Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 2-6-2014.

Τα τρωκτικά τού κατοχικού καθεστώτος έδωσαν τα ρέστα τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τού ελληνικού λαού στην οικιοθελή σκλαβιά και προδοσία. Την μεν προδοσία την λένε ενότητα τού λαού, την δε σκλαβιά την λένε συμβίωση με την μιζέρια τής δανεικής ζωής.

Βγαίνουμε από τα μνημόνια, μάς είπανε. Προφανώς για να πάμε στα καινούργια, τα ακόμη πιο σκληρά που παίρνουνε ψυχή και γη μαζί. Άλλοι όροι με τούς ίδιους τοκογλύφους, από τον ψευτοευρωπαίο νταβατζή των σοσιαλφιλελεύθερων και τούς συνέταιρους αμερικανοσιωνιστές νταβατζήδες των μαρξιστών. Με τούς δύο υποτιθέμενους μονομάχους και συνδιώκτες των Ελλήνων Εθνικιστών να ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν, ακόμη και χωρίς εκλογές, εφόσον διαταχθούν από τούς νεοταξίτες, μέσα από την παρούσα βουλή.

Την ίδια στιγμή που παρατείνεται η ξενοκρατία, διογκώνονται οι κίνδυνοι για τα εθνικά μας ζητήματα. Από την μια πλευρά, η διαρκής είσοδος εξ ανατολών λαθρομεταναστών και μάλιστα από το Αιγαίο, σε μια τεχνηέντως πτωχευμένη χώρα, όχι φυσικά για εργασία, αλλά για εσωτερική κατάρρευση τού εθνολογικού μας ιστού. Και από την άλλη πλευρά η προσυμφωνημένη επιθετικότητα τής Τουρκίας σε βάρος μας, σε μια αποστολή μισαλλοδοξίας βαρβάρων και σιωνιστών, αλλά και προδοσίας των ελληνόφωνων τυράννων.

Οι Τούρκοι στήνουν εξέδρες αντλήσεως πετρελαίου και εισβάλλουν με πολεμικά πλοία, αεροσκάφη, ελικόπτερα και αεροσκάφη συλλογής πληροφοριών σ’ όλη την έκταση τού Αιγαίου, από Ρόδο, Λέσβο, Φαρμακονήσι έως Εύβοια. Ο εθνικός εναέριος χώρος και τα χωρικά μας ύδατα δέχονται καθημερινά πολεμικές προκλήσεις στα πλαίσια τάχα ασκήσεων των απόβλητων τής μογγολικής στέπας. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι κομιστές των τουρκικών «φιλιών» και ταινιών, οι βέβηλοι ιερόσυλοι τού ελληνικού αίματος έχουν υπογράψει την συγκυριαρχία με τούς σφαγείς και καταπατητές ελληνικών εδαφών Τούρκους.

Το σφάλμα των προδοτών είναι ότι οι σιωνιστές, θέλοντας να αποτρέψουν την ανεξαρτησία και αναγέννηση τής Ελλάδος υπέρ τής παγκόσμιας εξουσίας τους, θα διατάξουν την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα μας. Θα το κάνουν, σηκώνοντας παράλληλα τούς αναρχολαθραίους, όταν έχουν διατάξει ταυτόχρονα τούς πολιτικάντηδες να ενωθούν ενάντια στους δήθεν κακούς εθνικιστές. Οι δυνάμεις τού αντίχριστου δεν ξεχνούν πως η Ελλάς αποτελεί το στράτευμα τού Χριστού και γνωρίζουν πολύ καλά πως η μολυσμένη νεοταξική αυτοκρατορία τους μπορεί να ηττηθεί και θα ηττηθεί οπωσδήποτε μονάχα από την αναστημένη Ελληνική Αυτοκρατορία τού Πολιτισμού και τής Δυνάμεως. 

Ο ραγιάδικος παλαιός ελληνισμός είναι το παρελθόν και το ψευτορωμέϊκο τα δεσμά που σπάνε. Ο Εθνικιστικός Αγών τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι η οδός τής ελευθερίας προς το μέλλον τού Νέου Ελληνισμού. Το δικό μας ζητούμενο και ο στρατηγικός μας σχεδιασμός αποσκοπούν στην ενότητα των εθνοφυλετικών δυνάμεων και την κυριαρχία τού Ελληνικού Έθνους στην κοινωνία μας και την διεθνή γεωπολιτική σκηνή.

Η βούληση των Ελλήνων δεν κομματίζεται και δεν ποτίζει ξένες αυλές. Η βούληση, η εργατικότητα και η μαχητικότητα των Ελλήνων επιδιώκουν την ανεξαρτησία και την αναγέννηση τής Ισχυρής Ελλάδος. Η Χρυσάκτινη Αυγή τού Ελληνισμού είναι η οδός προς την ανάπτυξη των καρπών και των χυμών τής ελληνικής γης με χέρια αποκλειστικά ελληνικά. Η γη μας είναι η δύναμή μας. Ανήκει στα παιδιά μας και δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική θεώρηση στα εθνικά μας ζητήματα στηρίζεται στον ελληνικό κοινοτισμό στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες, στην στρατιωτική μας υπερεπάρκεια, στην εξόντωση των απειλητικών «γειτόνων» και στην Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα. Το δικαίωμα τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού και η ανάδειξη των ελληνικών πληθυσμών ολόγυρα των συνόρων μας θα ασκηθεί από την Εθνικιστική Ελλάδα. Και οι σύγχρονοι γόρδιοι δεσμοί θα κομματιαστούν από το ελληνικό ξίφος.

Ο Εθνικιστικός μας Αγών γίνεται επιπλέον για κοινωνική δικαιοσύνη και ελληνική εξουσία, εντός και εκτός συνόρων. Είναι εθνική εργασία για την ασφάλεια τής ανθρώπινης ζωής και τις συνθήκες σχηματισμού ελληνικών οικογενειών. Είναι η εκπαίδευση στα ελληνόπουλα με σκοπό την Εθνική Αυτογνωσία, την Πίστη και την Ελληνική Υπεροχή.

Το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα και βάθος τού Ελληνικού Έθνους υπαγορεύει δύο και μόνον επιλογές. Ή τον αφανισμό υπό την ξένη βουλιμία που γίνεται έως σήμερα ή την ανάδειξη τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη υπό Ελληνική Ηγεσία. Τα γεωπολιτικά θέλγητρα φέρανε την Εσπερία και την Ρωσία σε Ελληνική Ενδοχώρα, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Τα ίδια θέλγητρα θα έρθουν και πάλι στα χέρια μας.

Η Ελλάς έχει ιστορικά δικαιώματα και πληθυσμούς από την Κάτω Ιταλία και την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρειο Μακεδονία έως την Κύπρο και από την Ιωνία και τον Πόντο έως την καθ’ ημάς Ανατολή. Ο ίδιος ο Κίσσινγκερ είχε πει πως οι αμερικανοσιωνιστές πρέπει να αχρηστεύσουν την Πίστη, τον Πολιτισμό και την Ιστορία των Ελλήνων για να μην τούς ενοχλήσουμε στα συμφέροντά τους.

Στην Ελληνική Ενδοχώρα, στο Κράτος μας που πρέπει να ξαναγίνει ελληνικό και στην Αλήθεια, στα Δίκαια των Ελλήνων εστιάζεται λοιπόν η Ελευθερία Μας. Η δε Ελευθερία Μας είναι συνώνυμη τής Ελληνικής και Φυσικής Ελλάδος. Στα χέρια μας στον νου μας και στην ατσάλινη θέλησή μας. Να ενοχλήσουμε τούς εχθρούς μας, υποτάσσοντας τους. Στην Ελληνοποίηση που θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...