Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 7-11-2013.

Το τσαλάκωμα τής εθνικής και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι πράξη βαριά και προσβλητική. Η ανηθικότητα και η προδοσία αρχών και αξιών δεν μπορεί να γίνει περαιτέρω ανεκτή. Όταν η εκμετάλλευση τού πόνου έχει καταστεί μέσο εξαναγκασμού τής Κοινωνίας προκειμένου να επιβιώσουν οι κηφήνες και να εκχωρηθεί το Έθνος στα οικονομικά θησαυροφυλάκια τού νεοταξισμού με λιγότερους Έλληνες και λιγότερη εθνική γη, τότε η οργή και το δίκαιο πρέπει να κόψουν από τη ρίζα τον κακό σπόρο.

Η Πατρίδα μας έχει γεμίσει από μολυσμένα σαρκία που χύνουν τις πληγές τους μέσα στην κοινωνία μας. Αυτό που ζούμε είναι μια γάγγραινα που αφορά όλα τα επίπεδα τής κοινωνικής μας ζωής. Οι ένοχοι τής εθνικής μας συμφοράς βρίσκονται στην εξουσία, στους θεσμούς, στους ενημερωτές και στη λαϊκή βάση ακόμα. Δεν είναι πρόβλημα μονάχα εκείνοι που εξυπηρετούν το μισελληνισμό, αλλά και εκείνοι που αποδέχονται τα απόνερα τού κατοχικού καθεστώτος. Εκείνοι οι ραγιάδες που αντί να στραφούν ενάντια στο ψευτορωμέϊκο, γίνονται οι ίδιοι ψευτορωμιοί και πίνουν το αίμα των αδερφών τους.

Όταν η απόδοση Τιμών στους Εθνομάρτυρες απαγορεύεται στους Εθνικιστές και η σύληση τής Εθνικής Μνήμης επιτρέπεται σε λαθρομετανάστες και διεθνιστές, τότε η ανατροπή τής κατοχής έχει καθυστερήσει και δεν χωρά στις κάλπες της. Όταν ένα στεφάνι ευγνωμοσύνης προς τούς Ήρωες θεωρείται από τις Αρχές μη αποδεκτό επειδή είναι εθνικιστικό και όταν δίνεται σε αλλοδαπούς λαθροεποικιστές το Εθνικό μας Σύμβολο και Ιθαγένεια Ελληνική, τότε η Ελλάς δεν είναι ελληνική.

Όταν είναι κάποιος Έλληνας μονάχα στο αίμα και όχι στην ψυχή, τότε αυτός είναι μια ακόμα πληγή στη μεγάλη στρατιά των εχθρών τής Ελλάδος. Ο ψευτορωμιός που ενοικιάζει την Πατρίδα «του» στους τοκογλύφους και εκείνος ο ψευτορωμιός που εξισώνει την ελληνικότητα με τον τυχοδιώκτη οικουμενισμό είναι οι χειρότεροι υποκριτές τής γης. Ο ένας κλέβει το ψωμί τού Έλληνα για να το δώσει στο ενεχυροδανειστήριο τής Παγκοσμιοποίησης. Και ο άλλος θεωρεί τον ξένο ισότιμο με τον Έλληνα που έχυσε το αίμα του για την ελευθερία τής Ελλάδος.

Μέσα στην κοινωνία έχει επικρατήσει η ηθική τής ζούγκλας. Υπάρχουν άνθρωποι τής διπλανής πόρτας που προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι ρίχνοντας τρικλοποδιά στον αδερφό τους. Να γλιτώσουν κάποια φράγκα που χρωστάνε καλώς ή κακώς, ρίχνοντας το χρέος στις πλάτες εκείνων που τούς βοηθούν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί. Δεν αντιλαμβάνονται ότι αν κοπεί ένας κρίκος από την μακραίωνη αλυσίδα τού Ελληνισμού, θα χαθεί ολάκερη η Φυλή. Βολεύονται να μην τούς θεωρήσουν «ακραίους» ή να μην χαλάσουν τη βολή τους, αφού κοιτάνε μην χαθεί η δική τους αυλή.

Τι να φταίνε λοιπόν εκείνα τα ανθρωπάρια που γυρεύουν να χαλάσουν σχολικά βιβλία και εθνικές παρελάσεις. Τι να φταίνε εκείνοι που αποδιώχνουν Έλληνες από τα σπίτια και τις γειτονιές τους για να τις πάρουν ξένοι. Τι να φταίνε αυτοί που ποινικοποιούν την ελευθερία τού πολιτικού λόγου και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυριών και πάσα διακίνηση ελληνικών ιδεών, όταν σηκώνονται ατομικά ταμπούρια σε βάρος τής εθνικής συλλογικότητας. Όταν ακόμη και τις παραβιάσεις των Τούρκων στα χωρικά μας ύδατα τις μαθαίνουμε από τούς βιαστές τής Γης μας.

Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας δραστικά και αποφασιστικά. Να τσακίσουμε τα τρωκτικά που την αντιμετωπίζουν και την έχουν μετατρέψει σε διεθνή αποθηκευτικό χώρο ψυχών και πόρων. Να κάνουμε λοιπόν και πάλι την Ελλάδα Χώρα Ελλήνων. Να προβούμε στην Εθνική Ανασυγκρότηση τής Ελλάδος. Πράμα που σημαίνει πως το Αίμα και η Ψυχή η Ελληνική πρέπει να σμίξουν. Να λειτουργήσουμε ως ένα πειθαρχούν Σώμα με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ανάταση.

Να φτιάξουμε μια Ελλάδα από τα γεννήματα που σέβονται τον ελληνικό ιδρώτα και το ελληνικό αίμα. Έλληνες Τίμιους στο Ήθος που έχουν λάβει οριστική απόφαση να ζήσει το Έθνος μας αυτάρκες και να γίνει δυνατό. Να πολεμήσουμε ενάντια στους κλέφτες τής Πατρίδος μας, τούς εντός και τούς εκτός συνόρων. Τα σπίτια να γεμίσουν με ελληνόπουλα και τα αδέρφια μας που πήραν μαύρο δρόμο ξενιτιάς από τη νέα λαίλαπα να γυρίσουν πίσω. Οι εργασίες μας να αποδοθούν στους Έλληνες που διψούν να δημιουργήσουν έργα όμορφα και ελληνικά κι όχι στους εμπόρους των εθνών.

Τις εθνικές ανασυγκροτήσεις τις κάνουν εκείνοι που αρνούνται το βρώμικο πόδι τού κατακτητή. Εκείνοι που έχουν καθαρή καρδιά και τίμια χέρια, όλα χάρισμα τής Πατρίδος και στήριγμα των εθνοφυλετικών τους αδερφών. Τη νέα γέννα τής Ελληνικής Φυλής την κουβαλούν εκείνοι που διδάσκονται καθημερινά και διδάσκουν την Ελλάδα στα παιδιά τους. Είναι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, μαχητές ενός πηγαίου Λαϊκού Εθνικισμού που απλώνεται από το εργοστάσιο και το χωράφι έως το πολεμικό πεδίο τής Τιμής.

Η Ελλάς δεν υποδουλώνεται και δεν αφομοιώνεται. Δεν υπάγεται σε ξένα και βάρβαρα ήθη. Η Ελλάς ελευθερώνει τον νου και την προσωπικότητα τού λαού της, δίνοντας παράδειγμα ζωντανού έθνους. Πορεύεται με Αρετή και Αντρειοσύνη, ανοίγοντας νέους δρόμους κοινωνικής δημιουργίας και εθνικής ολοκληρώσεως. Ανήκει μονάχα στο λαό της και εξαπλούται όπου εδράζεται το εθνικό συμφέρον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...