν τα ισλαμικά αφιόνια που ζητούν την Αγία Σοφία ως Τέμενος. Την ώρα που ουρλιάζανε στο προαύλιο τής Αυτοκρατορικής μας Εκκλησιάς, οι Τούρκοι προχωρούσανε στο κλείσιμο των υδάτων τού Ευφράτη με φράγματα, προκειμένου να μην υδροδοτηθούν Συρία και Ιράκ.

Για να πληρωθεί η προφητική ρήση τού Γέροντα Παίσιου πως «"Όταν ακούσετε, ότι τα νερά τού Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία τού Αρμαγεδδών, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι Ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας».

Θίγονται λοιπόν τα συμφέροντα τής Ρωσίας. Κι έτσι θα χτυπήσει ο Μόσκοβος που είναι γεωγραφικά πιο ψηλά από εμάς και δεν διαθέτει ελληνικούς πληθυσμούς στην καυτή ζώνη όπως εμείς. Αντιδρά η Ρωσία που έχει τις δαγκάνες τού σιωνισμού στην Ουκρανία. Και δεν αντιδράει η Ελλάς που έχει σιωνιστική διακυβέρνηση, πληθυσμιακή αιμορραγία, βδέλλες που τραβούν την ενέργεια της γης μας και ελληνικούς πληθυσμούς στα κατακτημένα ορμητήρια τοκογλύφων και βαρβάρων.

Κατεβαίνει από την Βόρεια Θάλασσα το χιλιάρμενο Κουζνετσόφ με τα 23 αεροπλάνα του, τούς πυραύλους, το υποβρύχιο και τα 6 σκάφη συνοδείας του στα κυπριακά ενεργειακά οικόπεδα. Και την ίδια στιγμή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασκούνται σε αεραποβάσεις, ενεργοποιούν την αεράμυνα και στα τρία όπλα, θέτουν τις Ειδικές Δυνάμεις σε ετοιμότητα. Ειδικές Δυνάμεις και Πολεμική Αεροπορία ζητούν την έγκριση τής Πολιτείας για να ξεσχίσουν τον εχθρό.

Ιδού λοιπόν η λύση. Η επανελληνοποίηση τής Πολιτείας. Και η μέθοδος είναι η ύπαρξη μεγαλόπνοου Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου. Τερματισμός στην μεταπολίτευση τού γραικυλισμού. Κοινωνία, εξουσία και γεωπολιτική αυλή ελληνική στον απόλυτο βαθμό. Λαϊκή και Εθνικιστική Ηγεσία. Κινητήριος μοχλός η επανεκκίνηση τής ελληνικής παραγωγικότητας. Διαχειριστής τού πλούτου το Εθνικό Κράτος. Και στυλοβάτης ο Ελληνικός Στρατός.

Νέα Συμμαχική Πολιτική και στροφή καθαρή προς τη Ρωσία, τη Σερβία και πάσα ορθόδοξη κατεύθυνση. Σ’ αυτό το υπό διαμόρφωση Ορθόδοξο Τόξο, η Ελλάς πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία τού σχηματισμού και το τιμόνι του.

Προχωράμε στην ενδυνάμωση τής Ελλάδος, στην μεγαλύτερη Πατρίδα και την διαμόρφωση τής ηγεμονικής της θέσης στην νέα γεωπολιτική πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που οφείλει να οδηγήσει τα πράγματα στην κατεύθυνση τού Πανελληνισμού. Στον σχηματισμό ελεύθερης και δυνατής εθνικής προσωπικότητας και υπόστασης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τον Πάπα μίλησαν πρόσφατα για την ενιαία ημέρα εορτασμού τού Ορθόδοξου και τού Καθολικού Πάσχα. Το μυαλό αμέσως στρέφεται στο Ποθούμενο που θα έρθει όταν πέσουν μαζί οι δύο Πασχαλιές.

Θα διοικήσουμε την Ελλάδα Λαϊκά και Εθνικιστικά. Θα κάνουμε εργαστήρι και προμαχώνα την Ιερή Γη μας. Θα πολεμήσουμε και θα κάνουμε την Πατρίδα μας Ορθόδοξη και Αυτοκρατορική Δύναμη. Ρωμανία με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...