Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 11-11-2013.

Η ελληνική σημαία κυματίζει θλιμμένη υπό το βάρος τής ελεύσεως μυρίων βαρβάρων στα αιματοβαμμένα μας χώματα. Ο μισελληνικός εσμός χαράζει πληγές στο βασανισμένο λαό μας και ξεσχίζει την εθνική μας κυριαρχία, διανέμοντας εδαφικά και πολιτικά δικαιώματα στους πραιτοριανούς τού δυσώδους νεοταξισμού.


Το ελληνικό έθνος καλείται για μια φορά ακόμη να δώσει σύσσωμο τον αγώνα ενάντια στους τυράννους τής Πατρίδος. Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να φοβηθούμε. Ο Θεός είναι μαζί μας. Το δε καθεστώς που διαχειρίζεται τις τύχες του Έθνους μαζί με τούς ψευτοαντιστασιακούς τής Αριστεράς είναι εχθρικό κι όχι ελληνικό. Σκυφτοί συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης πάνω από τα χαρτιά τής υποταγής για να θέσουν δια των υπογραφών τους το τέλος μας. Ο φόβος θα λάβει πραγματικό σχήμα μόνον αν δεν επανακτήσουμε την Ελλάδα μας.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές εκτελούν τις εκδουλεύσεις τής στυγνής ξενοκρατίας. Οι ψευτοκυβερνήτες υποδέχτηκαν τούς σύγχρονους κατακτητές των τόκων και ετοιμάζουν τις εφόδους τους με περαιτέρω απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων και φοροαρπαγές των χωραφιών μας. Ανθρώπινες ψυχές αντιμετωπίζονται ως περιττές λογιστικές μονάδες και η γη μαζί με τα σπίτια των Ελλήνων σχεδιάζονται να τεθούν στη διάθεση τοκογλύφων και λαθρομεταναστών, ώστε να εξανδραποδιστούμε με λιμοκτονία και εσωτερική γενοκτονία όταν η λαθραία εγκληματικότητα θερίζει.

Οι ψευτοαντιστασιακοί τής Αριστεράς όμως που κόπτονται τάχα για την επαναδιαπραγμάτευση κι όχι για την απομάκρυνση των μνημονίων έχοντας συνομιλήσει με τους κατακτητές, πριμοδοτούν την μετάλλαξη τής κοινωνίας μας. Ζητούν την παραμονή όλων των λαθρεποίκων, ζητούν να τούς δοθούν ιθαγένειες και Τζαμιά και υπερασπίζονται τούς φονιάδες Ελλήνων ανοικτά, όπως στην περίπτωση τού Πακιστανού που κακοποίησε βάναυσα τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Στις δε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τάχα, διαδηλώσεις κατοχής επί τής ουσίας που διοργανώνουν ακροαριστεροί, οι λαθροεισβολείς μάς λένε πως είμαστε υποχρεωμένοι να τούς ταΐσουμε.

Η δυστυχία τού λαού μας σχίζει καρδιές. Εκείνες τις καρδιές όμως που τις διαπερνάει ελληνικό αίμα και συμμετέχουν στο ανθρώπινο δράμα. Οι Έλληνες άνεργοι έχουν γίνει δύο εκατομμύρια μαζί με εκείνους που έχουν πέσει θύματα των σύγχρονων και περιστασιακών μορφών εργασίας. Κλεισμένα εργοστάσια, εγκαταλελειμμένη γη, εκ περιτροπής εργασία, διαθεσιμότητες. Και ο κατακτημένος ελληνικός λαός σπεύδει να πάρει από τις τράπεζες τα έσχατα αποθέματα για να αγοράσει το γάλα των παιδιών του. Το ζούμε κι αυτό ως χαστούκι στην αξιοπρέπειά μας.

Η δημόσια διοίκηση, οι υποδομές τής χώρας, η εθνική άμυνα, τα πάντα δίδονται στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Δημόσιες υπηρεσίες, ναυπηγεία, εργοστάσια στρατιωτικού εξοπλισμού, λιμάνια, όλοι οι δρόμοι ανοίγονται για να εισέλθει ατουφέκιστος ο εχθρός.

Η Πατρίδα δίδεται χάρισμα προκειμένου να μην τα βάλουμε με τούς δυνατούς που τόσα πολλά τάχα τούς χρωστάμε. Τούς χρωστάμε την ευπιστία μας πάνω απ’ όλα, όταν υποδεχτήκαμε τούς δικούς τους υπαλλήλους ως δημοκρατικά εκλεγμένους ταγούς. Τούς χρωστάμε τάχα τα βρώμικα χρήματα που ρίξανε στην ελληνική οικονομία προκειμένου να κρατήσουν όρθιο το κατοχικό καθεστώς για να διαπραγματεύεται τις ήττες στα εθνικά ζητήματα ως συνέχεια τής υποθήκευσης των περιουσιών μας.

Οι ελληνόφωνοι ριψάσπιδες συνομιλούν λοιπόν κρυφά για την εκχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας Μας στο νεοταξικό προτεκτοράτο των Σκοπίων. Οι Σκοπιανές φυλλάδες μάς λέγουν πως οι κατοχικές αρχές συζητούν και προτείνουν ονόματα που διαθέτουν φαρδιά πλατιά το ιερό όνομα τής Μακεδονίας.

Ακόμη και τις τουρκικές παραβιάσεις που αντιμετωπίζει με ηρωικό πνεύμα ο στοχοποιημένος από την τρόικα Στρατός μας τις μαθαίνουμε από τον τουρκικό Τύπο. Ο δε λόγος περί των εκπεφρασμένων παρακολουθήσεων από τούς ψευτοσυμμάχους των ΗΠΑ ήρθε τη στιγμή που ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών βρισκόταν στην κατεχόμενη Αθήνα με στρατιωτικά ελικόπτερα να υπερίπτανται.

Ουδέποτε η Ελλάς έσκυψε το κεφάλι και έκανε στην άκρη για να πατήσει εχθρικό ποδάρι στην γη των πατέρων μας. Δεν το έκαμε αυτό ούτε στις περιπτώσεις που ο εχθρός εμφανιζόταν περισσότερος και ισχυρότερος.

Εκείνοι λοιπόν που υπέγραψαν και συνεχίζουν να υπογράφουν τα χαρτιά τής υποταγής «ξέχασαν» να μάς ρωτήσουν. Θυμήθηκαν όμως να ποινικοποιήσουν την εθνική συνείδηση και τον Λαϊκό Εθνικισμό. Εμείς όμως οι Εθνικιστές λαμβάνουμε τα δικά τους παλιόχαρτα ως προσάναμμα για να ζεσταθούμε και διαγράφουμε το δικό τους ψευτορωμέϊκο.

Το ψευτορωμέϊκο θα φύγει. Θα το ρίξουν Πιστοί Πατριώτες. Αυτό λέγουν οι Γέροντες τής Πίστης μας. Και ο λόγος βγαίνει τώρα αληθινός. Τον επαναλαμβάνουν τα τίμια ράσα από το Άγιο Όρος μέχρι τις πόλεις και τα χωριά μας. Το βροντοφωνάζουν οι Έλληνες πως στα σπίτια μας θα γεννηθούν ελληνόπουλα που θα τρανώσουν τη Φυλή κι όχι εισβολείς.

Στα εργοστάσια και στα χωράφια μας θα φτιάξουμε ψωμί γλυκό και ιερά όπλα, όλα ελληνικά, για να αναπτυχθεί η πατρίδα και να μεγαλώσει το Ελληνικό Έθνος. Και ο Στρατός μας θα λευτερώσει τη Βόρεια Μακεδονία μας και ολάκερες τις Ελληνικές Πατρίδες που έχουν γαλανόλευκη καρδιά και προσμονή.

Το τέλος τής τυραννίας έρχεται. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα βαδίζει μαζί με τον ελληνικό λαό στα μεγάλα πεπρωμένα του. Τούτη τη φορά θα καταστούμε αληθινά ελεύθεροι και δυνατοί διότι την υπογραφή τού Θεού θα την εξαργυρώσουν ελληνικά χέρια, δικαιώνοντας τούς ήρωες και τους πατεράδες μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...