Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ



ΑΘΗΝΑ 1-11-2013.

Ο μέγας εθνικιστής ποιητής και εθνεγέρτης τού Ελληνισμού μας Κωστής Παλαμάς είχε πει πως κορυφαία υποχρέωση τού Έλληνα είναι να σκάψει το περιβόλι τής Φυλής, να το φράξει στέρεα και να πλατύνει τη χλώρη και τη γη του. Και όταν πάλι έρθουν χρόνια δίσεκτα και καιροί οργισμένοι, να ξορκίσουμε τα ξωτικά για να φύγουν, να μην φοβηθούμε το χαλασμό και να κάνουμε το περιβόλι κάστρο για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα.


Να αποβάλλουμε λοιπόν οριστικά τη σπορά τού κακού και να αδράξουμε φωτιά και τσεκούρι για όσους θέλουν το βιολογικό τέλος τού Ελληνισμού. Αυτό μάς γύρεψε ο Παλαμάς. Και ιδού που ήρθε ο καιρός για τον οποίο μάς προειδοποίησε ο προφήτης τού νεότερου Ελληνισμού. Φτάνει μια Ιδέα να στο πει και να το προστάξει. Κορώνα και Ιδέα, Ιδέα και Σπαθί. Αυτή είναι η Ιδέα τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος και το Σπαθί τής Λευτεριάς και τής Μεγαλοσύνης είναι ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας.

Μάς χαλούνε την Πατρίδα μας αδέλφια. Την κάνουν συντρίμμια και κομμάτια. Μοιράζουν τα ιμάτιά της σαν τα ιμάτια τού Χριστού μας στον σταυρωτή εμποράκο των εθνών. Κόβουν σάρκες για να κυβερνήσει το νεοταξικό κτήνος στη Γη των Αγίων και των Ηρώων.

Χασκογελούν, αυτοϊκανοποιούνται για τη σωτηρία τής ψευτοδημοκρατίας όπως αποκαλούν το διωγμό τού Εθνικισμού μας και το θάνατο τής Ελλάδος και καλύπτουν ο ένας τις ανομίες τού άλλου. Έχουν μοιραστεί καλά οι ρόλοι ανάμεσα στους πρόθυμους και τούς αντικαταστάτες τους δήθεν αντιστασιακούς. Ολάκερη η ψοφοδεής αστική κοινοβουλευτική τυραννία και οι θεσμικοί της ουραγοί θεραπαινίδες συνεννοημένες.

Η συγκυβέρνηση καλύπτει πλήρως τις ανομίες τής περασμένης σοσιαλιστικής διακυβέρνησης που είχε νομοθετήσει σε βάρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η μεγαλύτερη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα τής χώρας παραμένει όμηρος κερδοσκοπικών παιχνιδιών και τουρκικών υποστηρίξεων. Τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια φθείρονται στις αδυσώπητες καιρικές συνθήκες αντί να έχουν ήδη δοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό μας και οι οικογένειες των Ελλήνων εργαζομένων τους εξαθλιώνονται.

Παράλληλα οι δυνάστες – δανειστές επιβάλλουν στους γραικύλους πολιτικάντηδες να κλείσουν τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ ώστε να δοθούν στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και να ξεμείνει ο Στρατός μας από σφαίρες και οχήματα. Θέλουν τα τουρκικά υποβρύχια να πάρουν το κεφάλι στο Αιγαίο και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να μην έχουν τη δυνατότητα ανεφοδιασμού. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι βγάζουν πολεμικά και ερευνητικά σκάφη με παράλληλες ανακοινώσεις που δηλώνουν την άρνηση τής ελληνικότητας τής Καλύμνου, τού Αγαθονησίου, τού Φαρμακονησίου, τής Καλολήμνου.

Οι Ένοπλοι Φρουροί τής Πατρίδος μας κάμουν το καθήκον τους. Έσπευσαν με δέκα φρεγάτες στην υδάτινη πύλη τού Έθνους μας, ασκούμενοι και έτοιμοι να βυθίσουν τον απόβλητο τής μογγολικής στέπας στον υδάτινο τάφο του. Έτοιμοι να λάβουν πίσω αλύτρωτη ελληνική γη, σκορπίζοντας την Τουρκία και τα γειτονικά της υποπόδια, τούς δούλους τού νεοταξισμού, στο απόλυτο κενό. Δεν έχουν όμως την ίδια άποψη και τον ίδιο σχεδιασμό οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Το υπουργείο εξωτερικών που συναντά την κάλυψη τού πρωθυπουργεύοντος στα πραχθέντα του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, δεν αντιδρά καθόλου στην αμφισβήτηση και την τουρκική διεκδίκηση των νησιών μας. Δεν κάνει διάβημα και δεν βγάζει καμία ανακοίνωση προς την εδώ πρεσβεία και το υπουργείο εξωτερικών τής Τουρκίας, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τις εξωφρενικές απαιτήσεις των βαρβάρων.

Προφανώς οι τουρκικές πλεύσεις μέχρι τις ακτές τής κατεχόμενης Αθήνας και η νομή τού γεωφυσικού μας πλούτου που τόσο πολύ επιθυμεί και έχει διατάξει ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας φέρουν την υπογραφή τού ελληνόφωνου δωσιλογισμού. Την ίδια υπογραφή φέρουν οι απαιτήσεις και οι παράτες πολιτικών και πρακτόρων τής Άγκυρας στην ελεύθερη Θράκη μας σε τουρκικά τζαμιά, εκπαίδευση, γλώσσα και μειονότητα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συνομιλίες με τούς Σκοπιανούς που χαρίζουν οπωσδήποτε, όπως λέει ο διαμεσολαβητής Νίμιτς, στο νεοταξικό μόρφωμα το όνομα σήμερα αλλά και τη γη αύριο τής Μακεδονίας μας. Το κακό βαθαίνει διαρκώς.

Τώρα μάθαμε γιατί οι κατοχικές αρχές αναγνώρισαν τις προάλλες πολιτική οντότητα στους επικεφαλής τού Κοσσυφοπεδίου. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, έρχεται στην Αθήνα για συνομιλίες με τούς ριψάσπιδες ο διαπραγματευτής των «τουρκοκυπρίων»!!! Αναγνωρίζουν ως νόμιμη την τουρκική κατοχή τής Κύπρου μας και προχωρούν στην τουρκοποίηση τής μεγαλονήσου μας μέσω συνδιοίκησης, με την προσκυνημένη διοίκηση τής Κύπρου να μεταβαίνει στην Άγκυρα. 

Οι αμερικανοκομμουνιστές είναι απασχολημένοι με την υποστήριξη τού πακιστανικού τέρατος που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Είναι απασχολημένοι με το διαχωρισμό τής βίας σε παράνομη και «νόμιμη», όπως επίσης και με τη συνδρομή νεοταξισμού και ραγιαδισμού στο διωγμό τού Λαϊκού Εθνικισμού. Είναι απασχολημένοι με τη φίμωση των Ελλήνων, όπως και ολάκερο το κατοχικό καθεστώς.

Όμως η απελευθέρωση τής Ελλάδος από τούς Αληθινούς Έλληνες άρχισε. Ξηλώνεται ο δωσιλογισμός και ο γυρολογισμός και αναλαμβάνει ο Ελληνισμός. Και ο Ελληνικός Στρατός θα στείλει τον Βάρβαρο στον πάτο τού Αιγαίου μας. Οι μνηστήρες των υδάτων μας με την όρεξη θα μείνουν. Είναι η Αιώνια, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που πράττει το ιερό καθήκον της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...