Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη;


Στο βίντεο βλέπουμε την Anetta Kahane, ιδρύτρια του Ιδρύματος Amadeu Antonio, να λέει οτι πρέπει να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική στην Ευρώπη ούτως ώστε η Ευρώπη να γίνει πολυπολιτισμική. Το ίδρυμα το οποίο η Εβραία Kahane έχει ιδρύσει έχει ώς στόχο την καταπολέμηση του ρατσισμού, του εθνικισμού και του αντισημιτισμού στην Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη.


Τέτοια ιδρύματα είναι που προωθούν τα νομοσχέδια εναντίον του ρατσισμού όπως αυτό που προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα τώρα.


Να θυμίσουμε ότι άλλη μια Εβραία εκ Σουηδίας, η Μπάρμπαρα Σπέκτρτ είναι επίσης ιδρύτρια ενός αντιρατσιστικού, φιλο-ισραηλινού ιδρύματος στην Σουηδία που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη. Το όνομα αυτού του ιδρύματος είναι «Παιδεία». Η ίδια η Σπέκτρ λέει στην κάμερα του Ισραηλινού καναλιού ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη.
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη ηγούνται της προπαγάνδας για να δεχθούν οι Ευρωπαίοι την πολυπολιτισμικότητα και το πολυφυλετισμό.


Την ίδια ώρα στο Ισραήλ προωθούν την φυλετική καθαρότητα των Εβραίων ακόμη και μέσα αποδιαφημίσεις απο κανάλια. Και αν κάποιος θέλει να γίνει Ισραηλινός πολίτης θα πρέπει να περάσει απο εξετάσεις DNA.

Αυτή είναι η ύπουλη τακτική των Εβραίων που αποσκοπούν σε δυο κύριους στόχους. Πρώτον να αποδυναμωθούν πολιτισμικά οι Ευρωπαίοι για να μην μπορούν να αντισταθούν στα σχέδια τους για Παγκόσμια Κυριαρχία και δεύτερον να μας οδηγήσουν σε μια τρομακτική σύγκρουση σαν ήπειρο με τον Μουσουλμανικό κόσμο μέσα στην ίδια την Ευρώπη.
Και αν σας φαίνονται όλα αυτά απίστευτα και παράλογα, θυμηθείτε το μότο της Μυστικής Υπηρεσίας των Εβραίων, της ΜΟΣΑΝΤ.

Το μότο λέει: «ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ».



Μας εξαπατούν λέγοντάς μας να γίνουμε πολυφυλετικοί και πολυπολιτισμικοί, ενώ οι ίδιοι στην πατρίδα τους και στις οικογένειές τους προωθούν την φυλετική, θρησκευτική και πολιτιστική καθαρότητα!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...