Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ



ΑΘΗΝΑ 28-11-2013.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος δεν είναι το οικονομικό, αλλά η οδός που ανοίχτηκε για να διαβεί η κρίση και ο εχθρός στα εδάφη μας. Η οδός λοιπόν τής ταχείας ασθενείας τής Πατρίδος και τής κοινωνίας μας είναι το πλήγωμα και εν συνεχεία η περιθωριοποίηση των Ελληνικών Αξιών.


Η ασθένεια που σαπίζει το κορμί τής Φυλής μας εξαπλώθηκε διότι βγάζοντας έξω από την ζωή μας την αγάπη Χριστού και Ελλάδος, κλειδώσαμε έξω από την ύπαρξή μας τα αντισώματα εκείνα που μάς βαστούσαν όρθιους, Έθνος Ζωντανό, επί ολάκερους αιώνες. Έχουμε ξαναζήσει φτώχια, κατά την αναλογία που έχουμε περάσει κατοχές. Όπως επίσης έχουμε διάγει στιγμιαίο βίο ανθηρό με Πολιτεία που είχε βγάλει απόφαση να σταθεί στα πόδια της και να επαναφέρει το ένδοξο παρελθόν τής Φυλής μας.

Όποτε πλησιάζαμε στο παρελθόν να οικοδομήσουμε Φυσική Ελλάδα, Πιστή και Μεγάλη Ελλάδα, ξυπνούσαν πάντα οι κακοί δαίμονες που μάς κατατρέχουν. Όταν φροντίζαμε να αποκτήσουμε δικό μας βηματισμό στηριγμένο στην ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τούς υψηλούς στόχους τής Πατρίδος μας, ερχόντουσαν οι υπέρμαχοι τής πολιτικής ορθότητας να κάμουν αντίσταση και σωφρονισμό, λέγοντας πως παραβιάζονται οι «ελευθερίες», ο πλουραλισμός τής έκφρασης και η «δημοκρατία».

Όταν το Έθνος λοιπόν, κάτω από το βάρος των ψεύτικων ενοχών, οπισθοχωρεί και διάγει βίο τάχα δημοκρατικό, οι «λογικές» φωνές αναμειγνύονται με την κοινωνία και τής ζητούν δύο πράματα να κάνει. Υπομονή και θυσίες στον μινώταυρο τής ανοικτής κοινωνίας των δήθεν ελεύθερων εθνών. Ο λαός έχει αποκτήσει τάχα δική του γνώμη, δανεική σαν και τις πολιτικές αποφάσεις και τούς εκφραστές τους, και τώρα πρέπει να εξαργυρώσει την είσοδό του στην νέα παγκοσμιότητα.

Η διαφορά είναι ότι αυτή η νέα παγκοσμιότητα δεν έχει χώρο για Έθνη, Θεό και Οικογένεια. Δεν διαθέτει κανένα απολύτως βήμα για ελευθερία γνώμης και για κοινωνική αλληλεγγύη. Όλες οι ανάγκες τού λαού κοστολογούνται μονάχα με το χρήμα. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η Πατρίδα τεμαχίζονται επάνω στην τράπεζα τής Ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης που ζητάει την υποταγή μας, λαμβάνοντας την βουβή διαμαρτυρία που γίνεται ανοχή και την ανοχή που γίνεται αποδοχή.

Υπάρχουν όμως οι Έλληνες που αντιστέκονται, ξυπνούν συνειδήσεις, επαναφέρουν Αξίες και μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές που σηκώνουν τον πεσμένο Έλληνα από χάμω και τού δίνουν πνοή ζωής. Εκείνοι οι Έλληνες που διαπιστώνουν τα λάθη και γυρεύουν να τα διορθώσουν.

Λάθη δεν γίνονται μονάχα σήμερα που κάποιοι κοιτάνε αποκλειστικά τη τσέπη τους και υποτάσσονται στην προπαγάνδα τού Συστήματος πως όλα θα πάνε τάχα καλά. Λάθη έγιναν κι όταν η Ελλάς πήγαινε να σταθεί στα πόδια της, αλλά δεν φρόντισε να κάνει δύο πολύ ουσιαστικά βήματα. Αφενός μεν να αποκόψει ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά την οδό επαναφοράς τού πολιτικάντικου δωσιλογισμού και αφετέρου να καταστεί η ίδια η Ελλάς Δύναμη, οδηγώντας στα πόδια της τούς δυνατούς κι όχι να κοιτάξει μην τυχόν και τούς στενοχωρήσει.

Ο πόλεμος που δέχονται τα ισχυρά κάστρα που διαθέτουν πλούσια υλική και πνευματική κληρονομιά είναι πρώτα απ’ όλα πόλεμος Ιδεών και Αξιών. Η προσβολή στην σημαία, η αλλοίωση τής ιστορίας και η ενοχοποίηση τής Φυλής, ο υλισμός και η αντιπαροχή χρυσού με γη, η ηττοπάθεια, η σύληση των προσκυνημάτων, αποτελούν την επίδειξη και την προσφορά τού πολιτικαντισμού για έναν κόσμο δίχως μόχθο και αίμα. Με τη διαφορά ότι η έλλειψη μόχθου μάς έφερε εξαρτήσεις και το αίμα το αφαιρούν δίχως την παραμικρή αντίσταση.

Όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αρνιούνται επιδεικτικά να μειώσουν τις αποδοχές τους και ψάχνουν τρόπους συνενώσεως των δυνάμεών τους για να αποσείσουν τις ενοχές τους, όταν το ελληνικό χρήμα χαλιέται στις υποδομές των εχθρών μας και το κράτος αναγνωρίζει τις διεκδικήσεις όλων των μισελλήνων και τού νεοταξισμού σε βάρος μας, τότε δεν χάνεται ένας μισθός μόνον αλλά η ζωή μας όλη. Όταν κάποιοι ψευτορωμιοί και ψευτοπατριώτες αποδέχονται το κτίσιμο μουσουλμανικού Τζαμιού και τη λαθρομετανάστευση και κάποιοι συμπατριώτες μας τα βλέπουν όλα αυτά λογικά, τότε ολάκερη η κοινωνία θέλει επανάσταση και κάθαρση.

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα τής συλλογικής ενοχής αλλά τής συλλογικής δράσης. Το πρόβλημα τού κάθε Έλληνα είναι πρόβλημα τής Εθνικής Κοινότητος. Οι επιδιώξεις τού Έθνους διαθέτουν το στρατηγικό όραμα τής Δυνατής Πατρίδος που βασίζεται στην καθαρότητα των προθέσεων, την εθνικοποίηση των πόρων, την Ενότητα των Ελλήνων, την Φλόγα των Πιστών. Το δικό μας ζητούμενο είναι η ανύψωση τής Πατρίδος. Αυτή και μόνη θα φέρει αληθινή σωτηρία.

Η σωτηρία λοιπόν τής Ελλάδος περνάει μονάχα από τον δρόμο τής Αλήθειας και τής Φωτιάς. Η Αλήθεια είναι πως η Ελλάς όντας κατακτημένη πρέπει να εξαρτηθεί από τις δικές της και μόνον δυνάμεις υποτάσσοντας τούς κατακτητές της. Να φτιάξει τούς ναούς της, τα εργοστάσια, τούς στρατώνες και τα εδάφη της μεγάλα, ανθηρά και ελληνικά. Κι αυτή η Ελλάδα ανήκει και θα φτιαχτεί μονάχα από Έλληνες φλογισμένους που έχουν ενώσει τον αιμάτινο και τον ψυχικό δεσμό, δίχως αδιάφορους και ψευτορωμέϊκο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...