Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πως το εβραϊκό λόμπι πολεμάει την υποψηφιότητα του Ron Paul για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών


Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου Ο Ρεπουμπλικανικός Εβραϊκός Συνασπισμός(σ.σ.: Μια εβραϊκή οργάνωση δηλαδή που υπάρχει μέσα στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ για να επηρεάζει τις διεργασίες μέσα στο κόμμα και να προωθεί τους Εβραίους στην εξουσία του) θα πραγματοποιήσει ένα φόρουμ για τους υποψήφιους προέδρους του κινήματος με συμμετέχοντες την MicheleBachmann, Herman Cain, Newt Gingrich, Jon Huntsman, Rick Perry, Mitt Romney, και Rick Santorum

Στο φόρουμ δεν προσκλήθηκε ο τρίτος υποψήφιος σε δημοτικότητα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο στο NewHampshire και δεύτερος σε δημοτικότητα για πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών στην Αιόβα, ο RepRon Paul (Τέξας). Ο λόγος:

Ο Paul δεν προσκλήθηκε να συμμετέχει στην συζήτηση που διοργάνωσε η εβραϊκή οργάνωση των ρεπουμπλικανών, γιατί η οργάνωση – όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν – «απορρίπτει τις ασύνετες για το ρεπουμπλικανικό κόμμα και ακραίες θέσεις του», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εβραϊκής οργάνωσης RJC, ο Matt Brooks.
«Βρίσκεται απλά πολύ μακριά απο την γραμμή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και τους οργανισμού μας», είπε ο Brooks. Αν καλούσαμε τον Ρον Πόλ να συμμετάσχει θα ήταν «σα να καλούσαμε τον Barack Obama, να μιλήσει».
Ο Brooks έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κριτική στον Ron Paul, τον προηγούμενο Μάϊο:

«Καθώς οι Αμερικανοί είναι δεσμευμένοι σε μια δυνατή και σφριγηλή εξωτερική πολιτική, είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για την προοπτική της προεδρικής εκστρατείας του Βουλευτή Ron Paul. Όταν ο Paul σχεδιάζει να μας διοικήσει ως Ρεπουμπλικανός, οι θέσεις του και το παρελθόν του τον τοποθετούν μακριά απο την γραμμή των Ρεπουμπλικανών...»

Ο Brooks είπε επίσης οτι ο Paul έχει την επικίνδυνη για τις ΗΠΑ θέση, οτι πρέπει να ακολουθήσουν σαν υπερδύναμη ουδέτερη στάση τόσο στο θέμα της προστασίας του Ισραήλ όσο και να μην εμπλέκονται σε πολέμους υπέρ του Ισραήλ.

Να σημειώσουμε οτι ο Ron Paul στο παρελθόν έχει μιλήσει ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ όσον αφορά το Ισραήλ.
Τα εβραϊκά ΜΜΕ στις ΗΠΑ προσπαθούν να απομονώσουν και να συκοφαντήσουν τον Ron Paul γιατι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εβραϊκού λόμπι.

Ετσι του θέτουν στις συνεντεύξεις που δίνει κατα καιρούς, ερωτήματα όπως ο γάμος τον ομοφυλοφίλων με σκοπό να φθείρουν την εικόνα τους είτε στο κοινό των Ρεπουμπικανών που απαρτίζεται απο πιο συντηρητικούς Αμερικανούς, όσο και στο υπόλοιπο αμερικανικό κοινό που προτίθεται να ψηφίσει τον Ρόν Πόλ εξαιτίας των θέσεων που αυτός έχει κατα καιρούς δηλώσει ενάντια στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και των Εβραίων Τραπεζιτών της Wall Street.

Ο Ron Paul προσπαθεί να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες κάνοντας διάφορους χειρισμούς για να μην στοχοποιείται και να βγεί όσο το δυνατόν αλώβητος, στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία για την αρχηγία των Ρεπουμπλικανών. 

Στο βίντεο ο Ron Paul προειδοποιεί για μια ακόμη φορά για την επερχόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων



ANTIPLIROFORISI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...