Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 20-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Περίσσεψε η υποκρισία των κομμάτων που υποκλίνονται στον νεοταξισμό και την σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Το Εθνικό Κράτος και οι ανθρώπινες ελευθερίες είναι είδος εν ανεπαρκεία και οι θεσμοί υπηρετούν την παγκόσμια διακυβέρνηση που βαδίζει ανενόχλητη στον δρόμο της μέχρι τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις αρχές τού Ιουνίου. Η Ελευθερία δεν χαρίζεται και δεν κατοχυρώνεται με την παραμονή τού τυράννου στην εξουσία.

 

Οι διαμαρτυρίες των λαών μπροστά στο αποπνικτικό φάσμα τής ακρίβειας στους ενεργειακούς πόρους και στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης με την πτώση των παραγωγικών μονάδων τού πρωτογενή και τού δευτερογενή παράγοντα συνεχίζονται. Η φτώχεια, η ανεργία και η πείνα ακολουθούν παράλληλα την αδυναμία αναδιάταξης και επανένταξης των δομών λειτουργίας και συντήρησης τής κοινωνίας τού Εθνικού Κράτους. Παράλληλα η εξαχρείωση των ηθών και η εκμηδένιση των ιδανικών Πίστης, πατριωτικής αλληλεγγύης και ομοψυχίας τού λαού ευνοούν από την μία πλευρά την εγκληματικότητα και από την άλλη την διάλυση των στοιχειωδών υπηρεσιών όπως αυτή τής υγείας.

 

Στα δε εθνικά θέματα τής Ιερής Ελλάδος μας η Τουρκία αρπάζει και κατοχυρώνει κυριαρχικά δικαιώματα με την σιωπηρή και υπόγεια αποδοχή και υποταγή που παραχωρεί το ψευτορωμέϊκο κράτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας. Οι δειλοί και οι προδότες ανοίγουν νέες κερκόπορτες πάρα την αντίσταση των δυστυχώς ελάχιστων γενναίων. Την παραμονή τής ψηφοφορίας των κίναιδων ψευτογάμων οι Τούρκοι πραγματοποιούσαν στρατιωτικές ασκήσεις στο ανατολικό Αιγαίο. Τώρα επανέρχονται στον ιερό τόπο που βεβήλωσαν για να κατοχυρώσουν μεθοδικά τα έως σήμερα κεκτημένα τους οι ανθέλληνες βάρβαροι. Με την συνδρομή βέβαια πάντα τού διαχρονικού Εφιάλτη.

 

Τουρκική ακταιωρός παραβίασε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου τα χωρικά μας ύδατα στις βραχονησίδες Ίμια. Τελικά αποχώρησε μετά από επέμβαση τού Ελληνικού Λιμενικού Σώματος. Και τώρα οι Τούρκοι εξαγγέλλουν στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά  μεταξύ Λέσβου και Χίου. Η Τουρκία επιδιώκει διεθνώς να κατοχυρώσει διπλωματικά όπως μαθαίνουμε την επέκταση τής ζώνης έρευνας και διάσωσης και την ζώνη αλιείας στο ανατολικό Αιγαίο σε υποτίθεται διεθνή ύδατα, εντός όμως των θαλάσσιων συνόρων μας.

 

Τελικά η πολιτική τού δωσιλογισμού στο ψευτορωμέϊκο συνεχίζεται από τις Πρέσπες τής Μακεδονίας μας στις διπλωματικές Πρέσπες τού Αιγαίου. Κι αυτοί που κάποτε λέγανε στην αριστερή πτέρυγα τού νεοταξικού κοινοβουλευτισμού ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα βλέπουνε την κεντροδεξιά ταύτιση και εφαρμογή τής προδοσίας. Βέβαια στα νεοταξικά κόμματα υπάρχουν τελευταία έντονες διαφωνίες οι οποίες όμως ουδόλως ανακόπτουν την πτώση τής Πατρίδος μας. Άλλωστε με τα μνημόνια και τις συναφείς διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες η Εθνική μας Κυριαρχία έχει εκχωρηθεί και το Κράτος έχει κατασχεθεί από τις τοκογλυφικές συμμορίες τής παγκόσμιας τυραννίας.

 

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών από την άλλη πλευρά συνεχίζονται με τα τρακτέρ να εισέρχονται από όλη την Ελλάδα στο κέντρο των Αθηνών. Η κυβέρνηση δεν θέλει λέει να συγκρουστεί με τούς αγρότες προκειμένου να διατηρήσει την θετική συλλογή ψήφων από τούς εργάτες τής γης. Την ίδια στιγμή όμως διατείνεται ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια που έχει υποσχεθεί στενεύουν και τα οικονομικά αποθέματα που έχουν δεσμευτεί τελειώνουν. Με την διαφορά ότι τα συγκεκριμένα αποθέματα μετά από την κατάργηση τής Εθνικής μας Κυριαρχίας και την κατάσχεση τής Ιερής Ελλάδος μας από τούς τοκογλύφους των νεοταξικών μνημονίων και λοιπών διεθνών Συμφωνιών δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό.

 

Το ευρώ, τα μνημόνια και οι διεθνείς δεσμευτικοί όροι τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας έχουν κατασχέσει τα μνημεία, την ιστορία μας, την γη μας, τούς γεωφυσικούς μας πόρους, κάθε υλική και πνευματική περιουσία. Η κυβέρνηση με τούς μηχανισμούς ασφαλείας και την αστυνομία δώσανε την άδεια στους αγρότες να έρθουν στην πρωτεύουσα με συγκεκριμένη αριθμητική μάζα και σε συγκεκριμένους χώρους για να μην πειραχθεί είπανε η κοινωνική και οικονομική ισορροπία τού κατεκτημένου ερειπίου που ονομάζουν και καλά Κράτος, δηλαδή τάχα μου δυνατή φωνή έκφρασης τού Έθνους.

 

Δυστυχώς, οι ηθικές αντοχές και το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων τού εσχατολογικού καιρού μας έχουν υποστεί θανάσιμο τραυματισμό. Κάποτε, στα χρόνια τής πείνας που φέρνανε οι πολεμικές κατοχές ο Ελληνισμός μας βαστούσε την Πίστη του, την φιλοπατρία του και την οικογενειακή θαλπωρή όπλο ιερό και ζεστή αγάπη μέσα στην καρδιά του. Τού γύρευε ο κατακτητής να τα αρνηθεί αλλά ο Πιστός και Γενναίος Έλληνας έλεγε το διαχρονικό Όχι νικώντας τον εχθρό στο πεδίο τής Μάχης και τής Τιμής.

 

Και τώρα στις μέρες μας φτάσαμε στο σημείο να ανεχθούμε το κλείσιμο των εκκλησιών με την ψευτοπανδημία και εσχάτως την νομιμοποίηση τού ομοφυλόφιλου ψευτογάμου με το σύγχρονο παιδομάζωμα που το ονομάσανε τεκνοθεσία. Παιδομαζώματα που είχαμε υποστεί πριν από τούς Τούρκους, τούς βουλγαροσλάβους και τούς κομουνιστές. Είδαμε ακόμη επίδειξη μόδας Τούρκου σχεδιαστή στο βρετανικό μουσείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα φύλαξης των κλεμμένων από τούς Βρετανούς γλυπτών τού Παρθενώνα. Εκεί η αρμόδια ελληνόφωνη υπουργός θυμήθηκε ότι ήρθε η ώρα τα γλυπτά τού Φειδία να αστράψουν και πάλι στον αττικό ουρανό. Κι άλλοι δημοκράτες το είπαν, ουδείς όμως το έπραξε.

 

Στην ΕΕ υποχωρούν κάποιοι σε κάποια μέτρα προσωρινά έναντι των αγροτών γιατί φοβούνται την άνοδο των Εθνικιστών προ των ευρωεκλογών. Και στις ΗΠΑ ο Ρόμπερτ Κένεντι ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν ασκεί έλεγχο σε όποιον αναφέρει τις λέξεις κορονοιό, στημένες εκλογές, στημένη κλιματική αλλαγή, τα νέα ανθρώπινα φύλα, τις αμβλώσεις και τις τιμές φυσικού αερίου. Είναι αυτά ακριβώς τα όπλα που μηχανεύτηκαν οι νεοταξίτες για την μειωμένη, υποταγμένη και ασύνορη, άνευ εθνικών ταυτοτήτων, ανθρωπότητα.

 

Η ώρα των Πιστών και Γενναίων Ελλήνων έφτασε. Φτάνει πια. Όχι άλλη δειλία, όχι άλλη συναλλαγή, όχι άλλη υποχωρητικότητα. Ο Αληθινός Έλλην έχει Πίστη, έχει Καρδιά, έχει Φιλότιμο και Ιδανικά που ο Ελληνισμός τράνωσε και εξάπλωσε στην Γη τού Φωτός Ελλάδα μας και παντού. Ο Αληθινός Έλλην αγαπά τον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτός ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

 

Το Ελληνικό Έθνος κυβερνά το Κράτος, το δε Κράτος υπηρετεί το Έθνος. Κι εφόσον το ψευτορωμέϊκο κράτος πολεμά το Έθνος, το Ελληνικό Έθνος οφείλει να συντρίψει το ψευτορωμέϊκο κράτος και να σηκώσει στην θέση του άλλο, αληθινά Ελληνικό Κράτος, Κράτος Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό, απόλυτα και ολοκληρωτικά Ελληνικό. Ο Έλλην τής καρδιάς μας είναι Ανδρείος, Ορθόδοξος, Οικογενειάρχης, Εργάτης τής Τιμής και τής Γης, Στρατιώτης Φρουρός και Ελευθερωτής Ελληνικής Γης και Ψυχής. Έχει δίπλα του σε κάθε βήμα την Ελληνίδα Γυναίκα και Συναγωνίστρια τής Τιμής.

 

Ο Αληθινός Ελληνισμός σκουπίζει τα δάκρυα, δυναμώνει, ανθοβολεί τη γη, αναπτύσσει την Πατρίδα του, κρατάει αμόλυντα τα προσκυνήματα τής Πίστης. Ο Αληθινός Ελληνισμός πολεμάει, νικάει και ανασταίνει την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με την εντολή Θεού και Προγόνων ως μέγιστο πόθο του και κληρονομιά για τα ελληνόπουλα παιδιά του. Αυτή είναι η απαράβατη θέση τού Ελληνικού Εθνικισμού. Ο Αρχέγονος και Γνήσιος Ελληνικός Εθνικισμός μας δεν συνομιλεί μήτε με προδότη μήτε με εχθρό. Ενώνει τον Πιστό και Ανίκητο Ελληνισμό αφανίζοντας τον μισελληνισμό. Ο Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο πηγαίος Εθνικισμός μας είναι η ιδεολογία κάθε ελεύθερου Έθνους. Η Ελλάς θα ανοίξει την οδό τής Ελευθερίας και η αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει οπωσδήποτε ολόχρυση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...