Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - 666
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ( ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ , Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.....)

....ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ Η ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ , ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ( RFID )ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ....

19/12/2011

Έκπτωση στον Φ.Π.Α. μέσω πιστωτικής, -3% στις αγορές

Η αποτυχία του μηχανισμού είναι δεδομένη, δεν μπορούν να βρουν ποιος κόβει αποδείξεις και ποιος όχι και έτσι βάζουν στο παιχνίδι, πάλι , τον καταναλωτή.

Πως; Υπόσχονται έκτπωση του Φ.Π.Α. 3% δηλαδή όταν οι αγορές γίνονται μέσω κάρτας, όταν δηλαδή ο πωλητής...υποχρεωτικά δηλώνει τη συναλλαγή.

Τι προβλέπεται λοιπόν.

Έκπτωση μέσω μείωσης του Φ.Π.Α. από το 23 στο 20% και αντίστοιχα από το 13 στο 10%.Τόσο η τρόικα όσο και ο ... πρωθυπουργός Ράιχενμαχ φαίνονται σύμφωνοι σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”.
Το σχέδιο είναι έτοιμο και είναι απλά θέμα χρόνου η εφαρμογή του λένε οι πληροφορίες.
Ο καταναλωτής με τη λογική πληρώνω με πιστωτική στο ταμείο και αμέσως καλύπτω το ποσό στην πιστωτική κάρτα έχει ένα όφελος.
Παράλληλα όμως έρχεται, όπως όλα δείχνουν, και μείωση του ποσού των συναλλαγών με μετρητά.Μέχρι τώρα οι συναλλαγές άνω των 3.000 ευρώ γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή επιταγής, τώρα η σκέψη είναι το ποσό αυτών των συναλλαγών να πέσει στα 1.500 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/12/3_19.html#ixzz1gxqeNKv0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ KAI ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ......

Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΙ 1993 Β'ΕΚΔΟΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΥΒΑ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.......


ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - Β' ΕΚΔΟΣΗ 1993


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ
ΤΟ 666 ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ......
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...