Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 25-6-2014.

Μιλούν για εσένα χωρίς εσένα. Σε κατηγορούν όταν διαφωνείς μαζί τους και αποφασίζεις για εσένα. Φέρνουν ξωμερίτες να αποφασίσουν για εσένα. Γλύφουν εκείνους από τούς οποίους κλέψανε ψωμί και γη, για να τούς κλέψουνε την ψήφο. Κι ύστερα συνεχίζουν το πλιάτσικο σε βάρος τού λαού και τις διώξεις σε βάρος τού Εθνικισμού. Το όνομά τους είναι «δημοκράτες».

Οι τύποι αυτοί δεν έχουν Πατρίδα και Ιδανικά. Υπηρετούν την Παγκοσμιοποίηση και την κοιλιά τους. Δεν έχουν Πίστη και Αίμα Ελληνικό. Σέρνονται σε σκοτεινούς διαδρόμους και στοές και έχουν αδερφό και αφεντικό τον Εμποράκο των Εθνών. Δεσμεύουν τον λαό, υποθηκεύουν την Πατρίδα και φιλάνε σαν τον Ιούδα.

Άμα τα σάλια και τα χάδια τους δεν πιάσουνε τόπο, τότε αρχίζουν τα δαγκώματα, τις σφαίρες και τις φυλακές. Για τις υποθήκες δεν τούς νοιάζει, αφού δικά τους πράματα και περιουσίες δεν είναι. Για τον λαό δεν τούς νοιάζει, αφού δεν ανήκουν σ’ αυτόν. Και οι αυτοκτονίες περιφρονούνται από τα κούφια ανθρωπάρια που τις προκαλούν. Αλλά για την εξουσία και την τσέπη τους, στήνουν κατηγορητήρια, στερούν με τρόπο πραξικοπηματικό δικαιώματα, βάζουν εαυτούς και τις επικοινωνιακές τους θεραπαινίδες να στήνουν τηλεδίκες.

Μιλάνε οι δημοκράτες για τη βούληση και τις ανάγκες τού ελληνικού λαού, αλλά καταργούν τούς εκπροσώπους τού λαού όταν αυτοί είναι Έλληνες και Εθνικιστές. Παθαίνουν παράκρουση όταν αποκαλύπτονται οι διαπλοκές δικαστικής, εκτελεστικής εξουσίας και οικονομικών συμφερόντων, για να βγει όπως λένε «το μεροκάματο»! Και όταν τούς λες άθλιους και αχρείους, σού ζητούν να διαγραφεί από τα πρακτικά τής Βουλής η φωτογραφία τους.

Τα βραδάκια που χαμηλώνουν τα φώτα τού κάματου και μαζεύονται οι οικογένειες σπίτι, αν και εφόσον υπάρχει μεροκάματο, το σπίτι παλεύουν τώρα οι προδότες να το σβήσουν κι αυτό από το χάρτη, αρχίζει το θέατρο τού παραλόγου. Βγαίνουν στα μνημονιακά και τα ψευτοαντιμνημονιακά κανάλια οι «συνταγματικοί», ομοίως μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί πολιτικάντηδες, δημοσιοκάφροι, συνταγματολόγοι και λοιποί και αρχίζουν να εκδίδουν τις αποφάσεις περί εγκληματικής συμμορίας και συμπεριφοράς τής Χρυσής Αυγής άνευ δίκης και με στημένα εγκλήματα.

Οι δολοφόνοι όμως τού Φουντούλη και τού Καπελώνη και των υπαλλήλων τής Μαρφίν, καίτοι γνωστοί, παραμένουν ασύλληπτοι. Και οι δολοφόνοι των Ελλήνων δια των αυτοκτονιών μάς διοικούν κιόλας για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων.

Το ζήτημα λοιπόν είναι ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός και το Εθνικό Φρόνημα διώκονται διότι λέγουν αλήθειες και δεν συμβιβάζονται. Διώκονται διότι λένε αλήθειες αντρίκιες και ελληνικές. Και ακόμη διότι θέλουν Ελλάδα Ασυμβίβαστη, δηλαδή Ελλάδα Ελεύθερη, Μεγάλη και ανήκουσα στα χέρια των παιδιών μας, δηλαδή αληθινά Ελληνική.

Λαϊκή Κυριαρχία με δεσμά πάσης φύσεως, δημοκρατικής ή άλλης, δεν υπάρχει. Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει. Κι όχι απλώς να ζήσει, αλλά και να μεγαλουργήσει. Επομένως θα ανακτηθούν οι ελευθερίες τού Ελληνικού Έθνους, ο κόσμος να χαλάσει. Και ο κόσμος που θα χαλάσει οπωσδήποτε είναι το σύστημα τής ξενοκρατικής και «συνταγματικής» απολυταρχίας.

Η Λαϊκή Κυριαρχία θα βρει την αληθινή της θέση στην Εξουσία τού Κράτους. Η αρμονία τής λαϊκής βουλήσεως και τής πολιτικής ηγεσίας πρέπει να συναντηθούν στον κοινό τόπο τού εθνικού μας συμφέροντος. Η δε αρμονία αφορά την ποιοτική και την ποσοτική επιλογή των Ελλήνων στο τιμόνι τής χώρας. Και ακόμη αφορά την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Εθνοφυλετική Ταυτότητα και εν τέλει ως κοινή συνισταμένη όλων αυτών την Εθνική Κυριαρχία.

Η ελληνοποίηση τού Κράτους, η μετατροπή δηλαδή τού ψευτορωμέϊκου σε Αληθινή Ελλάδα, διασφαλίζεται στην περίπτωση που η εξουσία πηγάζει από τον ελληνικό λαό και εκπροσωπεί αποκλειστικά τον ελληνικό λαό. Το δε εθνικό συμφέρον διασφαλίζεται όταν τα κριτήρια που διαμορφώνουν κοινωνία και πολιτική εξουσία είναι η Πίστη, το Ήθος και ο Πατριωτισμός.

Έλληνες για τούς Έλληνες με στόχο την Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα. Η μια οδός είναι η κάλπη. Όχι όμως ο μονόδρομος. Αφού κάλπη και θεσμοί έχουν πωληθεί στον Νεοταξισμό, τότε αλλάζουμε τούς θεσμούς. Η έκφραση τής Ελληνικής Φωνής και η εκπλήρωση των υψηλών πεπρωμένων τής Ελληνικής Φυλής επιβάλλονται και ποδηγετούν. Η Ελλάς η ίδια είναι το δικό μας Καθεστώς. Και η Λαϊκή και Εθνικιστική Νίκη των Ελλήνων νομοτέλεια αναπότρεπτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...