Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΒΟΣΠΟΡΙΤΙΣΣΑ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 1-6-2014.

Όλοι προσπαθούν να απαξιώσουν την Ελλάδα, στερώντας της τα γεωφυσικά, τα γεωπολιτικά και τα ιστορικά της ερείσματα. Από τις έρευνες που επιδιώκει η Τουρκία στη θάλασσα τού Αγίου Όρους έως τις υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών ανάμεσα σε Λέσβο και Χίο και επάνω στους Φούρνους. Και από τα μουσουλμανικά στίφη τής Τουρκίας που βεβήλωσαν με τις ισλαμικές τους επικλήσεις το προαύλιο τής Αυτοκρατορικής Εκκλησίας Μας Αγίας Σοφίας έως το νέο μνημόνιο τής επέκτασης των νεοταξικών χαρατσιών που ήδη ανακοινώθηκε από τούς διεθνείς τοκογλύφους.

Θέλουν να χάσουμε και την Ελλάδα που μάς έχει απομείνει εν μέσω φτώχιας και διχασμού. Το πράττει μια μεταλλαγμένη ψευτοκυβέρνηση ψευτορωμιών, μεταλλαγμένη σαν την συμφωνία για τα μεταλλαγμένα προϊόντα που προωθεί κατ’ εντολή των σιωνιστικών αφεντικών της στην Ψευτοευρώπη. Κι όλα αυτά όταν πληρώνονται μία προς μία οι προφητείες των Αγίων Γερόντων. Σαν την προφητεία τού Πατέρα Παίσιου που έλεγε πως σαν κόψουν τα νερά του Ευφράτη οι Τούρκοι, θα έρθει ο Αρμαγεδώνας, ο κίτρινος στρατός και το χτύπημα της Τουρκίας από τούς Ρώσους. Και οι Τούρκοι κόβουν ήδη τα νερά προς Συρία και Ιράκ.

Η Ελλάς δεν πίπτει. Η Ελλάς λαμβάνει την Εντολή από τον Θεό να συνεχίσει τον ανηφορικό δρόμο τής αναστάσεως και της κραταιώσεώς της. Γιατί ζυγώνει η ώρα να γίνουμε Βοσπορίτες με την καθοδήγηση τής υπερμάχου στρατηγού Παναγίας Μας. Ζύγωσε η ώρα να γίνει η Ελλάς και πάλι Βοσπορίτισσα, να γίνει ξανά Αγία Ρωμανία το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος Μας. Ο θάνατος που μάς ετοιμάζουν ηττάται. Μήτε ο Θεός μήτε η αγαπημένη Του Ελλάς έχουν εχθρούς που να μπορούν να σταθούν. Ζήτω η Αιώνια, Μεγάλη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...