Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 21-11-2013.

Το κράτος έχει αποξενωθεί ολωσδιόλου από τον πολίτη. Είναι ένα πολιτειακό μόρφωμα που διάγει έναν έκλυτο βίο μέσα από μια ξεκάθαρα εγκληματική συμπεριφορά προς το λαό.

Η συμμορία τού ψευτορωμέϊκου που  διαχειρίζεται την εξουσία δεν αντικρίζει έναν λαό με εθνική ταυτότητα και συναίσθημα, αλλά ένα σύνολο άχρωμων πολιτών που πρέπει τάχα να υπηρετούν τούς σκοπούς των ψευτορωμιών. Να υπηρετούν στην πραγματικότητα τον προαιώνιο Άνομο Γυρολόγο τής Παγκοσμιοποίησης. 


Κατοχές και Εφιάλτες έχουμε ξαναγνωρίσει. Ποτέ όμως δεν χάσαμε ψυχές μέσα σε καθεστώς αδράνειας και φοβικής παραλυσίας. Η φιλοπατρία, η πίστη και η κοινωνική μας αλληλεγγύη ισοπέδωναν κάθε φόβο.

Θα με πουν ακραίο και κάποιοι άλλοι πως συνδέω τάχα κόσμους αταίριαστους. Όμως ο στιγματισμός τού αντικαθεστωτικού είναι καθ’ όλα τιμητικός και αληθής. Κατά συνέπεια με χαρά τον αποδέχομαι.

Εκείνοι που διαχωρίζουν τον Ελληνισμό αναλόγως θρησκευτικών ή πολιτικών πιστεύω δεν με εκπλήσσουν, αφού όταν δεν μάς διχάζουν άλλοι εμάς τούς Έλληνες, τυχαίνει να διχαζόμαστε μονάχοι μας. Καιρός είναι λοιπόν πλέον να κλείσουμε το δρόμο στη μιζέρια και να δώσουμε πραγματικά τα χέρια για να γίνουμε δυνατό Έθνος σαν άλλοτε.

Την ελευθερία λοιπόν τής Φυλής μας θα την βρούμε μέσα στην υγεία της. Η δε αποκατάσταση και σταθεροποίηση τής εθνικής μας υγείας, προκειμένου να γίνουμε δυνατοί μέσα μας και φόβητρο για τούς εχθρούς μας, επιτυγχάνεται με τα αντισώματα που μάς προσφέρει η Ελληνική Παράδοση. Η βαθιά κατ’ αρχήν συνείδηση πως θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως Εθνική Κοινότητα με κοινό αίμα και πνευματικές παρακαταθήκες. Να δώσουμε κυρίαρχο πολιτικό σχήμα στον Εθνικισμό μας και να αναδείξουμε εκ νέου το βαρύ οπλοστάσιο τής Ελληνικής Φιλοσοφίας και τής Ελληνοορθοδοξίας.

Ο Έλληνας αποτελεί ένα αναπόσπαστο οργανικό κύτταρο στο Σώμα τής Φυλής του που λειτουργεί ως ασπίδα και θεράπων τού διπλανού του. Από το Πεδίο τής Τιμής και την Παράταξη τού Οπλίτη που μάχεται θωρακίζοντας με την ασπίδα του τον συμπολεμιστή του έως την Κοινωνία τής Αγάπης και τής κοινής αντιμετωπίσεως των δυσκολιών. Από το Πόλεμος Πατήρ των Πάντων μέχρι το Αγαπάτε Αλλήλους. Και από την Πατρίδα που είναι Αγιωτέρα και Τιμιωτέρα παντός άλλου μέχρι τον Ελληνικό Λόγο που δίδει καλούς λογισμούς και αναγεννά τον άνθρωπο ακόμη και εκ του μηδενός.

Ο Έλλην από τον Ηράκλειτο και τον Σωκράτη μέχρι τον Κύριο μας και Θεό μας Ιησού Χριστό στερεώνει την πατρίδα και την κοινωνία του με τούς ακατάλυτους δεσμούς τής λογικής, τής συνειδήσεως και τού συναισθήματος. Ανακαινίζει διαρκώς πρώτα απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό μέσα στα νάματα που παρέλαβε και κατόπιν φροντίζει να τα τειχίσει μέσα σ’ ένα κράτος ισχυρής θελήσεως και αυτοσυντηρησίας τού Ελληνικού Έθνους.

Καλλιεργεί αδιαλείπτως και αδιαιρέτως την Ενότητα Πίστεως και Πατρίδος, αγαπώντας τον Έλληνα κι όχι τον γυρολόγο κοσμοπολίτη που θα τού ζητήσει να παραδώσει γη και ύδωρ. Λαός ο οποίος δεν αγαπάει τη φύση του ή αδιαφορεί γι’ αυτήν ή ακόμη περισσότερο δεν πιστεύει στην ύπαρξη τής φύσης του, δεν αξίζει να ζει. Αλλά κι αν καταφέρει να επιβιώσει, έχοντας μπει στη δούλεψη αλλόδοξου και αλλόφυλου αφεντικού, θα μαραζώσει από τούς εθνομηδενιστές που τον έχουν υποδουλώσει.

Οι εθνομηδενιστές που μάς κυβερνούν, σοσιαλφιλελεύθεροι για την αστική τάξη και μαρξιστές για τη λαϊκή τάξη, έχουν σκορπίσει μέσα μας ενοχικά σύνδρομα, αμφιβολίες και ψεύτικα διαχωριστικά τείχη. Παράλληλα οι επίορκοι τής Πίστης μάς λένε πως αν είμαστε εθνικιστές δεν μπορούμε τάχα να είμαστε χριστιανοί.

Αλλά τούς διαψεύδει ο ίδιος ο Χριστός με το χρίσμα που έδωσε στους Έλληνες προσκυνητές, λέγοντας πως ήρθε η ώρα δια τού Έθνους μας να δοξαστεί ο Υιός τού Ανθρώπου. Το ίδιο συνέβη με την παρουσία στο πλευρό τού Θεανθρώπου Ελλήνων μαθητών. Αλλά δεν πρέπει να τα μαθαίνει αυτά ο λαός μας προκειμένου να βασιλεύει ο μέγας εχθρός μας σιωνισμός.

Βγάλανε οι προδότες τής πολιτικής από τα ελληνικά σχολεία το Όμαιμο και Ομόφυλο τού Μέγιστου Ηροδότου. Μάς βγάλανε ακόμη το Άρχεσθαι κατά βαρβάροις τού Ισοκράτη και τού Αριστοτέλη που έκαμε πράξη με την Ελληνική Κοσμοκρατορία ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος. Διέπραξαν την ατιμία για να πάψουν τα σχολεία να είναι ελληνικά και να πάψει η κοινωνία να τροφοδοτείται με ελληνόπουλα.

Αλλά τούς διαψεύδουμε εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που δίδουμε τις μάχες μας δίπλα στον ελληνικό λαό, ενάντια σε φτώχια και σφαίρες. Ενάντια σε διεθνιστές, τοκογλύφους, γυρολόγους, εμποράκους και βαρβάρους. Εμείς παραμένουμε πολεμιστές τού Φωτός και τής Φυλής. Δεν χαρίζουμε μήτε σπίτια μήτε πατρίδα μήτε εκκλησιές. Εφορμούμε και κατακτούμε Κοινωνία και Ελληνίδα Γη.

Ακούμε από τα βάθη των αιώνων τη φωνή των Σοφών και τού Αγίου Θεού. Ακούμε ακόμη τα βροντερά λόγια τού Εθνάρχη τής Φυλής μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που μάς καλεί να σωριάσουμε ξένες κατοχές και διχασμούς με την Ενότητα, ενώ την ίδια στιγμή δίδει την απάντηση προς την Εσπερία και την Τουρκία με τον δρόμο προς την καθ’ ημάς Ανατολή και την Κωνσταντινούπολη. Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα μονάχα για Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...