Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 14-11-2013.

Ο σοφός νομοθέτης Σόλων είχε πει ότι η καλύτερη διακυβέρνηση είναι εκείνη όπου ο λαός υπακούει στους άρχοντες και οι άρχοντες στους νόμους. Ο Σόλων είχε υπόψιν του μια ιδεατή Πολιτεία στην οποία οι άρχοντες είναι εκφραστές τού λαού και υπηρέτες τού Έθνους. Γεννήματα τής Φυλής, εμπνευστές κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, πολεμιστές για την υπεροχή τής Εθνικής Κοινότητος.


Ο δε λαός είναι διαμορφωτής τής Πολιτείας και υπερασπιστής των Ιδανικών τής Φυλής για Πατρίδα, Ελευθερία και Πολιτισμό Ελληνικό. Οι Έλληνες βουλεύονται και ενεργούν υπέρ τού ανόθευτου και ισχυρού ελληνικού χαρακτήρα των Ιερών Προσκυνημάτων, τής Πατρώας Γης και τής Οικογένειας, με γνώμονα το ορθό ανάστημα κι όχι το βαθύ σκύψιμο. Επιλέγουν για μπροστάρηδες τούς Άριστους που ταιριάζουν στον Ελληνισμό και τα υψηλά πεπρωμένα του. 

Στις μέρες όμως τής ξενοκρατίας και τής νεοταξικής τυραννίας οι ταγοί δεν διαθέτουν κανενός είδους σύνδεσμο με το λαό, μήτε ψυχικό μήτε αιμάτινο. Οι νόμοι τού ελληνικού κράτους έχουν παραποιηθεί και έχουν παραμεριστεί από τις εντολές τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας για τη διαμόρφωση μιας υπερεθνικής και αντεθνικής κοινωνίας δίχως έθνη, φυλές και πίστη.

Τούτες τις κρίσιμες για εμάς και την Πατρίδα μας στιγμές αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι το ταίριασμα τής ψυχικής γαλήνης με το ορμητικό πάθος για να κερδίσουμε τη ζωή που μάς στερούν. Να κλείσουμε τα αυτιά μας στις διχαστικές σειρήνες και τα ξένα ταξίματα για έναν κόσμο που δεν είναι μήτε ελληνικός μήτε αληθινός.

Να δώσουμε τα χέρια μας όλα τα εθνοφυλετικά αδέρφια αναμεταξύ μας, να διώξουμε τον «δημοκρατικό» κοσμοπολιτισμό των ανθρωποθυσιών και να χτίσουμε πλέρια και λαμπρή Ελλάδα εκ νέου με πνοή και χέρια ελληνικά. Η ανάπτυξη και η εξελικτική πορεία τού Έθνους μας είναι δική μας κι όχι διεθνής υπόθεση. Το δε κράτος υπάρχει για να εμπνέει ήθος ηρωισμού και εργατικότητος. Να εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά και κάθε ψυχή που το καλεί το Έθνος.

Το αληθινό ελληνικό κράτος κερδίζει και δεν απαιτεί το σεβασμό των Ελλήνων. Είναι νομοθέτης των κανόνων τής Πολιτείας επάνω σε σκοπούς και συνθήκες ελληνικές κι όχι ταχυδρόμος ξένων, άνομων και ανθελληνικών βουλευμάτων. Φροντίζει να επιβάλλει τα εθνικά συμφέροντα αξιοποιώντας τις δημιουργικές ορμές και τον Πατριωτισμό των Ελλήνων και δεν υπογράφει την υποχρεωτική τήρηση οδηγιών που μικραίνουν την Πατρίδα και σκοτώνουν το λαό. Εξάπτει τον Εθνικισμό τού Έλληνα και δεν τον καταδιώκει.

Υπέρτατος λοιπόν σκοπός των Ελλήνων είναι η ισχυροποίηση τής Ελλάδος κι όχι τής παγκόσμιας κοινότητας. Είναι η ανάδειξη μιας Δυνατής και Ελεύθερης Ελλάδος μέσα σε μια Κοινωνία των Εθνών κι όχι των Αγορών. Η δε ειρηνική διευθέτηση των εθνικών μας ζητημάτων θα έπρεπε να ακούει στο μεγάλωμα κι όχι το κόντεμα τής Πατρίδος.

Απέναντί μας έχουμε ένα ψευτορωμέϊκο που μάς θεωρεί αναλώσιμους με μηδενική αξία. Ένα ψευτοκράτος που σκοτώνει Έλληνες με όλους τούς τρόπους, που βαράει προσοχές στον ανήθικο νεοταξισμό, που επιθυμεί να κλείσει τις υπηρεσίες του στη Μακεδονία και τη Θράκη, αδιαφορώντας για τις ψυχές και τη γη που βλέπει ως ψυχρές λογιστικές μονάδες. Να κλείσουμε το «αστείο» υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης μάς είπε τις προάλλες ο Μ. Γλέζος για να βρούμε τάχα λεφτά για την υγεία, αλλά να μην απολύσουμε το προσωπικό του!

Μα οι δυνάστες – δανειστές αυτό μάς ζητούν. Διώξτε Έλληνες εργαζόμενους, κλείστε επιχειρήσεις και αμυντικές βιομηχανίες, αρπάξτε ό,τι ιερό κειμήλιο έχει μείνει ακόμη στα σεντούκια τού ελληνικού λαού. Είναι οι εντολές που εκτελεί η κατοχική κυβέρνηση και το καθεστώς της για να φέρει, όπως διατείνεται ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς, την ανάπτυξη! Να μάς τη φέρει μέσα από τις στάχτες τής Πατρίδος μας που θα ανήκει ολοκληρωτικά στα ξένα κοράκια τής Παγκοσμιοποίησης, όταν μάς μιλάει για ενότητα ενάντια στους ακραίους.

Όμως οι ακραίοι βρίσκονται ήδη στην κυβέρνηση και στην εξώθυρα αυτής. Είναι οι σοσιαλφιλελεύθεροι που τάζουν ανόητα υλιστικά κέρδη στο διαδίκτυο, που πονούν τάχα το λαό ακολουθώντας για λόγους «σωτηρίας» το μνημόνιο, που ετοιμάζονται για τα νέα μέτρα μιας υπόλογης στο διεθνές δίκαιο τρόικα. Εκείνοι που στοχοποιούν το Λαϊκό Εθνικισμό στον μινώταυρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, που θέλουν να παρατείνουν ή και να καταργήσουν τις εκλογές, βγάζοντας ανώτατους αρχοντοραγιάδες προέδρους μαζί με τούς δήθεν ιδεολογικούς εχθρούς τους.

Το άλλο άκρο είναι η Αριστερή θεραπαινίδα των ΗΠΑ που βγάζει δεκάρικους λόγους σε πανεπιστήμια τής Εσπερίας για την αναγκαστική τάχα παραμονή τής Ελλάδος στο ευρώ. Θέλουν οι συνασπισμένοι να μείνουμε στην νομισματική παγκοσμιοποίηση με κάποιες αλλαγές, όχι για να σωθεί η Ελλάς, αλλά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Οι δε αλλαγές είναι το κράτος των λαθρομεταναστών και των πολυεθνικών, όταν στα Τίρανα καίγονται ελληνικές σημαίες.

Καμία κουβέντα με τον δωσιλογισμό. Εφαρμογή των Νόμων τής Φυλής. Και ο πρώτος Νόμος είναι ότι η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που δίδουν λόγο μονάχα στην Πατρίδα. Εκείνοι δε που καίνε το εθνικό μας σύμβολο και το μέλλον μας θα δούνε τι σημαίνει Νέμεση από μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...