Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΑΘΗΝΑ 13-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Οι παράνομες νομικές παρεμβάσεις των εξουσιαστικών μηχανισμών τής παγκοσμιοποίησης σε βάρος τής ιδιωτικότητας, των ανθρωπίνων ελευθεριών, τής εθνικής παραγωγής και των παραδοσιακών ηθών στην Ευρώπη κι όχι μόνον συνιστούν βάναυση και παράνομη υπεξαίρεση τής Εθνικής και Λαϊκής Κυριαρχίας με την κάλυψη των αστικών δημοκρατικών καθεστώτων. Οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις των δήθεν ελεύθερων εθνών υφαρπάζουν την λαϊκή ψήφο έχοντας παραδώσει την ευθύνη τής λήψεως των κεντρικών αποφάσεων με διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες στα ψευτοσυμμαχικά όργανα τύπου ευρωπαϊκής ενώσεως ερήμην τής Εθνικής Ελευθερίας των λαών και σε βάρος των Εθνών.

 

Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα έχουμε ζήσει την στέρηση τής Εθνικής μας Ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας από την περίοδο κιόλας τής εγκατάλειψης τής υπαίθρου χώρας και τής πρωτογενούς παραγωγής με τα μεταπολιτευτικά επιδόματα και δάνεια. Τα χωράφια εκχερσώθηκαν, ο αγροτικός κλάδος συρρικνώθηκε και το εξίσου νεοταξικό φαινόμενο τής αστυφιλίας προώθησε τούς ηλικιακά ενεργούς νέους πληθυσμούς στις πόλεις. Το φαινόμενο αυτό ενισχύθηκε με την ταυτόχρονη σταδιακή απομάκρυνση των υποδομών παιδείας, υγείας και ασφάλειας από χωριά και νησιά.

 

Εν συνεχεία ήρθε η διαβόητη Ευρωπαϊκή Συνθήκη τού Μάαστριχτ με την οποία οι ψευτοευρωπαίοι εντολοδόχοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού αφαίρεσαν τα εθνικά νομίσματα και φέρανε στην θέση τους ως κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα το ευρώ. Σκοπός των τοκογλύφων εμπόρων των Εθνών ήταν η κοινή πολιτική και οικονομική ζύμωση τού νεοταξικού δήθεν ευρωπαϊκού υπερκράτους που ζούμε έκτοτε. Είναι η διαβόητη πολιτική ένωση των νεοταξικά κατεχόμενων Εθνικών κρατών ως επαρχίες τού ευρωπαϊκού μορφώματος.

 

Οι νεοταξίτες εξουσιαστές των δήθεν ελεύθερων ευρωπαϊκών Εθνών μετέφεραν τις αποφάσεις και την διανομή τού χρήματος από τα φυσικά πρόσωπα και τα κράτη στα χέρια των διεθνών τραπεζικών συμφερόντων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Τα οικονομικά μέτρα και οι πάσης φύσεως πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται σε ευθεία γραμμή για τις ισχυρές και τις ανίσχυρες χώρες στον ίδιο βαθμό. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα ευρωπαϊκά κράτη γίνανε απολύτως εξαρτώμενα, ενώ οι πλούσιοι γίνανε λιγότεροι και βαστάζοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού, οι δε φτωχοί γίνανε περισσότεροι και δούλοι τού κατοχικού καθεστώτος.

 

Η Ελλάδα μας μετατράπηκε σε αυτήν την κατεύθυνση για μια ακόμη φορά σε ένα σκληρά δοκιμαζόμενο πειραματόζωο. Η Πατρίδα μας μετατράπηκε από εστία παραγωγής εθνικού προϊόντος και εισοδήματος σε προτεκτοράτο παροχής υπηρεσιών. Οι πολυεθνικές εταιρίες πήραν το μερίδιο τής αγοράς από την κατάρρευση τής Εθνικής παραγωγής και οι λαθροεισβολείς παράλληλα προωθήθηκαν σε αντικατάσταση τού δημογραφικά μειωμένου Ελληνισμού μας.

 

Τα μνημόνια ήρθαν προκειμένου να αποπληρωθούν τάχα μου τα δυσθεώρητα ιδιωτικά χρέη των ελληνόφωνων νεοταξιτών τής αστικής δημοκρατίας που χρεώθηκαν στην πλάτη τού Ελληνικού λαού ως δήθεν εθνικά. Κι αυτή η οικονομική επιβάρυνση τού Ελληνικού λαού έγινε δίχως να διενεργηθεί λογιστικός έλεγχος. Έκτοτε τα μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων ουδέποτε έφυγαν όπως ισχυρίστηκαν οι ψευτορωμιοί δημοκράτες και το χρέος που απέδωσαν στην Ελλάδα μας μεγάλωσε. Και τούτο διότι με τα μνημόνια και τις συναφείς διεθνείς συμφωνίες τής κοινής οικονομικής και πολιτικής κατοχικής ευρωπαϊκής ζώνης, το ψευτορωμέϊκο κράτος αποδέχτηκε με την απώλεια τής Εθνικής μας Κυριαρχίας την κατάσχεση της Ελλάδος.

 

Οι διεθνείς τοκογλύφοι υποθήκευσαν τα σπίτια και την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με την επιβολή τού ΕΝΦΙΑ ως αχρεωστήτως καταβληθέντος χαρατσιού, όπως παλιά επί οθωμανοκρατίας, έτσι και τώρα επί σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι υπηρεσίες είσπραξης φόρων και εθνικών εισοδημάτων από κρατικές γίνανε Ανεξάρτητες Αρχές εις χείρας εκείνων των διεθνών συμμοριών που κατέσχεσαν την Ελλάδα μας δημοκρατικά.

 

Τώρα πλέον οι παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι προχωρούν στην έσχατη δόλια απόφασή τους να διαλύσουν τα τελευταία αποθέματα αντοχών και υποδομών τού Εθνικού Κράτους ως θεσμού και τού Ελληνισμού μας στο επίπεδο των κοινωνικών, παραγωγικών, εθνικών και θρησκευτικών υποδομών μας. Με τις γεωπολιτικές και πολεμικές τους συγκρούσεις και με τα βιολογικά τους όπλα σαν τον κορονοιό και την κλιματική κρίση πλέον, οδηγούν στην εκρηκτική ακρίβεια τιμών τον ενεργειακό παράγοντα, το κόστος των πρώτων υλών και την παραγωγή και διάθεση των αγαθών πρώτης ανάγκης.

 

Παράλληλα η λεγόμενη κλιματική κρίση που παράγει διοξείδιο τού άνθρακα χρεώνεται στους εργάτες τής γης και τού πρωτογενούς τομέα. Κι έτσι οι απάνθρωποι παγκοσμιοποιητές θέλουν την κατάργηση φυσικών τροφίμων από επικίνδυνα εργαστηριακά. Ο σκοπός τους είναι η φτώχεια, η πείνα, η πλήρης εξάρτηση τού λαού και η παράδοση τού Ελληνισμού και κάθε Έθνους στα νύχια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Από κοντά ακολουθεί η νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων και των ανήθικων τεκνοθεσιών για την διάλυση τής οικογένειας, την προσβολή τής Ορθοδοξίας μας και την περαιτέρω μείωση τού Ελληνισμού μας. Παράλληλα ιδιωτικοποιούν την τέως Ελληνική εκπαίδευση και ξεπουλάνε Εθνική Γη και Ύδωρ στους Τούρκους συμμάχους τους με βίζες, τεχνητές μειονότητες και διεθνή δικαστήρια.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης είναι ο εχθρός που μάς έχει φυλακίσει στην Ιερή Ελλάδα μας και ζητάει να μάς αφανίσει. Ελλάς ή ταν ή επί τας για μια ακόμη φορά από τον καιρό τού Σπαρτιάτη Λεωνίδα. Κι αφού μάς μιλάνε ακόμη για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα, στην Ελληνίδα Γη τού Φωτός αληθινά δικαιώματα έχουν μόνον όσοι πιστεύουν και ανήκουν στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την μία και μόνη Οικογένεια τού Έλληνα και τής Ελληνίδας. Διεθνιστές προδότες και βάρβαροι ψευτοσύμμαχοι εχθροί, αρνητές τού Ελληνικού Έθνους και των Ιερών και Εθνικών μας Παραδόσεων δεν έχουν μήτε δικαιώματα μήτε χώρο παρουσίας στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 

Κάθε αιματοβαμμένος ελληνικός λίθος, κάθε στρέμμα Ελληνικής Γης και τα αγαθά της σε στεριά και θάλασσα που μάς δέσμευσαν προδότες και κατακτητές ανήκουν μονάχα στους Άξιους Απογόνους Τρανών Ελλήνων Προγόνων. Και απέναντι σε κείνους που σκορπούν χρήματα και στρατιωτικό εξοπλισμό σε ψευτοσυμμάχους και Εθνική Κυριαρχία στον αιώνιο εχθρό, ο Εθνικός Στρατός μας είναι ο Ανίκητος Φρουρός τού Ελληνισμού μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ανήκει στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, το Ελληνικό Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Κι όταν η παρανομία και η προδοσία εξουσιάζουν, τότε το Έθνος αποκαθιστά τον Υπέρτατο Νόμο και την Απόλυτη Ελευθερία τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Πανελληνισμός μας θα συντρίψει την Παγκοσμιοποίηση. Και ο Πανελληνισμός μας εκφράζεται ρητά από τον Λαϊκό και Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας, τον Πιστό Ελληνισμό μας και τον Εθνικό Στρατό μας. Οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι και τα αγαθά μας θα δώσουν την ανάπτυξη στην Πατρίδα μας μαζί με τον αγέρωχο Ελληνισμό και τα παιδιά μας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, έως το πιο απομακρυσμένο χωριό και νησί.

 

Η Εθνική μας Ασφάλεια θα ενισχυθεί. Πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή θα περιφρουρηθεί και θα ελευθερωθεί. Αλλά για να συμβεί τούτο αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ πρέπει να γίνει ξανά Ελληνική η Ελλάς μας. Αγία, Μεγάλη και Εθνικιστική Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ολόχρυση αυγή Ελληνικής ζωής ενάντια στο νεοταξικό σκότος. Διότι η Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς τής καρδιάς μας θα ζήσει οπωσδήποτε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...