Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΨΩΜΙ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 17-11-2013.

Το καθεστώς τού φόβου και τού ξεπουλήματος κοινωνίας και πατρίδος έδωσε στον εαυτό του, μέσα από μια εξαιρετικά βολική πρόταση μομφής των αμερικανοκομμουνιστών, την άδεια να συνεχίσει το ξεδόντιασμα τού Έθνους μας. Οι ελληνόφωνοι ολετήρες μας συνεχίζουν τώρα με τον ίδιο δωσιλογικό οίστρο τον αφελληνισμό τής πατρίδος, τής κοινωνίας και των θεσμικών της εκφράσεων στο δρόμο για την απόδοση τιμών στην υποκινούμενη εξέγερση τού Πολυτεχνείου.

Η φοιτητιώσα νεολαία τής Ελλάδος αγωνίστηκε, μάς λέγουν κάθε χρόνο οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, προκειμένου να μπορέσει ο λαός μας και τα παιδιά του να πάρουν πίσω το ψωμί, την παιδεία και την ελευθερία που τούς στέρησε τάχα το «κακό» Εθνικό Καθεστώς τής 21ης Απριλίου. Αποκρύπτουν όμως όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες πως την περίοδο διακυβέρνησης τού Εθνάρχη Γεωργίου Παπαδόπουλου η Ελλάς παρήγαγε μονάχη το ψωμί της, στα σχολεία διδόταν αληθινή ελληνική και ορθόδοξη μάθηση και η ελευθερία υπήρχε άπλετη έως το σημείο που δεν θιγότανε η ενότητα τής κοινωνίας και η εθνική ασφάλεια.

Οι υποκριτές τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που ασπάζονται τον νεοταξικό παράγοντα των δυναστών – δανειστών μας με τα γερμανικά και αμερικανικά υποκαταστήματά του, έχουν εκχωρήσει στον παγκόσμιο τύραννο την εθνική κυριαρχία και τις πολιτικές αποφάσεις καθ’ ολοκληρία. Πράττουν όπως ακριβώς έπραξαν και οι πολιτικοί τους πρόγονοι, όταν η εγκατάλειψη τής Μεγαλονήσου μας Κύπρου στον Τούρκο έφερε τη διαβόητη μεταπολίτευση συμφώνως με τις επιθυμίες των αφεντικών τους για την υποθήκευση τού Έθνους και τού πλούτου του που ζούμε στις εφιαλτικές ημέρες μας.

Το καθεστώς τής κλεπτοκρατίας και τής προδοτοκρατίας που διανθίζεται σήμερα από τις δίκες των πολιτικών του εκφραστών τής περιόδου των χρυσών κουταλιών, έχει επιδοθεί στην πλήρη εξόντωση των Ελλήνων. Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές καλύπτουν τα μεγάλα κεφάλια τού Συστήματος, δίδοντας στα δικαστήρια μονάχα τούς ξοφλημένους συναδέλφους τους. Απαγορεύουν στο λαό να ζεστάνει το κοκαλάκι του με τα τζάκια, όταν έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των καυσίμων και πουλάνε στους ξένους πατρόνες τούς γεωφυσικούς μας πόρους.

Κλείνουν ελληνικές επιχειρήσεις, αυξάνουν την ανεργία, ξαρματώνουν την αμυντική βιομηχανία, διδάσκουν πλαστή ιστορία στα σχολεία, ενοχοποιώντας τούς ήρωες μας. Παραδίδουν την Ελλάδα στη λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα. Δίδουν χαρτιά παραμονής στους ξένους και στήνουν νομοσχέδια αντιρατσιστικής απαγόρευσης προασπίσεως τής ελληνικότητάς μας.

Αν κάποιοι εννοούν ως «ελευθερία» την ίδρυση εχθρικών και προδοτικών κομμάτων που μάς μιλούν για ψευτομειονότητες και ψευτοεγκλήματα Ελλήνων σε βάρος των παλαιών κατακτητών και των σημερινών γυρολόγων, τότε αυτή η «ελευθερία» ορθότατα δεν υπήρξε επί 21ης Απριλίου και δεν θα υπάρξει επί Λαϊκής και Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Αν κάποιοι ονομάζουν ως «ελευθερία» τη διαστρέβλωση τής παιδείας και την έλευση οικουμενισμού και πολυπολιτισμού στη Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων μαζί με τα Τζαμιά και τη Σαρία, τότε αυτή η μη ελληνική «ελευθερία» καλώς δεν υπήρξε.

Αν πάλι βλέπουν την «ελευθερία» στην ελληνοτουρκική «φιλία» και όλες τις «φιλίες» με τούς αιώνιους διεκδικητές τής Πατρίδος μας όταν αυτοί βαστούν αιχμάλωτες τις δικές μας ελληνικές πατρίδες, τότε σαφώς τόσο επί 21ης Απριλίου όσο και επί μελλούσης Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν Εφιάλτες. Αν πάλι η «ελευθερία» που ήρθε τάχα να φέρει η εκμετάλλευση των ελληνόπουλων στο Πολυτεχνείο μέσω ψευτοσυμμαχικών μυστικών ελεύσεων, πιέσεων και ελεύθερων σκοπευτών συμπεριλαμβάνει τη διαφθορά και τον κιναιδισμό, σίγουρα δεν μιλάμε για ελευθερία, αλλά για ελευθεριότητα.

Η Ελλάς τής 21ης Απριλίου και των εθνικιστικών περιόδων αληθούς ελληνικής διακυβέρνησης δεν επέτρεπε επ’ ουδενί τρόπο την ανάπτυξη διχασμού και συμμοριτοπολέμου. Καταπολέμησε και τα δύο αυτά νοσηρά φαινόμενα με απόλυτη επιτυχία. Έκοψε από τη ρίζα και θα ξανακόψει τα χέρια που αφαιρούν ελληνικές ζωές, όταν οι καθεστωτικοί πραίτορες τού σιωνιστικού νεοταξισμού φοβούνται λένε ακόμη έναν εμφύλιο που τόσο θέλουν τα διεθνή αφεντικά τους για να ολοκληρώσουν το ανθελληνικό πλιάτσικο.

Στα σχολεία τού Ελληνικού Εθνικισμού διδάσκεται η Πίστη Θεού και η Μεγάλη Ελλάδα, ο Ορθός Λόγος και η Πατρίδα που ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Διδασκόταν και θα ξαναδιδαχτεί ο θυσιαστικός αγών των Ελλήνων για Χριστό και Ελλάδα και όχι η απώλεια ζωής λόγω τάχα τού θρησκευτικού φανατισμού, όπως λέγουν οι δωσίλογοι για το Αρκάδι. Η Ελλάς τού Εθνικοκοινωνισμού δεν συνωστίζεται αλλά εξαπλώνεται.

Αντιθέτως, η διαβόητη γενιά τού Πολυτεχνείου που πέταξε τις ντουντούκες και φόρεσε παγκοσμιοποιημένο κουστούμι, έκαμε το ψευτοσπίτι τού σφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη μουσείο. Έφερε τούς Τούρκους πολιτικούς με το τρένο τής κεμαλικής επιστροφής για να ψάλλουν σε γη ελληνική τον τουρκικό ύμνο. Και ακόμη έδωσε αέρα στους αλβανοτσάμηδες κατσαπλιάδες να αποκαλούν τούς Ήρωες τού Εικοσιένα και όλους εμάς τούς Αρβανίτες Δωριείς και παιδιά τους «Αλβανούς»! Και όταν κάποιος πολιτικάντης μιλήσει για τις στρατιωτικές προετοιμασίες εισβολής των Τούρκων, ευθύς πιάνει τις «φιλίες» για να διασωθεί.

Το ψωμί και η παιδεία θα ξαναγίνουν ελληνικά. Η δε ελευθερία τής Πατρίδος μας θα αποδοθεί τόσο στην κοινωνία όσο και στο Ελληνικό Έθνος που θα διώξει τοκοφόρους και βαρβάρους. Μεγάλη Πατρίδα, Ορθόδοξη Θρησκεία και Ελληνική Οικογένεια σε μια Κραταιά, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...