Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. VIDEOΔείτε τα δυο αποκαλυπτικά βίντεο όπου μιλάει ο πρόεδρος της Αμερικής Τζων Κέννεντυ.
Στα βίντεο αποκαλύπτει το όραμα του για τους πολίτες της Αμερικής αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.
Δυστυχώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η λεγόμενη ελίτ που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο με κάθε τρόπο δεν άφησε τον τότε πρόεδρο της Αμερικής να ολοκληρώσει το έργο του…

Σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει εισχωρήσει σχεδόν σε όλες τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε θέσεις κλειδιά.
Σκοπός τους είναι να καταφύγουν όλες οι χώρες της Ευρώπης στον μηχανισμό στήριξης έτσι ώστε τα κράτη και οι πολίτες να είναι υποδουλωμένοι στους ιδιώτες.
Ακούσαμε από τον Σαμαρά πριν λίγες ημέρες να λέει ότι η Ευρώπη αλλάζει προς το καλύτερο και ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει εντός ευρώ και Ευρωπαϊκής Ένωσης για να επωφεληθεί αυτής της αλλαγής.
Μόλις πριν λίγων ωρών Ισπανία και Κύπρος ζήτησαν και επίσημα βοήθεια-δάνειο από τον μηχανισμό στήριξης. (Αλλαγή προς το χειρότερο και όχι προς το καλύτερο)
Η επόμενη χώρα που θα πέσει στα δίχτυα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ποια θα είναι ;
Δυστυχώς και στη χώρα μας τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν τοποθετηθεί σε τέτοιες θέσεις έτσι ώστε η ολική κατάρρευση της χώρας μας δεν θα αργήσει.
Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πλέον είναι για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα των κρατών και των πολιτών της.
Όσοι κλείνουν τα αφτιά και τα μάτια, όσοι κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα και πως όλα αυτά δεν είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να υποδουλώσει τους λαούς τότε δυο πράγματα συμβαίνουν.
Η είναι τόσο ηλίθιοι και δεν αντιλαμβάνονται αυτά που διαδραματίζονται δίπλα μας.
Η και οι ίδιοι τηρούν κατά γράμμα τις εντολές της ελίτ.
Αν πραγματικά θέλουμε να δούμε την ελπίδα για τη χώρα μας δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο για το τι θα πει η Νέα Τάξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης…


http://www.votegreece.gr/archives/20272

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...