Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ



ΑΘΗΝΑ 20-11-2013.

Ζοφερό πολιτικό και πνευματικό σκοτάδι τής πιο απαίσιας κατοχής πλανιέται πάνω από την Πατρίδα μας. Τίποτα δεν μάς έχουν αφήσει οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες και οι δοσάδες εμποράκοι των εθνών. Όλα τριγύρω ξένα. Ακόμη και στα δημόσια έργα οι εργάτες είναι λαθρομετανάστες προς δόξαν των δήθεν δημοκρατών και ανθρωπιστών και οπωσδήποτε απάτριδων δημοτικών αρχόντων τού καθεστώτος.


Δεν υπάρχει κανένα υγιές κύτταρο μέσα στο καθεστώς. Δεν μπορούν να μιλήσουν για υγεία τού Έθνους και τού χειμαζόμενου λαού μας εκείνοι που τριγυρνάνε σαν ζητιάνοι στις αυλές τής Εσπερίας και τής Ψευτοευρώπης για να δώσουνε υποσχέσεις υποταγής στα αφεντικά τους. Κοιτάνε πως θα εξασφαλίσουν εύνοια για να βαστήξουν την κουτάλα τής εξουσίας και να καταστούν όχι εξουσιαστές αλλά επιστάτες τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού στην Ιερή Γη τού Ανέσπερου Ελληνικού Φωτός. Πως θα σβήσουν αυτό το Φως.

Μαύρες μέρες χειρότερες από αυτές που ήδη ζούμε θα έρθουν αν αφεθούν τα πράματα στα χέρια τής παγκόσμιας και τής ντόπιας νεοταξικής συμμορίας. Οι κυβερνώντες κρύβονται πίσω από το κυνήγι των μαγισσών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού και από τον αντιρατσιστικό νόμο που φέρνουν για να χτυπήσουν μετά από τις σφαίρες για μια φορά ακόμη πισώπλατα τον μοναδικό τους αντίπαλο και υπερασπιστή τού Ελληνικού Έθνους. Και οι επικεφαλής τής παραεξουσίας και θεραπαινίδες τής Εσπερίας αμερικανοκομμουνιστές καταθέσανε πρόταση μομφής κατά των σοσιαλφιλελεύθερων συνέταιρών τους εντελώς υποκριτικά.

Μηχανεύονται χίλιους τρόπους για να μην έχουν απέναντί τους στις ευρωεκλογές και την αυτοδιοίκηση φωνή εθνικής συνειδήσεως. Ελεεινοί ριψάσπιδες οι ψευτοσυνταγματικοί και ξεκάθαρα ανθέλληνες, πράττουν τα πάντα με αποκλειστικό σκοπό όχι βέβαια τις εκλογές τις οποίες ξορκίζουν και θα προτιμούσαν να τις είχαν ήδη καταργήσει, αλλά για να συσπειρώσουν τα κοινοβουλευτικά πρόβατα που διαθέτουν υπό την απειλή αφανισμού.

Δίνουν όλοι τους χείρα βοηθείας ο ένας στον άλλο στον δρόμο για την ουσιαστική και πιθανότατα τυπική ενοποίηση τής διεθνιστικής λαίλαπας ώστε να διοικήσουν από κοινού μια αποδεκατισμένη Ελλάδα σε γη και ψυχές υπό το παγκόσμιο σιωνιστικό υπερκράτος. Την ίδια στιγμή όμως οι Τούρκοι αμφισβητούν ολάκερο τον ελληνικό εναέριο χώρο, όταν απορρίπτουν την ελληνική κυριαρχία επάνω από τη Σάμο, την Ικαρία και τα παρακείμενα νησιά μας. Σε μια επίδειξη νέου θράσους, από τις πολλές καθημερινές προκλήσεις τους, ονόμασαν την εισβολή τους ελληνική παραβίαση και την ελληνική αεροπορία εισβολέα τάχα σε τουρκικό εναέριο χώρο.

Οι ηγετίσκοι και οι ενημερωτές τού ψεύδους, τής ανηθικότητας και τού βαθέως σκυψίματος σκορπούν και πάλι το σκοτάδι. Τουρκική σημαία να σηκώσουν στην Ακρόπολη, εμείς δεν θα το μάθουμε, παρά μονάχα από τον Τουρκικό Τύπο! Θα μάς μιλήσουνε για ειρήνη ατουφέκιστη και σιδηροδέσμια, ενώ θα ονοματίσουν, όπως πάντα, τούς αντιδρώντες γραφικούς και πολεμοχαρείς. Ναι, γραφικοί και πολεμοχαρείς όσοι πονάμε και πολεμάμε για Ελλάδα ελεύθερη και ελληνική! Όλοι εμείς που βαδίζουμε πάντα οδηγούμενοι από τον Φάρο τού Αιώνιου Ελληνισμού και των Ηρώων μας.

Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δεν θα σταματήσουμε ποτέ όσο στάζει το μάτι μας δάκρυ και κυλάει αίμα στις φλέβες μας. Από την κατεχόμενη Ελλάδα που οι τοκοφόρες ακρίδες βάζουν χέρι σε μισθούς, συντάξεις, εργασίες και σπίτια μέχρι την Βόρειο Ήπειρο όπου οι γραικύλοι βλέπουν λύσεις με κοινές επιτροπές με τούς Αλβανούς που διεκδικούν την Ελεύθερη Ήπειρο μέσω των Τσάμηδων. Και από την σκλαβωμένη επίσης Βόρεια Μακεδονία μας που την θέλουν σκοπιανό νεοταξικό μόρφωμα οι ψευτοσύμμαχοι έως την Κύπρο όπου οι αμερικανικές φυλλάδες κάνουν λόγο για νέα επικείμενη τουρκική εισβολή με φόντο την Ενέργεια.

Οι αμερικανοσιωνιστές εκβιάζουν και απειλούν μέσω τής Τουρκίας τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο. Μοιρασιά πλούτου ή πόλεμος. Αναστείλετε την ανατολή τού Νέου Ελληνισμού, απορρίψατε τον πατριωτικό και εθνικιστικό δρόμο τού αγώνα και παραμείνετε στη στάνη που σάς φτιάξαμε προσκυνώντας εμάς και την πολιτική μας διοίκηση, μάς λένε. Κάντε το, ειδάλλως θα σάς δώσουμε αιώνια δύση σ’ εσάς και τα παιδιά σας.

Καμώνονται τούς θεούς οι σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος. Το πράττουν αυτό όταν τα ελληνόφωνα υπαλληλάκια τους συνεχίζουν τη διάλυση των υποδομών τής εθνικής μας άμυνας και την επιχείρηση ποδηγέτησης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά επικρατεί εγκατάλειψη, ενώ τέθηκαν σε πλειστηριασμό δύο ρυμουλκά, συνεχίζοντας το ξεπούλημα εξοπλισμού και υποδομών. Με τα υποβρύχια που τόσο χρειάζεται το Πολεμικό μας Ναυτικό να εξακολουθούν να σαπίζουν.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ας κάνουν το ιερό καθήκον τους. Δεν έχουν καμία υποχρέωση να γίνουν συνένοχοι των κατοχικών αρχών. Το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι παράνομο και πρέπει να δώσει λόγο στη δικαιοσύνη.

Καλούμε τον ελληνικό λαό σε εγρήγορση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές πορευόμαστε προς τον ελληνικό λαό με μέτωπο καθαρό και ανάστημα ορθό για την αποκαθήλωση τής Πατρίδος από τον σταυρό της. Ούτε μισό βήμα πίσω. Πάντα προς τα εμπρός.

Έχουμε αποφασίσει να αποδώσουμε την ελληνική κοινωνία και τη γη μας στα παιδιά μας. Να κάνουμε τα καθαγιασμένα χώματά μας δύναμη ανάπτυξης και εφαλτήριο γιγάντωσης τού Ελληνικού Έθνους. Ερχόμαστε ως Μαχητές Ανέσπερου Φωτός Χριστού και Ελλάδος κοιτώντας στην Πόλη!  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...