Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

ΑΘΗΝΑ 2-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Καταιγισμός από σαρωτικά μέτρα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των πολιτικών δυνάμεων τής αστικής δημοκρατίας πλήττουν τις ζωές των δήθεν ελεύθερων λαών στην Πατρίδα μας και παγκοσμίως. Τα νέα μέτρα σκορπούν ανεργία, φτώχεια και πείνα. Οι έως χθες αντίθετα κινούμενες πολιτικές δυνάμεις τού κατοχικού καθεστώτος συγκλίνουν τις θέσεις τους και τα προπαγανδιστικά φερέφωνα τού νεοταξισμού τρέμουν μονάχα την άνοδο τού Εθνικισμού παντού, με πρώτη την Ιερή Ελλάδα μας.

 

Οι οικονομικοί εκβιασμοί των μνημονίων και η συρρίκνωση τής Εθνικής Παραγωγής τόσο στην βιομηχανία όσο και στον πρωτογενή παράγοντα τής αγροτιάς είναι σκόπιμες νεοταξικές νάρκες που βρίσκουν σκληρή διαδοχή στα μέτρα τού καιρού μας. Οι γεωπολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις που έχουν σηκώσει φλόγες αναταραχής σε Ανατολή και Δύση έχουν κλειδώσει τις διαμετακομιστικές οδούς αγαθών και πρώτων υλών σε στεριά και θάλασσα.

 

Η ακρίβεια τού κόστους ζωής έχει κτυπήσει κόκκινο συναγερμό και η συνακόλουθη ενεργειακή κρίση απαξιώνει την δυνατότητα των παραγωγών και των επαγγελματιών να δημιουργήσουν εθνικό προϊόν. Τα εκτελεστικά δημοκρατικά όργανα τής παγκοσμιοποίησης διόλου τυχαία σε διεθνές επίπεδο απαξιώνουν και στοχοποιούν ως υπεύθυνους τής κρίσης τούς ίδιους τούς παραγωγούς και την μικρομεσαία κοινωνική τάξη κατά κύριο λόγο, με βιολογικό όπλο την κλιματική κρίση. Οι μεταβολές των καιρικών φαινομένων, οι βίαιες περιβαλλοντικές αντιδράσεις και οι φυσικές καταστροφές που απογυμνώνουν καλλιέργειες και ζωές προκαλούν το φαινόμενο τού θερμοκηπίου και αποδίδονται στους αγρότες, εργάτες και επαγγελματίες τής γης.

 

Το υπουργείο οικονομικών τού ψευτορωμέικου προκρίνει τις συγχωνεύσεις των μικρών επιχειρήσεων από τις μεγάλες που δήθεν τυχαία στην πλειοψηφία τους είναι πολυεθνικές. Την ίδια στιγμή οι αγρότες, γεωργοί και κτηνοτρόφοι, αδυνατούν να συντηρήσουν και να αναπτύξουν τα προϊόντα τους λόγω τής φοβερής επιβάρυνσης τού φόρου των καυσίμων μεταφοράς και τής συναφούς ακρίβειας που απομακρύνει ζωοτροφές και λιπάσματα και απειλεί με εξαφάνιση την παραγωγή τους.

 

Οι απειλές αυτές για τούς νεοταξίτες πολιτικούς έχουν το πρόσωπο τής διαβόητης κλιματικής κρίσης γιατί για τούς τυράννους τού λαού οι αγρότες όπως και όλοι οι εργαζόμενοι τής γης με τις ασχολίες τους εκπέμπουν τάχα διοξείδιο τού άνθρακα. Τούς χημικούς αεροψεκασμούς που εκπορεύονται στους αιθέρες από τα περιούσια αφεντικά τους υποτίθεται ότι δεν τούς βλέπουν. Η λεγόμενη κλιματική κρίση λοιπόν που καταστρέφει τεράστιες αγροτικές περιφέρειες από πυρκαγιές και πλημμύρες, τώρα χρεώνεται στα απομένοντα αγροτικά προϊόντα. Οι δε πολιτικοί τής νεοταξικής κατοχής κοντά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θέλουν τώρα τις εργαστηριακές τροφές σε αντικατάσταση των φυσικών τροφών τής γης.

 

Οι αγρότες λοιπόν και ολόκληρη η κοινωνία πλήττονται βάναυσα από την στοχευμένη αλληλουχία τού φόβου, τής ανεργίας, τής πείνας και τής απειλούμενης ανθρώπινης ζωής. Κι έτσι λοιπόν οι αγρότες ξεσηκώθηκαν απαιτώντας φοροαπαλλαγές καυσίμων, δυνατότητα καλύτερων τιμών διάθεσης των αγαθών και απαγκίστρωση τους από την κλιματική τρομοκρίση. Οι πορείες διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ σαρώνουν την χώρα μας όπως και όλη την Ευρώπη. Την ίδια ακριβώς στιγμή μαίνονται παράλληλα και οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια προ τής ελεύσεως αντίστοιχων ιδιωτικών σε μια Παιδεία απαξιωμένη και στο χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών.

 

Οι σοσιαλφιλελεύθεροι κυβερνητικοί τάζουν ψίχουλα και οι αριστεροί τάχα αντίπαλοί τους βαστούν τις δήθεν διαφωνίες τους βουβές και χαμηλές, συμφωνώντας στην πράξη. Μάς θυμίζουν τις ενέργειες των πολιτικών και θρησκευτικών θεσμικών φορέων στο θέμα των ομόφυλων γάμων και τεκνοθεσιών. Η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι οι καθεστωτικοί φορείς έχουν σκύψει το κεφάλι στην αντεθνική και αντίχριστη Παγκοσμιοποίηση.

 

Οι Πιστοί και οι Εθνικά Μαχόμενοι Έλληνες ζούμε μέσα στην έντιμη και σκληρά χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία. Τα συστημικά φερέφωνα τής νεοταξικής προπαγάνδας το ξέρουν και μιλούν πλέον ανοικτά για την ακροδεξιά απειλή όπως χαρακτηρίζουν τον Εθνικισμό μας, την μια και μόνη φωνή και γραμμή εθνικής αντίστασης τού λαού. Οι ελληνόφωνοι οπαδοί τής παγκοσμιοποίησης μιλούν για «νέο ναζιστικό κίνδυνο» γιατί μονάχα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε δίπλα στον λαό και τούς αγρότες.

 

Μέσα στην ανθελληνική παραφροσύνη τους οι συστημικοί τύραννοι λένε ότι ο μιλιταρισμός και η φτωχοποίηση ενισχύουν τον Εθνικισμό, ξεχνώντας σκόπιμα οι αχρείοι διεθνιστές ότι τα δικά τους αφεντικά εκτρέφουν και τον μιλιταρισμό και την φτωχοποίηση για να διαλύσουν το Έθνος που αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς οπαδούς τους. Οι ίδιοι δημοκράτες τύραννοι εξακολουθούν παράλληλα να στηρίζουν δυνατά τις νεοταξικές χειροπέδες τής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως και τού ευρώ. Εμείς οι Εθνικιστές λένε ότι είμαστε κακοί επειδή θέλουμε το εθνικό νόμισμα και την Εθνική Παραγωγή. Οπωσδήποτε θέλουμε την εθνική μας ζωή, ναι.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Ιερή Ελλάς ανήκει μονάχα σε σένα και για αυτόν ακριβώς τον ιερό σκοπό δίδουμε την μάχη έως την απόλυτη Νίκη. Ναι, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά σε αυτούς που είναι σάρκα από την σάρκα της και την αγαπούν απόλυτα. Ανήκει σε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την ζωή τους για την Πατρίδα τους. Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές η Ιερή Ελλάς ανήκει στους Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Εργασία, την Ελληνική Οικογένεια και την Ελληνική Εθνική Συνείδηση.

 

Η Εθνική μας Γη είναι σιτοβολώνας και Κάστρο Άπαρτο και οι Έλληνες τού μόχθου και τής εθνικής παραγωγής είναι οι εγγυητές τής αυτοφυούς Ελληνικής Ανάπτυξης και Ελευθερίας. Η Εθνική Εργασία και το Εθνικό Προϊόν οδηγούν το ελεύθερο Έθνος, την Αληθινή Ελλάδα στην αυτάρκεια και εν τέλει την κυριαρχία μέσα στην Οικουμένη ακόμη και όταν οι ελλείψεις και η σκλαβιά σαρώνουν όσους λαούς σκύβουν το κεφάλι.

 

Για εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες Εθνικιστές η Ελλάς μπορεί να φτιάξει με τα δικά της χέρια τροφή, ενέργεια, όπλα, φάρμακα, πρωτογενή παραγωγή, βιομηχανία και εμπόριο, με την Εθνική μας Γη και τούς πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους στα χέρια της. Με την εργασία μας, με το εθνικό μας νόμισμα, με τον Πανελληνισμό μας, με το μαχητικό μας πνεύμα θα συντρίψουμε τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση προδοτών και βαρβάρων.

 

Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι η αδιαπέραστη εθνική γραμμή κυριαρχίας και Ισχύος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Είμαστε οι Πιστοί Τού Θεού, τής Ελλάδος και τής Ελληνικής Οικογένειας. Είμαστε οι Έλληνες Εθνικιστές που χτίζουμε Ελλάδα με τον Εργάτη, την Νεολαία και τον Στρατιώτη τής Ελληνικής Φυλής και θα νικήσουμε. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε. Ερχόμαστε!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...