Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία


Οι Καμπάνες κτυπούν Χαρμόσυνα και τα 400 Σήμαντρα 
θα Ξανά ακουστούν σε όλο τον Κόσμο!
 

ΤΟΥ ΚΏΣΤΑ ΤΖΕΒΕΛΈΚΟΥ...
ΨΉΦΙΣΜΑ ΚΌΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ ΑΠΌ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΚΟΓΚΡΈΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ 436 ΨΉΦΟΥΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΥΠΈΡ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΎΝ ΟΙ ΚΛΕΜΜΈΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΈΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ.

Η παγκόσμια αυτή επιτυχία οφείλεται στον Ελληνοαμερικανό πολιτικό και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας ( Free Agia Sophia Cuncil of America) κ. Κρίς Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου ξεκίνησε αυτόν αγώνα εδώ και πέντε χρόνια και σήμερα δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Ένας Ελληνοαμερικανός πολιτικός απέδειξε πως ενεργώντας με στρατηγική και πρόγραμμα μπορεί να καταφέρει το ανέφικτο.

Η όλη υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση του Κρίς Σπύρου στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικανικού Κογκρέσου στις 20 Ιουνίου 2007.  (Ολόκληρη η κατάθεση δημοσιεύεται παρακάτω). 

Το newsbomb.gr ρώτησε τον κ. Σπύρου σχετικά με το Ιστορικό ψήφισμα της ολομέλειας του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Μας απάντησε: «Έχω ισχυρισθεί και έχω δηλώσει ότι το παράλογο του 21ου αιώνα ήταν να βλέπει ένας χριστιανός να λειτουργεί ανεμπόδιστα ο καθεδρικός ναός του Κρεμλίνου στην Μόσχα και η Αγία Σοφία να είναι τουρκικό μουσείου τέχνης του πεζοδρομίου.
Είναι ντροπή να χρειάζεται ο κ. Ερντογάν και η Τουρκική πολιτική ηγεσία το Αμερικανικό Κογκρέσο, προκειμένου να ψηφίζει και να ζητεί το αυτονόητο . Δηλαδή ότι κατοχή δεν συνιστά ιδιοκτησία όπως πρόσφατα αποφάσισε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων .
Δεν θα επιτρέψουμε άλλο την κατοχή της θρησκευτικής μας ελευθερίας, 536 χρόνια είναι αρκετά ,φθάνουν έως εδώ.
Οι καμπάνες κτυπούν χαρμόσυνα και τα 400 σήμαντρα θα ξανά ακουστούν σε όλο τον κόσμο . Ας καθαρίσει τα αυτιά του ο κ. Ερντογάν να ακούσει και να έλθει να προσευχηθεί μαζί μας στην Αγία Σοφία
Η Θρησκεία του το επιτρέπει. Το έχω διαβάσει στα γραπτά του προφήτη Μωάμεθ. Αισθάνομαι υπερήφανος που με τις χιλιάδες Αγιοσοφιτών παγκοσμίως ξεκινήσαμε την προσπάθεια της απελευθέρωσης των χριστιανικών εκκλησιών εντός της Τουρκίας».

Τέλος ο κ. Σπύρου στέλνει μήνυμα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Ήρθε η ώρα! Ερντογάν προχώρα». 


από greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...