Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ακόμη μια μήνυση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία!


Οποιοσδήποτε άνθρωπος που πραγματικά καθίσει εκτός προπαγάνδας να διαβάσει και να
συνεκτιμήσει τα στοιχεία γύρω από την διακυβέρνηση και την ψήφιση νόμων του ΓΑΠ και της κυβέρνησης του, δεν είναι δυνατόν να μην διαπιστώσει την ευρύτατη και πλέον σαδιστική τακτική καμένης γής που εφαρμόζει στην Ελλάδα σε  μία λυσσαλέα προσπάθεια να διαλύσει ακόμα και σε βάση συνόρων εάν το πετύχει την Χώρα μας.
Τα στοιχεία πάμπολλα, από απλές μαρτυρίες μέχρι στοιχειοθετημένες μελέτες και εκτιμήσεις ειδικών, καθώς και κάθε στοιχείο που επί τούτου συνέλεγα από το 2008 για κάθε κυβέρνηση που συνέχιζε να σπρώχνει την Ελλάδα εντελώς προδοτικά σε μία πορεία διάλυσης και πλήρους καταστροφής. Κυρίως όμως η καθημερινότητα μας το καταμαρτυρεί, εάν βεβαίως δεν ανήκουμε στους κύκλους στήριξης ΓΑΠ / δικομματισμού / κράτους διαφθοράς όπου όποιος είναι συνδεδεμένος με την υπό έκπτωση βουλή εμμέσως ή αμέσως προστατεύεται από τα κύματα επί κυμάτων καταστροφής που η κυβέρνηση επιβάλλει σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Και επειδή ο Ποινικός Κώδικας είναι σαφής στο τι συνιστά Εσχάτη Προδοσία, και επειδή ο ΓΑΠ έχει επιμελέστατα κάνει ό,τι μπορεί για να πληρεί τις προϋποθέσεις για την διάπραξη αυτού του αδικήματος, κατέθεσα μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία κατ’ αυτού και της κυβερνήσεως του και παντός ετέρου υπευθύνου με ΑΒΜ Δ2011/1369.

Στην μήνυση έχω συμπεριλάβει εκτός από πραγματικά περιστατικά που αποδεικνύουν τον δόλο του ΓΑΠ και της κυβερνήσεως του, μελέτες και επιστημονικές εκτιμήσεις αδιάσειστες που όλως περιέργως δεν προέρχονται μόνο από κρατικά και διεθνή κέντρα αλλά και από την ίδια την κομματική του υποδομή.

Κυριότερα, στην μήνυση έχει συμπεριληφθεί η ίδια η τοποθέτηση ΓΑΠ ενώπιον του νόμου, στην οποία προέβη μέσω της διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων που του είχα κάνει, όπου κυριολεκτικά ομολογεί ότι θέτει εαυτόν υπεράνω του Συντάγματος, κάτι στο οποίο υπολόγιζα στην περίπτωση που ήταν αρκετά υπερόπτης ώστε να πει κάτι τέτοιο σε νομικό κείμενο.

Δηλαδή, εντός της μηνύσεως και βάσει των σχετικών εγγράφων και ντοκουμέντων με τα οποία την στηρίζω, έχουμε πλήθος τόπων και χρόνων όπου εντελώς ορισμένα και ουσιαστικά ( όπως δηλαδή ο νόμος απαιτεί ) ο ΓΑΠ και η κυβέρνηση του εμφανίζονται να διαπράττουν Εσχάτη Προδοσία μετά δόλου, εν πλήρη γνώσει και κατά συρροή.

Βεβαίως σε συμπληρωματικό μου υπόμνημα κατά την διάρκεια της προανάκρισης θα προσθέσω και κάθε νέο στοιχείο και απόδειξη των ανωτέρω που θα έχει μέχρι τότε διαπράξει ο ΓΑΠ και η κυβέρνηση του. Επίσης, όποιος συμπολίτης έχει τέτοια στοιχεία τα οποία δεν καλύπτονται στην μήνυση μου ή μπορεί να προσθέσει περισσότερους τόπους και χρόνους διάπραξης του αδικήματος μπορεί εντελώς ανέξοδα να γράψει μία καταγγελία όπου να το περιγράφει και να το πρωτοκολλήσει στην εισαγγελία της περιοχής του με αίτημα να συσχετισθεί η καταγγελία του με την υπόθεση που φέρει τον αριθμό ΑΒΜ που έχω παραθέσει ανωτέρω.

Αυτή η μήνυση βάσει της αυτεπάγγελτης φύσεως της αλλά και του εύρους των πόσων το έγκλημα αυτό βλάπτει έχει δυνατότητα αποδείξεως έννομου συμφέροντος για κάθε Έλληνα Πολίτη ο οποίος επιθυμεί την δίωξη του ΓΑΠ και της κυβερνήσεως του αλλά και επίσης κάθε προηγούμενης κυβέρνησης που υποβοήθησε τον ΓΑΠ ή ενορχήστρωσε την κατάσταση αυτή μαζί του ή κατά / προς προετοιμασία της καταστάσεως αυτής.

Ο εισαγγελέας βάσει της δικονομίας είναι υποχρεωμένος να αρχίσει έρευνα. Επίσης, για το έγκλημα αυτό δεν απαιτείται άδεια διώξεως από την βουλή. Για να θέσει ο εισαγγελέας στην υπόθεση στο αρχείο οφείλει βάσει νόμου να βγάλει σκεπτικό το οποίο να μην επιδέχεται ακύρωση / αναίρεση, κάτι ουσιαστικά αδύνατο δεδομένης της υποθέσεως. Εάν λοιπόν συμβεί αυτό κατευθείαν μπορούμε και θα προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια με περαιτέρω προσφυγή ότι η δικαιοσύνη είναι υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η υπόθεση θα παραπεμφθεί και θα εισαχθεί στο ακροατήριο.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το κείμενο της μήνυσης βρίσκεται εδώ : http://stellaioannidou.blogspot.com/2011/03/blog-post_4055.html

Πολύ σύντομα θα σκανάρω και όσα από τα σχετικά δεν είναι ήδη ψηφιοποιημένα και στο διαδίκτυο.

Καταδίκη αλλά ουσιαστικά και μόνο η παραπομπή θα θέσει υπό καθεστώς ακυρότητας κάθε νομοθέτημα, σύμβαση και συμφωνία που έχει συνάψει αυτή η προδοτική κυβέρνηση, η οποία πλέον παρανόμως θα έχει προχωρήσει σε αυτές. Ρήτρες λοιπόν και απαιτήσεις όπως αυτές εντός του μνημονίου δεν θα ισχύουν αφού και το σύνολο του μνημονίου θα έχει καταστεί άκυρη συμφωνία ενός απλού προδότη.


Όλγα Γεριτσίδου του Γεωργίου
 Εκπαιδευτική Ψυχολόγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...