Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προτείνει ως πρότυπο ο Ιάπωνας αντιπρόεδρος!!! (Κάτι θα ξέρει...)

Δείτε την είδηση όπως κυκλοφορεί στα συστημικά μέσα:

Η Ιαπωνία μπορεί να «αντλήσει έμπνευση» από τη ναζιστική Γερμανία όποτε αποφασίσει να αναθεωρήσει το Σύνταγμά της δήλωσε ο Τάρο Άσο


Σοκ προκαλεί η δήλωση του αντιπροέδρου της Ιαπωνίας, Τάρο Άσο, ότι η Ιαπωνία θα μπορούσε να «αντλήσει έμπνευση» από το Σύνταγμα της ναζιστικής Γερμανίας όποτε αποφασίσει να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση.
«Το Σύνταγμα της Γερμανίας της Βαϊμάρης αντικαταστάθηκε διακριτικά από το Σύνταγμα της Ναζιστικής Γερμανίας: γιατί να μην εμπνευσθούμε κι εμείς από την τακτική τους;», υποστήριξε ο Άσο κατά τη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας που διοργάνωσε τη Δευτέρα ένα συντηρητικό κέντρο μελετών.

Αντιδρώντας άμεσα, το ισραηλινό Κέντρο Σιμόν Βίζενταλ επεσήμανε πως «τα μόνα διδάγματα που κανείς πολιτικός μπορεί να αντλήσει στον τομέα της διακυβέρνησης από το Τρίτο Ράιχ αφορούν μόνον για τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνει».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη δήλωση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιοσιχίντε Σούγκα αρκέστηκε να πει πως «εναπόκειται στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Άσο να απαντήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...