Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ



ΑΘΗΝΑ 26-11-2013.

Το καθεστώς τής νεοταξικής κατοχής εμπνέει πλέον αισθήματα απέχθειας και αηδίας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Έχουν βαλθεί να αντιστρέψουν την λογική και να επιβάλλουν ως κυβερνητική πρακτική την παράνοια και τη δωσιλογική ακράτεια. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκονται από καθαρό λάθος των στιγμών και τής λαϊκής αφέλειας στο τιμόνι μιας ένδοξης Πατρίδος που έχει μάθει να διάγει βίο ισχυρού έθνους, αγωνιζομένου πάντοτε για ελευθερία και πολιτισμό ελληνικό.

Οι ευθύνες τού λαού μας που ανέχεται τύπους σκυφτούς και αήθεις με ανύπαρκτο πατριωτισμό και κοινωνικές ευαισθησίες είναι μεγάλες. Όμως οι ενοχές δεν αποσβένονται ποτέ παρά μόνον όταν έχουν αποδοθεί πλήρως στον ένοχο. Ιδίως εκείνον που διαπράττει το έγκλημα τής εσχάτης προδοσίας. Και εσχάτη προδοσία διαπράττεται σε δύο περιπτώσεις. Όταν συρρικνώνεται εθνικό έδαφος και εθνική κυριαρχία και όταν η κοινωνία σύρεται σε καθεστώς εσωτερικής γενοκτονίας και εμφυλιοπολεμικών συνθηκών.

Ένα Έθνος είναι ισχυρό όταν διάγει πολιτικό βίο υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση Εθνικής και Λαϊκής Ηγεσίας. Και ακόμη όταν θέτει υψηλούς στόχους εσωτερικής αναπτύξεως και διεθνούς επιρροής με γνώμονα την άνθηση τής κοινωνίας και την εμπέδωση ισχυρής εθνικής προσωπικότητας. Τότε τα έργα που πράττει ανήκουν ολοκληρωτικά στο Ελληνικό Έθνος, όταν τα ελληνικά χέρια πληθύνονται και ο ελληνικός πολιτισμός ανανεώνεται σε ωραιότητα πνευματική και υλική.

Το Έθνος μας δεν διαθέτει υπό το καθεστώς τής κατοχής καθόλου αυτοτελή προσωπικότητα και δεν διάγει ζωή αξιοπρεπή. Δεν είναι πρόβλημα μονάχα η στρατιωτική κατάληψη που μάς έχουν ετοιμάσει με τον τουρκομογγόλο που αλυχτά όχι απλώς στην εξώθυρα, αλλά μέσα στην αυλή. Πρόβλημα είναι επιπλέον ότι μάς έχουν ήδη καταστήσει οι γραικύλοι και οι βάρβαροι ψευτοσύμμαχοι σκλάβους πριν καν ριχτεί έστω και μισή σφαίρα. Μάς έχουν κάνει σκλάβους εν καιρώ ειρήνης και ετοιμάζονται δια των λογχών απλώς να μάς περάσουν τις αλυσίδες σε χέρια και πόδια.

Η Αληθινή Ελλάς είναι ικανή να καταστεί ισχυρό έθνος και να ορθώσει ελληνικό πολιτισμό ακόμη και σε καθεστώς δουλείας. Εδώ ακριβώς έγκειται το μεγαλείο τού Έθνους μας. Διότι πολιτισμό και γενναία ψυχή έχει εκείνος ο λαός που δεν σκύβει το κεφάλι ούτε μέσα στο πυκνό πολιτικό και πνευματικό σκοτάδι. Δεν σκύβει το κεφάλι ούτε ακόμη και στην περίπτωση που τον σημαδεύουν τα όπλα στο κεφάλι. Η Ισχυρή Ελλάς καταπνίγει τον μισελληνισμό κάνοντας επαναστάσεις πατριωτισμού και παλιγγενεσίες νέας δόξης ελληνικής.

Συσκέπτονται λένε διαρκώς κυβερνητικά και κομματικά επιτελεία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας για να αποφασίσουν όχι πως θα σπάσουν τα δεσμά τού λαού μας, αλλά πως θα σφιχτοδέσουν τις καρέκλες τους και τα δεσμά μας. Θα πάρουν οπωσδήποτε νέα δυσβάσταχτα φοροαρπακτικά μέτρα και κοιτάνε πως θα κρατήσουν τα κοινοβουλευτικά πρόβατα και πως θα πείσουν το λαό να παραμείνει βουβός και μοιραίος. Να πάρουν τάχα κάποια ψίχουλα και αποφάγια από τούς δυνάστες – δανειστές ή να συμμαζευτούν γύρω από ένα τραπέζι εθνικού μνημοσύνου φτιάχνοντας κυβέρνηση πολυκομματική.

Αναρριγούν οι τύραννοι επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως η επόμενη κυβέρνηση τής Αληθινής Ελλάδος θα εξαφανίσει το ψευτορωμέϊκο. Ξέρουν πως η Λαϊκή και Εθνικιστική Αναγέννηση, είτε μέσω κάλπης είτε απευθείας με την φωνή λαού και στρατού, θα έρθει μέσα από μια εκκωφαντική λάμψη. Τούς το λένε ακόμη και οι συμμαχικοί τους εταίροι τής ψευτοπεριούσιας παγκοσμιοποίησης μέσα από τις φυλλάδες τους. Και έτσι επιχειρούν να στήσουν νέα δικαστήρια Ελλήνων Εθνικιστών ως δήθεν ενόχους εσχάτης προδοσίας και μετόχους μιας ανύπαρκτης εγκληματικής συμμορίας.

Διχάζουν το λαό και πυροβολούν τον Λαϊκό Εθνικισμό με σφαίρες και διώξεις οι αληθινοί ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Εκείνοι που έχουν στήσει αριστοτεχνικά την εγκληματική συμμορία τής ψευτοδημοκρατίας από τον καιρό κιόλας που έδιδαν τη μισή Κύπρο στους Τούρκους. Αυτοί που γιορτάσανε τη στημένη εξέγερση τού Πολυτεχνείου και στερούν από τον ελληνικό λαό το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία που τάχα προασπίζονταν και τώρα θέλουν δήθεν να εξασφαλίσουν. Αυτοί που αρπάζουν από τούς Έλληνες σπίτια, εργασίες, ζωή και Πατρίδα.

Στο μεταξύ οι Τούρκοι περικύκλωσαν με μια φρεγάτα την Σκύρο που αποτελεί τον κεντρικό πυλώνα τής ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο με ραντάρ, πυραύλους και βάση μεταστάθμευσης των πολεμικών μας αεροσκαφών. Μάς είπαν δηλαδή πως ερχόμαστε να σας καταγράψουμε ή να ανάψουμε πόλεμο.

Κι όμως, η κατοχική κυβέρνηση υποχρέωσε την ηγεσία τού Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να υποδεχτεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τουρκικό κλιμάκιο για να συζητήσουν μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης! Κι όλα αυτά όταν η Άγκυρα ανακοίνωνε έρευνες ανοικτά τής Χίου προκειμένου λένε να βρουν αεροσκάφος και πιλότο που τούς είχαμε καταρρίψει το 1996, όταν μάς δολοφόνησαν Βλαχάκο, Γιαλοψό, Καραθανάση, Ισαάκ και Σολωμό!

Το Αίμα των Ηρώων θα δικαιωθεί και οι προδότες θα τιμωρηθούν. Πλέρια δικαιοσύνη θα απλωθεί από την ελληνική κοινωνία έως τις πιο απομακρυσμένες αδούλωτες ελληνικές πατρίδες. Αυτήν τη Γη θα την κυβερνήσουν δυνατοί Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές οδηγώντας την με ολάκερο το λαό και τον στρατό στα υψηλά πεπρωμένα της. Και το ψηλότερο πεπρωμένο είναι το χτίσιμο από Ελεύθερους Έλληνες μιας Μεγάλης Ελλάδος μ’ ένα Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...