Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εθνομηδενιστική και υπό διάλυση η Παιδεία στη χώρα μας

Υπό διάλυση είναι η Παιδεία στη χώρα μας. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αφού μπόλιασε τα πάντα με εθνομηδενισμό, αφού «ξεφορτώθηκε» τα πανεπιστήμια, αφήνοντάς τα βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα, αφού άφησε χωρίς δασκάλους την ομογένεια αλλά και τα σχολεία εδώ (αφού παρά τα κενά, συνταξιοδοτήθηκαν 6.000 εκπαιδευτικοί και προσελήφθησαν μόλις 546), διαλύει τώρα και τη δευτεροβάθμια & πρωτοβάθμια εκπαίδευση (ή ό,τι απέμεινε από αυτές, μετά τη συγχώνευση των σχολείων).


Δεν έχουν βιβλία να δώσουν
Βιβλία γιοκ, δεν έχουν τυπωθεί ακόμα και για το Υπουργείο (πρώην Εθνικής) Παιδείας, φταίει... το Ελεγκτικό Συνέδριο, η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου (στη φωτογραφία) ζητά συγνώμη, ενώ ζητείται θεατρινίστικα, η παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης (ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας) και «τονίζεται» ότι θα επιμεριστούν ευθύνες! Και τι θα κάνουν οι της κυβέρνησης; Θα μοιράσουν... DVD και... φωτοτυπίες! Α ναι, το περιεχόμενο των βιβλίων θα αναρτηθεί και στην πλατφόρμα εν ονόματι «ψηφιακό σχολείο» (όσοι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν υπολογιστές, κακό του κεφαλιού τους).

Τα όσα συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, είναι εξωφρενικά. Δεν υπάρχουν βιβλία για τους μαθητές στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια, ενώ η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, καταγγέλλει ότι τα έξοδα για τα DVD και τις φωτοτυπίες θα τα επωμιστούν... οι σχολικές επιτροπές, που δεν έχουν μία! Όσο για τα βιβλία: στα μέσα του Σεπτεμβρίου και βλέπουμε το 70%, λέει ο ΟΕΔΒ, ενώ τα υπόλοιπα... θα δούμε! Οι της παραπαιδείας, έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους. Την ίδια ώρα, οι πανεπιστημιακές σχολές καταλαμβάνονται η μία μετά την άλλη και η όλη εικόνα χάους, αποκαρδιώνει τους πάντες.

Λαμογιές
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι λαμογιές, καθώς ο εισαγγελέας ψάχνει να βρει τι συμβαίνει, μετά από δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα που ανέφερε ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε από υπερτιμολόγηση στην προμήθεια χαρτιού για την έκδοση των σχολικών βιβλίων. Κάτι δεν φαίνεται να πήγε καλά και με τα τετράδια των πανελλαδικών... Η δαιδαλώδης, διεφθαρμένη και ξοφλημένη γραφειοκρατία της χώρας, δεν παύει να «προνοεί» για τους ανθρώπους της...

Είναι καιρός οι Έλληνες γονείς να αρχίσουν να προνοούν για εναλλακτικές μεθόδους εκπαίδευσης των παιδιών τους. Την ώρα που τα σχολεία διαλύονται, λόγω της ελευθεριότητας και του ηθικού χάους που επικρατούν (που θα επιδεινωθεί λόγω της απελευθέρωσης της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και της «ορθολογιστικής» εκπαιδευτικής αντίληψης), καιρός είναι να μεριμνήσουν για μεθόδους τύπου home schooling (από την Εκκλησία του Ιερώνυμου δεν μπορεί κανείς να περιμένει τίποτα, άλλοι ήταν οι παπάδες του κρυφού σχολειού), που θα εφοδιάσουν τα παιδιά με εφόδια για το μέλλον και κυρίως, με πατριωτική & θρησκευτική συνείδηση, ώστε να μην καταντήσουν άβουλα όντα-γρανάζια στη μηχανή της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.



Πηγή: http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...