Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαίρως γνώριζε η υπουργός Παιδείας την αρνητική απόφαση για την προμήθεια του χαρτιού, δήλωσε σήμερα ο Ν. Αγγελάρας, πρόεδρος του Ε΄Τμήματος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου

Ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαος Αγγελάρας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ε΄Τμήματος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, που εξέδωσε τη δεύτερη αρνητική απόφαση για την προμήθεια του χαρτιού, δήλωσε σήμερα: "Ως δικαστής έχω καθήκον να υπακούω το Σύνταγμα και τους νόμους. Έχω, επίσης, καθήκον να σέβομαι και να διαφυλάττω ως μέλος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου και το ιερό δημόσιο χρήμα, ιδίως αυτή την περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.

Τέλος, έχω καθήκον να διασφαλίζω το δημόσιο συμφέρον, το οποίο προεχόντως εξυπηρετείται με την τήρηση της αρχής της νομιμότητας. Αυτά εφαρμόσαμε οκτώ ανώτατοι και ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί και κρίναμε και αποφασίσαμε επανειλημμένα (Απρίλιος και Ιούνιος 2011) σε παραδεκτό χρόνο ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια "χάρτου λευκού εκτυπώσεων" του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων είναι παράνομη. Η κρίση μας αυτή ανακοινώθηκε (γραπτώς και προφορικώς) εγκαίρως στην υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου. Αυτή είναι και η μόνη αδιάψευστη αλήθεια».
  
 
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...