Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ



ΑΘΗΝΑ 25-11-2013.

Ο τελειότερος τύπος σκλάβου είναι αυτός που γίνεται νοικάρης στη γη και το σπίτι του. Αυτός που δεν τού ανήκει τίποτα εκεί που έχυσε το αίμα του ο ίδιος και οι πρόγονοί του. Διότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο κατακτημένος είναι ζωντανός νεκρός, έτοιμος να δει ξένους λαούς και δόγματα να κατοικούν τον τόπο του και να κτίζουν τούς ναούς τους στα ερείπια τής δικής του πατρίδος και των δικών του ναών.

Αυτός ο πειθήνιος στρατοκόπος τής δυστυχίας και τής μετάλλαξης τής ίδιας του τής φύσης δεν έχει το ηθικό έρεισμα να πει πως είναι Έλλην. Όποιος ανεχθεί λίγα λεπτά ζωής κάτω από εμπόρους των ιδεών και πραματευτάδες αγαθών υλικών δεν μπορεί να είναι δικός μας και να πει πως νοιάζεται μήτε για ευημερία μήτε για επανάσταση. Γιατί ευημερία έχεις όταν η κοινωνία πάλλεται και δημιουργεί με σφρίγος και ζωντάνια και επανάσταση κάμεις για να δεις ξανά την πατρίδα σου κατά δική σου και δυνατή.

Ο Έλλην είναι δημιουργός ωραιότητος και η Ελλάδα Ηγέτιδα Πατρίδα. Τίποτα λιγότερο δεν δυνάμεθα να δεχτούμε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Η Ελλάς είναι η κατοικία τού Θεού και τού ελληνικού λαού. Κι αυτό το αξίωμα είναι το ίδιο αδιαπραγμάτευτο για εμάς τούς Απογόνους Τρανών Προγόνων. Κοινή λοιπόν απόφαση έχουμε πάρει πως για να ιχνηλατήσουμε την στράτα αυτών των Προγόνων που μάς χάρισαν λευτεριά και εθνική υπερηφάνεια, θα ακολουθήσουμε τον Πύρινο Δρόμο Λευτεριάς και Ισχύος.

Είμαστε οι ιδιοκτήτες τής Ελληνικής Γης και θα την λευτερώσουμε από τα παράσιτα και τούς λύκους που την έχουν ζώσει. Τα συρματοπλέγματα που έχουν θέσει στην πνευματική και την πολιτική μας ζωή θα καταπέσουν. Το ελληνικό αίμα είναι η πιο ακατάλυτη πηγή δυνάμεως. Εκεί που έχει ποτίσει το χώμα, θα φυτρώσει νέος ολάνθιστος κήπος ελληνικών ψυχών. Το μεγάλο σπίτι τού Ελληνικού Έθνους θα το κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο και στους ναούς μας θα εξακολουθεί να κατοικεί μονάχα ο Ορθός Λόγος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν αποφασίσει να συνενώσουν τα βρωμισμένα κομματικά τους ίχνη δίνοντας γη και ύδωρ, αρπάζοντας τα σπίτια μας και χτίζοντας Τζαμιά δεν δικαιούνται λόγο και παρουσία στην Γη των Αγίων και των Ηρώων. Ο δε Τούρκος που κάνει τον Πασά μπροστά στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες δεν θα καρπωθεί μήτε πλούτο μήτε τα χώματα που αγκαλιάζουν στα σπλάχνα τους καθάριους και Εθνομάρτυρες Έλληνες Επαναστάτες. Εμείς θα πάμε να πάρουμε δίχως διαταγές και ψευτοσυμμαχικές άδειες και την Ιωνία και την Αγία Σοφία και όλα τα ελληνικά κληροδοτήματα.

Τις επαναστάσεις τις κάνουν ελεύθεροι στο σώμα και το πνεύμα που διαθέτουν καρδιά λιονταριού και συνείδηση εθνική και λαϊκή. Είναι Έλληνες άφοβοι που γνωρίζουν από πού έρχονται και που οφείλουν μα και σκοπεύουν να πάνε. Αυτοί οι Γενναίοι Έλληνες είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές και Κοινωνιστές. Μάχονται ταυτόχρονα για Πατρίδα, Θρησκεία και Δικαιοσύνη Έθνους και Λαού. Αυτός είναι και ο λόγος που μάς μισούν ταυτόχρονα τα παιδιά τής παγκοσμιοποίησης, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές. Γιατί η δική μας Ελληνοποίηση είναι ο εχθρός τής δικής τους Παγκοσμιοποίησης.

Δεν μπορούν φυσικά να καταλάβουν τι σημαίνει εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας όσοι μάχονται τον Ελληνισμό. Θεωρούν μάλιστα ότι ο συμβιβασμός είναι κιόλας εθνική αντίσταση. Και όσοι εχθροί τού Λαϊκού Εθνικισμού μας μιλάνε για επανάσταση, έχουν στο μυαλό τους να επιβάλλουν τον δικό τους εναλλακτικό δρόμο τής κατοχής. Αν ρωτήσετε όλους αυτούς πως κατακτιέται η προκοπή και η ελευθερία τού λαού, θα σάς αναφέρουν την Βιομηχανική ή την Γαλλική ή την Μπολσεβίκικη Επανάσταση. Δεν θα αναφέρουν καμία στιγμή άφθαστου ελληνικού ηρωισμού γιατί είναι εκφραστές τής μικρής πλην εντίμου σκυφτής Ελλάδος.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές μελετάμε καθημερινά την ελληνική ιστορία και αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις επιθυμίες των δικών μας ανθρώπων. Και δικοί μας άνθρωποι είναι μονάχα οι Έλληνες. Σεβόμαστε όσους λαούς μάς σέβονται και έχουμε ανοικτό παράθυρο στον κόσμο. Δεν ανοίγουμε όμως σε καμία περίπτωση την πόρτα μας να βάλουμε αυτόν τον κόσμο στο σπίτι μας και δεν θα επιτρέψουμε στους εισβολείς να συνεχίσουν να μάς κλέβουν τον δικό μας ελληνικό κόσμο.

Λέμε ναι στην ελευθερία τής πίστης και όχι στον οικουμενισμό τής πανθρησκείας. Λέμε ναι στην πολιτισμική ανάπτυξη και όχι στον πολυπολιτισμό. Λέμε ναι στον εθνικό και φυλετικό προσδιορισμό και απαντούμε πως η Ελλάδα έχει Ορθόδοξη Πίστη, Ελληνικό Πολιτισμό και Έλληνες Πολίτες στο Αίμα και τη Φυλή. Λέμε ναι στην ηθική και την τιμιότητα και διακηρύττουμε πως η Ελλάς θα αναπτυχθεί από Έλληνες Δουλευτήδες και δεν χρειάζεται σιωνιστές χρηματάνθρωπους μήτε δικούς τους ψευτοεπαναστάτες.

Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Απόγονοι μαζί με την πελώρια πλειοψηφία των Αληθινών Ελλήνων των Αγωνιστών τής Μάχης των Θερμοπυλών και τής Επανάστασης τού Εικοσιένα. Πρόγονοί μας είναι ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης. Υπέρ βωμών και Εστιών. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ξανά. Ούτε Τζαμιά Ούτε Τοκογλύφοι Ούτε Νενέκοι. Ελεύθερη, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα διώξει τούς βάρβαρους από τις Προαιώνιες Εστίες πέριξ των προσωρινών συνόρων μας, καθιστάμενη Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...