Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 16-2-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Το κατοχικό κράτος των Αθηνών αποτελεί ορκισμένο εχθρό τού Ελληνισμού που έχει βάλει σκοπό τής ζωής του την δολοφονία τού Ελληνικού Έθνους. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί περιλαμβάνει την επιβράδυνση, την μετάλλαξη, την εξαχρείωση των ηθών και την βιολογική εκμηδένιση τής Φυλής μας.

 

Η Ελληνική Οικογένεια είναι ο μηχανισμός διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής στον αέναο ιστορικό χρόνο μέσα από την διαδικασία τής αγάπης και τής γενετήσιας αναπαραγωγής ελληνοπαίδων από τον Έλληνα Άνδρα και Πατέρα και την Ελληνίδα Γυναίκα και Μάνα. Μέχρι σήμερα οι καθεστωτικοί εχθροί τής Ελληνικής Φυλής επεδίωκαν να αναστείλουν την δυναμική Ανάπτυξη και Αναγέννηση τού Ελληνισμού με την εθνολογική αλλοίωση ως απόρροια τής άρνησης τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας τού Ελληνικού Αίματος.

 

Κατηγορούσαν και κατηγορούν οι ανθέλληνες το ιερό δικαίωμα τής συζυγίας τού Έλληνα και τής Ελληνίδας ως ρατσιστικό φαινόμενο και διαλαλούν με περισσό θράσος σύζευξη που προέρχεται από διαφορετικά έθνη και φυλές προκειμένου να εξαλειφθεί σκοπίμως η Εθνική Ταυτότητα. Κι όλα αυτά με την ταμπέλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δεν γνωρίζουν ωστόσο μήτε όρια μήτε εθνική προσήλωση.

 

Τώρα πλέον το ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας αποφάσισε να καταρρίψει και εν τέλει να απορρίψει την πατρότητα και την μητρότητα επιχειρώντας μέσα από την άρνηση των δύο φύλων να φτάσει στην προσβολή τού οικογενειακού θεσμού και την απομείωση τού Ελληνισμού μέσα από την έμπρακτη άρνηση τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής. Το ψευτορωμέικο κράτος των νεοταξιτών πολιτικών αρνήθηκε την ελληνικότητα τής συζυγίας και εν τέλει την πατρότητα και την μητρότητα διότι πολύ απλά οδηγεί προσχεδιασμένα με βάσει τις απαιτήσεις των παγκοσμιοποιητών εντολέων του τον Ελληνισμό στον δημογραφικό μαρασμό και τον βιολογικό αφανισμό.

 

Σε αυτήν άλλωστε την κατεύθυνση οι δημοκράτες πολιτικοί τού κοινοβουλίου τής ντροπής έχουν αναστείλει σωρεία οικογενειακών επιδομάτων και έχουν μετατρέψει την γέννα κάθε ελληνόπουλου και μόνον ελληνόπουλου σε τεκμήριο φορολόγησης κι όχι οικονομικής ενίσχυσης τής Ελληνικής Οικογένειας. Τώρα πλέον οι ελληνόφωνοι συνοδοιπόροι τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης αρνούνται την Δημιουργία και τον Γάμο τού Άνδρα και τής Γυναίκας που ευλόγησε μαζί με την τεκνογονία και την βάπτιση των παιδιών τους ο Θεός. Κι έτσι προχωρούν στον παραλογισμό τού τρίτου φύλου τής ομοφυλοφιλίας και παράλληλα στην παράνομη και παρανοϊκή νομοθέτηση τού γάμου ως πράξη που συνάπτεται κατά την διαστροφή τους ανάμεσα σε δύο πρόσωπα ακόμη και εκτός εκκλησίας τόσο διαφορετικού όσο και τού ιδίου φύλου.

 

Είδαμε λοιπόν έως σήμερα τις παρατυπίες τού πολιτικού δήθεν γάμου, τής συμφωνίας συμβίωσης και τώρα τού ομόφυλου δήθεν γάμου. Κι επειδή οι ψευτορωμιοί γνωρίζουν ασφαλώς ότι οι κίναιδοι δεν τεκνοποιούν, εισάγουν τις τεκνοθεσίες με τελικό προορισμό τις παρένθετες μητέρες για την εμπορευματοποίηση των παιδιών. Κάποιοι δήθεν πολιτισμένοι σύμμαχοί τους σε άλλες χώρες έχουν νομοθετήσει πράξεις υπέρ τής παιδεραστίας και τής κτηνοβασίας. Τι πάει να πει αυτό; Ότι ο βαρβαρισμός μπορεί να ελληνοποιηθεί;

 

Σκοπός των ελληνόφωνων νεοταξιτών είναι η εξαχρείωση τής Πίστης και των Ηθών στην κατεύθυνση προσβολής τής Ελληνικής Οικογένειας και δημογραφικού θανάτου τού Ελληνικού Έθνους. Έλληνα και Ελληνίδα, η ευθύνη τής βιολογικής μας παρουσίας και αναγέννησης είναι Ιερό Χρέος και αναφαίρετο δικαίωμα που έχει να κάνει με την Εθνική μας Ταυτότητα και την Εθνική μας Κυριαρχία σε μια αληθινά ελεύθερη και Ελληνική Ελλάδα. Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη, πάγια και διαχρονική. Η Ελληνική Οικογένεια είναι η Ιερή Στέγη τής Αγάπης και τής Διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής. Είναι η Πίστη στον Ιερό Θεσμό που μάς παρέδωσε ο Θεός προκειμένου να διασφαλίσει ο Ελληνισμός την διαιώνιση και την πληθυσμιακή Αναγέννηση τής Φυλής του.

 

Η Ελλάς μαζί με την γνώση τής Ιστορίας και των Ιδανικών της είναι το ακριβότερο και ιερότερο κληροδότημα ημών των Άξιων και Αληθινών Ελλήνων προς τα παιδιά μας. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει οπωσδήποτε και υπηρετεί το Έθνος του. Επομένως ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Αληθινός Έλλην πιστεύει οπωσδήποτε στο Θεό. Επομένως ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Ελληνορθόδοξος. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει την Ελληνική Φυλή που αποτελούν τα παιδιά του. Ο Αληθινός Έλλην επομένως είναι οπωσδήποτε και Φυλετιστής.

 

Η Αληθινή Ελλάς αναπτύσσει την Εθνική της Παραγωγή και τούς γεωπολιτικούς της πόρους φτιάχνοντας Εθνικό Προϊόν και Εθνικό Εισόδημα προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει την Ελληνική Οικογένεια. Διότι εθνικά κυρίαρχη και ασφαλής Ελλάς είναι η Πατρίδα μας που διαθέτει ενεργό ελληνικό πληθυσμό και υποδομές κοινωνικής ανάπτυξης σε κάθε σημείο τής Ελληνικής επικράτειας, σε κάθε χωριό και πόλη κι όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και πολλά χαρούμενα ελληνόπουλα. Θέλουμε και θα εργαστούμε για την Ιερή Ελλάδα που θα στηριχθεί στην Ελληνική Νεολαία, στην Ελληνική Παιδεία, στην Ελληνική Εργασία. Οι κοινοβουλευτικοί εχθροί τής Εθνικής Ιδέας, τού Ελληνικού Εθνικισμού και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας καταστρέφουν την Ελληνική Οικογένεια, διαλύουν τον Πρωτογενή Παράγοντα τής αγροτιάς και τής κτηνοτροφίας, δίνουν επιδόματα πείνας, αντικαθιστούν τούς Έλληνες με λαθροεισβολείς. Δεν θα τούς περάσει.

 

Αλήθεια, μία ημέρα πριν ψηφίσουν οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες στο κοινοβούλιο τής ντροπής τούς ομόφυλους γάμους με τις τεκνοθεσίες, οι Τούρκοι πραγματοποιούσαν αεροναυτική στρατιωτική άσκηση από την Σάμο έως την Τήνο, δεσμεύοντας ανενόχλητοι Εθνική μας Κυριαρχία. Τυχαίο ήταν αυτό; Όχι βέβαια. Όπως δεν είναι τυχαία η δραματική συρρίκνωση τής αγροτικής μας παραγωγής.

 

Η Ελλάδα θα ζήσει και θα αναπτυχθεί. Όμως για να συμβεί αυτό, πρέπει να αποδοθεί η Πατρίδα μας στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, απόλυτα και ολοκληρωτικά. Είναι η Ιερή Ελλάς που στηρίζεται στην Ελληνική Νεολαία, στην Ελληνική Εργασία, στην Ελληνική Οικογένεια. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού, τού Πιστού Ελληνισμού και τού Εθνικού Στρατού.

 

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών άνευ βαρβάρων και προδοτών. Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα στην οποία τα ελληνόπουλα με τα χαμόγελα τους, την αγάπη και την γνώση τής Πατρίδος στα πρόσωπα και τις καρδιές τους θα γίνουν η δύναμή της και η Ιερή Ελλάς Κορυφή τής Οικουμένης. Ζήτω η Αγία, Αιώνια, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας! Καλή μας Νίκη!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...