Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 11-6-2014.

Η σύγκλιση τού κατοχικού καθεστώτος λαμβάνει βήμα – βήμα σάρκα και οστά. Για να γίνει μάλιστα κοινωνικά αποδεκτή η μετάλλαξη τού πολυκομματισμού σε κομματικό συνεταιρισμό, σε εταιρία κομμάτων, έχει ξεκινήσει από τα χαμηλής επικοινωνιακής προβολής ζητήματα.

Νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές συμφωνούν εξ ορισμού στην Παγκοσμιοποίηση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που προχωρούν χωρίς συγκρούσεις στην διάλυση τού εθνικού κράτους. Και φυσικά όταν διαλύεις το κράτος, κάνεις δύο πράγματα. Διώκεις τούς Εθνικιστές Μαχητές τού Εθνικού Φρονήματος και γεμίζεις την Πολιτεία με ξένες εξαρτήσεις και πληθυσμούς.


Ιδού η οδός τής ΝΔ, τού ΣΥΡΙΖΑ και των παραποτάμων τους. Η ψοφοδεξιά εδώ και πολλούς χρόνους, από την εποχή τού τέλους τού συμμοριτοπόλεμου, φρόντισε να κλείσει τις οδούς τής πολιτικής στον Εθνικισμό και να συνδυάσει τον κεφαλαιοκρατικό καπιταλισμό μ’ έναν ψευδεπίγραφο πατριωτισμό. Εδίωξε και διώκει τούς αληθινούς Πατριώτες. Φόρτωσε το πολιτικό σύστημα με κίβδηλους πατριώτες, τούς οποίους εγκαίρως αποτράβηξε. Και έβαλε οικονομικές πλάτες στο σιωνιστοκίνητο καθεστώς.

Η Αριστερά στο ίδιο χρονικό διάστημα και έως σήμερα, είτε ως κομμουνιστική αριστερά είτε ως Κεντροαριστερά, προέβαλλε το λαϊκό συναίσθημα απογυμνωμένο από το φυλετικό συναίσθημα, την θρησκευτική Πίστη και το εθνικό συμφέρον. Προβάλλει την Κοινωνική Δικαιοσύνη και το Δίκιο τού Εργάτη που μπορεί όμως να είναι και λαθρομετανάστης και εχθρός τού Έθνους και αλλόθρησκος. Μιλάει και συμπλέει με τον Τούρκο και τον Σκοπιανό και τον Αλβανό.

Όραμα και των δύο ψευτομονομάχων με το κλεφτοπασοκικό συνεταιράκι τους είναι η μικρή ψευτοελλάδα των άτιμων, δίχως Έλληνες. Ένα εφιαλτικό όραμα δανεικό με νεοταξικό σχεδιασμό, για μια ειρηνική συνύπαρξη και μια επίπλαστη ευδαιμονία. Όταν όμως ξαπλώνει ο λύκος στην στάνη, τα πρόβατα λιγοστεύουν. Αυτή την συνεύρεση ονομάζουν «ειρηνική συνύπαρξη». Η δε ευδαιμονία μοιράζει στα δύο, ενίοτε και παραπάνω, θάλασσες, ιστορία και πλούτο ελληνικό. Πατώντας επάνω στο Ελληνικό Αίμα.

Το παγκόσμιο υπερκράτος των σιωνιστών είναι εκ των πραγμάτων αντίθετης κατεύθυνσης και συμφερόντων από το Ελληνικό Έθνος. Ο παγκοσμιοποιητής γυρολόγος γαντζώνεται στα ξένα έθνη αφαιρώντας τους δύναμη, κλαψουρίζοντας, κατασκηνώνοντας, λαμβάνοντας χρήμα, επικοινωνία, εξουσία και ιθαγένεια.

Ο Έλληνας κτίζει την κοσμοκρατορία του επάνω στην Δύναμη τού Πολιτισμού. Θωρακίζει με την Φλόγα τής Πίστης την Ελληνική Πολιτεία. Μετέρχεται δίπλα στην Σοφία το Ατσάλι. Ανοίγει δρόμους και χτίζει οικουμένη.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση τού Νεοταξισμού, ο οίκος τής ανηθικότητας και τού υλισμού, δεν θέλει τούς βασιλείς τής Πίστεως αλλά τούς πιστωτές των βασιλέων. Και στις κοινωνίες δεν θέλει ελεύθερους λαούς, αλλά πολυφυλετικούς πολτούς.

Αυτό σημαίνει πως η Παγκοσμιοποίηση θέλει την πολιτική ενοποίηση, την οικονομική ενοποίηση και την ενοποίηση εν τέλει τής πολιτικής και τής οικονομικής εξουσίας σ’ ένα και μόνον αποδεκτό Σύστημα Εξουσίας. Μια ενιαία χρηματοδότηση που προκύπτει μέσα από τις φλόγες τής τεχνητής κρίσης. Και μια ενιαία παγκοσμιότητα, στειρωμένη φυλετικά και αποστειρωμένη αξιακά.

Η επιστροφή τού Ελληνισμού ξεκίνησε και δεν ανακόπτεται με τίποτα. Ο Έλλην τής Πίστης και τού Ιδεαλισμού, ο Πολέμαρχος τού Θεού και τής Φυλής είναι ορισμένος για την επάνοδο τής Ιστορίας. Είναι καθορισμένο να ξαναγράψουμε Ιστορία αυθεντική από εκεί που οι προσωρινά δυνατοί την ανέκοψαν.

Η θέση τού Ισχυρού στην Οικουμένη είναι μονάχα μία. Και η επιλογή εξίσου μία. Είναι ανάμεσα στην Αρετή και την Κακία. Στο δίκαιο και το Άδικο. Στον Πολιτισμό και τη Βαρβαρότητα. Και το στεφάνι τής Νίκης είναι καμωμένο για την Αρετή, το Δίκαιο και τον Πολιτισμό. Και οι Σταυρωτήδες θα ηττηθούν μπροστά στην Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος.

Αυτή η νέα, ένδοξη και θεόπεμπτη Ανάσταση θα ξεκινήσει από την συντριβή των ελληνόφωνων φαρισαίων και θα κορυφωθεί με την συντριβή τού Εμποράκου των Εθνών και των γεωπολιτικών του μαντρόσκυλων. Μήτε συγκυβερνήσεις μήτε διαθρησκευτικές συνάξεις μήτε λυκοφιλίες.  

Εντός και εκτός των προσωρινών συνόρων Μεγάλη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αξιοσύνη σ’ ένα πραγματικά Ελληνικό Κράτος. Και ένας απέραντος Ελληνικός Κοινοτισμός και Πανελληνισμός με την καθοδήγηση τού Μητροπολιτικού Κέντρου και την ορμητική διάθεση τού Ελληνισμού τής Διασποράς, σχηματίζοντας μια Ελληνική Υπερδύναμη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...