Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΠΑΥΛΟ... ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...!


590_76736cea21494e2b1f556e60e5e9c57b
Για αποχριστιανοποίηση του τόπου και της ελληνικής κοινωνίας κάνει λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, αναφερόμενος στο θέμα που αφορά στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής."Είμαστε σθεναρά αντίθετοι και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας, και την βροντοφωνάζουμε για την κατάργηση της αργίας της Κυριακής", ανέφερε στον Άλφα Δράμας ο Μητροπολίτης κ. Παύλος.

Σε άλλο σήμειο ο Μητροπολίτης Δράμας ανέφερε: "Όχι, ότι δεν ήταν μερικώς υπό κατάργηση, διότι μήπως οι τουριστικές περιοχές δεν εργάζονται; Αλλά άλλο είναι να υπάρχει μια οικονομία η συγκατάβαση, και άλλο δια σφραγίδος και δια νόμου να αποχριστιανοποιείται ο τόπος."

"Δυστυχώς όμως τα επιχειρήματα του κ. Υπουργού ήταν πάρα πολύ αίολα και όχι μόνο από πνευματικής πλευράς. Είναι θιασώτης του σύγχρονου δουλεμπορίου ανθρώπων που απομιζούν όλη την ικμάδα την οικονομική και την δυναμική που έχουν οι άνθρωποι στον τόπο μας, και θέλουν να πραγματώσουν μια νέα κοινωνική ομάδα σύγχρονων δούλων στο χρήμα και το κέρδος των πολυεθνικών", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.

Τέλος ο δυναμικός Ιεράρχης τόνισε: "Λυπάμαι πάρα πολύ, διότι αυτό είναι δείγμα πνευματικής κατάπτωσης, εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και εξάρτησης των τα πρώτα φερόντων από ξένα κέντρα εξουσίας."

Πηγή: Romfea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...