Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ



ΑΘΗΝΑ 27-11-2013.

Οι κατοχικές αρχές πληγώνουν την Πίστη και την Φυλετική Ψυχή μας με απόλυτη αλαζονεία και αμετροέπεια. Θαρρούν πως οι πλάτες τού παγκοσμιοποιητή τυράννου και αφεντικού τους θα τούς βαστούν αιώνια. Δεν ξέρουν που βρίσκονται και που πατούν. Και φυσικά δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την ιστορία αυτού τού τόπου.

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες είμαστε εκείνοι που πρέπει να δώσουμε στους προσκυνημένους και στους κατακτητές το μεγαλύτερο μάθημα τής ζωής τους. Με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Κλείνοντας τους για πάντα στα σκοτάδια που τόσο αγαπούν με τα ακατάλυτα όπλα τής Ορθής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος.

Δίδουμε απάντηση εθνικής συνειδήσεως στους εχθρούς μας πως ο δικός μας αγώνας δεν είναι συγκυριακός. Η Εθνική μας Αντίσταση έχει καρδιά, συναίσθημα και στρατηγικό σχέδιο. Ο Εθνικισμός μας δεν είναι μια στείρα αντίδραση όπως διαλαλούν τα μέσα τής επικοινωνιακής διαφθοράς για να το πιστέψει ο λαός μας, αλλά η πηγαία έκφραση τής ελληνικής φυλετικής ψυχής που μάχεται για Ελευθερία, Κυριαρχία και Νίκη τού Έθνους μας.

Θα θέλανε πάρα πολύ οι εχθροί μας να γίνουμε απόμακροι συμφεροντολόγοι και να αδιαφορούμε για τον πόνο τού αδελφού μας. Θα θέλανε πολύ να αρνηθούμε την αγάπη τού Θεού και την εθνική μας ταυτότητα. Θα θέλανε πολύ να επιδοθούμε σε μια στιγμιαία γκρίνια με το να αναζητούμε ως αντίδραση την χρυσάκτινη αυγή τού Ελληνισμού και ύστερα να ξαναγυρίσουμε στην γκρίζα και θανατερή πραγματικότητα τού ντόπιου νεοταξισμού. Αλλά αυτό μήτε θα το επιτρέψουμε μήτε ταιριάζει στον Έλληνα μήτε είναι αλήθεια.

Η αλήθεια που πονάει το Σύστημα είναι ότι οι σκλάβοι ξύπνησαν. Έφτασε η ώρα να γίνει ο Έλληνας Άρχοντας τού Τόπου του και η Ελλάς Κραταιά Δύναμη. Εξωτερικεύουμε την αγάπη προς το Έθνος μας και σηκώνουμε μαζί με τα εθνοφυλετικά μας αδέρφια τον αγέρα τής δημιουργίας και τής ελευθερίας. Κάνουμε την Φυλή μας πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας, το Έθνος κέντρο αναγεννήσεως τού Ελληνισμού και την Πίστη μας Ζωντανό Φάρο και Οδηγό μας ενάντια στους δολοφόνους Χριστού και Ελλήνων.

Οι Ανθέλληνες έκαμαν το ψέμα επιστήμη και τέχνη, η δε γενοκτονία των Ελλήνων τιτλοφορείται ως προστασία τής «δημοκρατίας» και «διάσωση» τής Πατρίδος. Δημοκρατία των κατοχικών αρχών είναι το ψευτορωμέϊκο και πατρίδα τους η Παγκοσμιοποίηση. Ακόμη και το παρακρατικό βέλος τού αντισυνταγματικού τόξου στην τελευταία υβριστική και απειλητική για το Εθνικιστικό Κίνημα προκήρυξή του δεν βρήκε να πει ούτε μισή λέξη για τον γυρολόγο εμποράκο των εθνών που έχει καταλάβει πολιτικά την Ελλάδα μας.

Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων όμως, ακόμη και νέων ανθρώπων, συνεχίζονται. Έλληνες δένουν θηλιές και κρεμιούνται από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Άλλα αδέλφια μας καίνε τα σπίτια τους και πετάνε το αυτοκίνητο στον γκρεμό τής απελπισίας για να μην τούς τα πάρουνε οι τοκογλύφοι. Καθεστωτικοί βολευτάδες μυξοκλαίγονται πως δεν τα βγάζουν πέρα, όταν νομοθετούν τις εντολές των σιωνιστών για την αρπαγή περιουσιών και το ξαρμάτωμα τής γης μας από τα φυσικά της χαρίσματα, ενώ αναρωτιούνται πως οι Εθνικιστές στηρίζουν τα αδέρφια τους.

Κι όμως η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι απλώς Έλληνες. Έχουμε ψυχικό και αιμάτινο δεσμό ταυτόχρονα με την Φυλή μας, πράγμα που δεν έχουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν καταστεί ταυτόχρονα και εχθροί τής Ελληνικής Φυλής. Έχουμε αδέρφια και εντολείς μας τον ελληνικό λαό και λατρεύουμε το Θεό και την Αλήθεια τής Ελλάδος. Οι αντίπαλοί μας έχουν εντολέα τον Νεοταξισμό και θεό τους τον άρχοντα τού σκότους, καθιστάμενοι ενεργούμενα τού μισελληνισμού.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μαζί με τούς επικοινωνιακούς διαφθορείς και τούς πλουτοκράτες τής κατοχής προχωρούν στην ανέγερση τού μουσουλμανικού Τζαμιού, ενάντια στην αληθινή θέληση των Ελλήνων. Μετά από τα λαθρονομοσχέδια των ελληνοποιήσεων και τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια διώξεως Ελληνισμού και Εθνικισμού, τώρα βρήκαν χρήματα για να φέρουν με θρησκευτικό τρόπο πίσω την οθωμανική κατοχή των Τούρκων που διώξανε με το Αίμα τους οι Εθνομάρτυρες τού Γένους μας.

Μάς οδηγούν οι προσκυνημένοι κοτζαμπάσηδες και οι χορηγοί τους με τον τρόπο αυτό στην νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης που μάς κομίζει η Τουρκία και στον πολυφυλετισμό που επιδιώκει ο Νεοταξισμός για να καταστούμε ραγιάδες με διωκόμενους Πίστη και Πατριωτισμό σε μια τεμαχισμένη Ελλάδα. Και την ίδια ακριβώς στιγμή στην κατεχόμενη Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη οι Τούρκοι μάς είπαν πως θα κάνουν την Αγία Σοφία Μας Τζαμί για να τη σώσουν!

Όμως οι γραικύλοι κλείνουν την 126 Σμηναρχία Μάχης στο Αεροδρόμιο τού Ηρακλείου η οποία υποστηρίζει επιχειρησιακά τούς πυραύλους S300 και είναι η πρώτη που μπορεί να αποτρέψει μια τουρκική επίθεση στα Δωδεκάνησα. Και στην κατεχόμενη Αθήνα απαγορεύουν στους διαιτητές ποδοσφαίρου να κάνουν το σταυρό τους, γιατί δείχνουν χαμηλή αυτοεκτίμηση!!!

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το Εικονοστάσι τής Φυλής και το ορμητικό πάθος τού Ζωντανού Ελληνισμού. Οι ελεύθερες ελληνικές συνειδήσεις θα θριαμβεύσουν, οι αλήθειες τής Φυλής μας θα δώσουν νέα οράματα στα παιδιά μας και η Ελλάς θα αποκατασταθεί με ηγέτη τον Εθνικισμό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...