Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Στον πόλεμο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και οι Εβραίοι!!



Ο τρόμος και η απελπισία των εχθρών της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια! Αυτή τη φορά η εβραϊκή κοινότητα Ελλάδος εξέφρασε το παραλήρημα της για την ανοδική μας πορεία και προχωρά σε ανώφελες προσπάθειες προπαγάνδας με σκοπό την εκ νέου λασπολόγησή μας.

Συγκεκριμένα, ως δείγμα «δημοκρατίας» αποφάσισαν την «σωστή» διαπαιδαγώγηση των μαθητών, οργανώνοντας εκδρομές στο εβραϊκό μουσείο Ελλάδος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θεωρούν ότι με το να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την εβραϊκή κληρονομιά θα αποφύγουν την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής και θα εκδημοκρατίσουν την νεολαία, που δυστυχώς για αυτούς φαίνεται να δίνει μεγάλα ποσοστά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Επιπροσθέτως, η συνεργασία της εβραϊκής κοινότητας με την κυβέρνηση είναι τόσο έκδηλη ώστε αρχίζουν να οργανώνονται ακόμα και εκδρομές στην Ιερουσαλήμ, ώστε οι μαθητές να «εντρυφήσουν» ακόμα περισσότερο στον εβραϊκό πολιτισμό.

Κατανοούμε λοιπόν, ποιος είναι επί της ουσίας ο αληθινός φασισμός, καθώς από μικρή ηλικία τα παιδιά θα είναι υποχρεωμένα να έρχονται σε επαφή με οτιδήποτε δεν αποπνέει Ελλάδα και Εθνική κληρονομιά. Μιλώντας λοιπόν για μια καθαρή πλύση εγκεφάλου, η Ελληνική εβραϊκή κοινότητα θεωρεί ότι ακόμα και αυτά δεν είναι αρκετά κι έτσι συνενώνεται με εβραϊκές κοινότητες άλλων χωρών, ώστε να βρεθεί λύση στο «πρόβλημα», καθώς αποφασίζεται η εκ νέου χρηματοδότηση για τις προαναφερθείσες «εκπαιδευτικές» εκδρομές. Ακόμα, κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει σε γενική αναδιάρθρωση, διασπείροντας λασπολογίες σε Πανεπιστήμια, σχολεία και στον Τύπο, προκαλώντας τον τρόμο για την δήθεν ρατσιστική και φασιστική Χρυσή Αυγή. Εμείς, τους απαντάμε για ακόμη μια φορά ότι όσο δημοκράτες κι αν το παίζουν, ο Ελληνικός λαός την αλήθεια την βλέπει. Η προπαγάνδα που διασπείρουν πλέον δεν «πιάνει» και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτινάσσεται και πάλι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...