Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 9-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η εξαχρείωση των ηθών και η υποτίμηση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των παγκοσμιοποιητών τυράννων και των πολιτικών ενεργούμενων τής αστικής δημοκρατίας. Οι αχρείοι εχθροί Θεού και Ανθρώπου έχουν μετατρέψει τον Ελληνισμό μας σε αντικείμενο πειράματος κάτω από την επίβλεψη ψευτορωμιών εξουσιαστών που επιχειρούν την υποταγή μας με τάσεις εθνικής αυτοχειρίας. Ο πολιτικός διάλογος με τούς όρους τού εμπορίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει οδηγήσει την Ελληνική Φυλή στα όρια τού αφανισμού σε καιρούς ειρηνικούς από προδότες πολιτικούς.

 

Δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές στον καιρό τού δήθεν ελεύθερου και δήθεν Ελληνικού Κράτους οι αγώνες και οι πόθοι για ελευθερία, εθνικά ιδανικά και ισχύ τού Ελληνισμού που έχουν καλλιεργηθεί σε πολεμικούς αλλά και σε καιρούς ανήσυχους, να γίνονται αιτία εκμετάλλευσης παραφρόνων σε βάρος εκείνων που δίνουν Αληθινό αγώνα για την προκοπή τής Φυλής μας. Το έχουμε ζήσει το φαινόμενο αυτό από τον καιρό κιόλας τής Απελευθέρωσης από τα δεσμά τής τουρκοκρατίας αλλά και τού τελευταίου παγκόσμιου πολέμου.

 

Εκείνοι που αναδεικνύονται ως τάχα ικανοί εκφραστές τού χιλιοπροδομένου Ελληνικού λαού μέσα από τις λέσχες ανομίας των ψευτοσυμμάχων τής Εσπερίας είναι αυτοί που ντροπιάζουν τον Ελληνισμό μας. Ακυρώνουν τα ιδανικά και τούς αγώνες των Προγόνων μας που δόθηκαν σε καιρούς πολεμικούς και πείνας και σέρνουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, την ίδια την Ελληνική Φυλή πρώτα στην ντροπή, ύστερα στην συμβίωση με τούς εχθρούς μας και εν τέλει ως ταπεινή μειοψηφία μέσα στην Γη Τρανών Προγόνων στην έως χθες Γη τού Φωτός.

 

Τώρα όμως τα περιθώρια των λαθών αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ τελείωσαν. Φτάνουν πια Έλληνες η ντροπή, τα σκυμμένα κεφάλια, η δειλία μην τυχόν μάς πουν και καλά «κακούς» ρατσιστές και αντιδημοκράτες και «κακούς» ανθρώπους που «ξεχνάμε» την φτώχεια μας για να δώσουμε το χέρι στην ανηθικότητα, την προδοσία και την βαρβαρότητα. Διότι αυτά τα αληθινά κουσούρια θέλουν οι νεοταξίτες τού ψευτορωμέικου δημοκράτες πολιτικοί να βάλουν στην κεφαλή τού Ελληνισμού μας που τον θέλουν θνησιγενή.

 

Είδαμε λοιπόν το νομοσχέδιο για τούς λεγόμενους ομόφυλους γάμους τής ντροπής και τις επικίνδυνες τεκνοθεσίες να γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε κοινοβουλευτικές επιτροπές και να προκρίνεται σε τελική ψήφιση από την δήθεν ελληνική βουλή. Διότι η Ιερή Ελλάς μας δεν διοικείται από Έλληνες. Αλλά τα δεινά δεν τελειώνουν εδώ. Το ψευτορωμέικο επιχειρεί με τις εντολές πάντα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης να ξεριζώσει τα έσχατα αποθέματα τής Εθνικής Παραγωγής στον πρωτογενή τομέα τής αγροτιάς.

 

Οι ψευτοσύμμαχοι με τα τοκογλυφικά τους μνημόνια, όπως παλιότερα οι βάρβαροι γείτονές μας ωσάν τούς Τούρκους, μάς έχουν αρπάξει ελληνικά εδάφη και μάς ερήμωσαν την επαρχία και τα χωράφια της με δάνεια και ξεχερσώματα. Τώρα έρχεται το νέο βιολογικό όπλο μετά τούς εργαστηριακούς ιούς που τούς είδαμε πρόσφατα κι αυτούς και την θέση τους έχει πάρει η λεγόμενη κλιματική κρίση. Κι έτσι μάθαμε ότι οι εργασίες, τα μηχανικά μέσα και τα εργαλεία των Ελλήνων πού μοχθούν στην Ελληνίδα Γη παράγουν τάχα μου διοξείδιο τού άνθρακα και φαινόμενο τού θερμοκηπίου.

 

Πρέπει να εξετάσουν, είπαν οι ψευτορωμιοί δημοκράτες στην Πατρίδα μας και οι συνάδερφοι τους στην λοιπή Ευρώπη και όχι μόνον, νέα είδη μη επικίνδυνων τάχα μου εργαστηριακών τροφίμων. Ταυτόχρονα ήρθαν και οι στημένοι πόλεμοι των δήθεν μεγάλων δυνάμεων να κλείσουν τις διαμετακομιστικές οδούς πάσης λογής αγαθών πρώτης ανάγκης. Κι έτσι οι αυξήσεις στις τιμές τού πετρελαίου, τού ρεύματος, των πρώτων υλών, των τροφίμων, των πάντων, κάνανε το κόστος τής παραγωγής αγαθών απαγορευτικό. Οι αγρότες μας δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες ακόμη και των λιπασμάτων και των ζωοτροφών, τα αποθέματα των παλαιών τροφίμων λιγοστεύουν και τα νέα γίνονται ακριβότερα.

 

Οι Έλληνες γινόμαστε καθημερινά λιγότεροι μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας. Οι ελληνικές οικογένειες γίνονται λιγότερες και εκείνες με τη σειρά τους κάνουν όλο και λιγότερα παιδιά. Κάποια ελληνόπουλα έχουν στραφεί στο εξωτερικό για να βρουν εργασία και τα νέα ήθη έρχονται να σβήσουν την μια και μόνη παραδοσιακή Ελληνική Οικογένεια τού Έλληνα Πατέρα και τής Ελληνίδας Μάνας. Διότι ο Θεός δημιούργησε και ευλόγησε δύο και μόνον φύλα στο ανθρώπινο γένος, τον Άνδρα και την Γυναίκα. Τώρα το ψευτορωμέϊκο θέλει να νομιμοποιήσει τούς ομοφυλόφιλους κάνοντας λόγο για το εμπόριο των παιδιών με τις παρένθετες μητέρες που προς το παρόν λένε πως αναβάλουν. Κι ας είδαμε ιερωμένο να βαφτίζει παιδιά ομοφυλόφιλων σε εκκλησία και ας ακούσαμε βουλευτή να μιλάει για τεχνητή μήτρα.

 

 Ήδη πάντως το ψευτορωμέϊκο αντικαθιστά εμάς τούς Έλληνες που φθίνουμε με τούς δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, δηλαδή με τούς λαθροεισβολείς, κυρίως ισλαμιστές αλλογενείς που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια την Πατρίδα μας. Όλοι αυτοί οι λαθρέποικοι έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, προερχόμενοι από χώρες ανθελληνικές που έχουν στρατιωτική συμμαχία με τούς Τούρκους δήθεν τυχαία.

 

Αλλά και οι ίδιοι οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει εναέριο χώρο στο Αιγαίο μεταξύ των 6 και 10 ναυτικών μιλίων. Οι ίδιοι οι Τούρκοι ζητούν αποστρατιωτικοποίηση τού Αιγαίου με αποχώρηση Ελληνικού Στρατού και στρατιωτικού εξοπλισμού. Οι ίδιοι οι Τούρκοι μιλούν για τουρκική μειονότητα σε Θράκη και ανατολικό Αιγαίο, ενώ σπεύδουν να αγοράσουν ακίνητη περιουσία. Όλα αυτά με βίζες και αναγνωρίσεις των προδοτών τού ψευτορωμέικου.

 

Οι ίδιοι οι Τούρκοι υπογράψανε Σύμφωνο Θαλάσσης με την Λιβύη η οποία επέκτεινε στα 12 ναυτικά μίλια τα δικά της ύδατα νότια τής Κρήτης. Τώρα πλέον ο Πούτιν θα επισκεφτεί την Τουρκία, στη συνέχεια ο Ερντογάν θα επισκεφτεί τον πρόεδρο τής Αιγύπτου Σίσι παρέχοντάς του τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών συναντάει τον Λίβυο Στρατηγό Χαφτάρ που ήθελε παλαιότερα να έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν τον ήθελαν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί όμως θέλουν οπωσδήποτε τα ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά λένε πανεπιστήμια από την Ευρώπη κι όχι μόνο και την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι η Τουρκία θέλει να στείλει κι εκείνη τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη.

 

Ο δε Έλλην υπουργός εξωτερικών οδεύει στις ΗΠΑ προκειμένου να αναζητήσει όπως μάς λένε οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες με τον Αμερικανό ομόλογό του στρατηγικούς διαλόγους. Με την διαφορά ότι το Κράτος που θέλει να κερδίσει οφέλη και δίκαια, αυτός που θέλει ανάπτυξη τής Ελλάδος και λευτεριά Ελλήνων διεκδικεί, μάχεται και νικά. Δεν κρύβεται μήτε παραχωρεί δικαιώματα και εθνική κυριαρχία μήτε διαλύει ελληνικές οικογένειες και ήθη.

 

Περίσσεψε το ανθελληνικό μένος και η δημοκρατική υποκρισία. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει τον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ιερή Ελλάδα και την Ελληνική Οικογένεια. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει και υπηρετεί το Έθνος του ζώντας ως γνήσιος Εθνικιστής. Ο Ίων Δραγούμης είχε πει ότι αν πάψει ο Έλλην να είναι Εθνικιστής, θα πάψει να είναι Έλλην. Και ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος είχε πει ότι δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατο για τον Έλληνα που θα το επιθυμήσει.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο Ενωμένος κάτω από τα λάβαρα τής Φυλής μας Ελληνισμός είναι οπωσδήποτε Ανίκητος. Για αυτόν τον λόγο θέλουν να μάς διαλύσουν Εφιάλτες, ανήθικοι και ψευτοσύμμαχοι. Ο Ελληνισμός μας όμως στηρίζεται στη γενναία φύση του, στις Ιερές Παραδόσεις του και τα ιδανικά του που αποτελούν την στερεή Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία του. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια είναι η Ιερή Οδός τής Ελληνικής Φυλής. Για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία δώσαμε τον απελευθερωτικό αγώνα το 1821.

 

Η Γη μας είναι σιτοβολώνας και Κάστρο με τον Γενναίο Έλληνα και την  εξίσου Γενναία Ελληνίδα να την αποδίδουν ως μέγιστο κληροδότημα στα ελληνόπουλα παιδιά τους. Η απελευθέρωση πάσης Ελληνικής Πατρίδος και Ψυχής από δεσμά δουλείας είναι σκοπός ιερός για τον Ανίκητο Ελληνισμό μας. Ελευθερία, Ειρήνη και Ανάπτυξη Αληθινή θέλουν αποφασισμένα ελληνικά χέρια. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι η αδιαπέραστη εθνική γραμμή κυριαρχίας και Ισχύος τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Και η Χρυσή Αυγή τής Αγίας, Μεγάλης, Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας θα ανατείλει οπωσδήποτε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...