Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ



ΑΘΗΝΑ 15-11-2013.

Θα έχουμε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο, λέγανε κάποιοι εκ των «εκλεκτών» συμμάχων τού κατοχικού καθεστώτος κι όχι τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος στην κα. Αρβελλέρ. Βέβαια ο καλός Θεός έχει βγάλει άλλες βουλές για το Έθνος μας. Βουλές που συναντούν την ισχυρή θέληση τού ελληνικού λαού να ζήσει, διαγράφοντας τις μεγάλες αδυναμίες και τη θλίψη στην οποία έχει σήμερα περιπέσει.

Η Ελλάς λοιπόν είναι άνωθεν επιθυμία και εντολή να επιβιώσει από τη λαίλαπα. Όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας βούληση. Τη βούληση να εκτελέσουμε την αποστολή και τον σκοπό μας, ώστε να παραμείνουμε ελεύθεροι και να ανακτήσουμε όλα όσα χάσαμε στο διάβα τής ιστορίας μας. Να παραμείνουμε πάνω απ’ όλα κράτος ελληνικό.

Για να έχουμε όμως προσωπικότητα και ταυτότητα ελληνική με σαφή εθνικό προσανατολισμό Κραταιάς Δυνάμεως, αυτό ακριβώς που σημαίνει κράτος ελληνικό, πρέπει να διαθέτουμε εθνικό έλεγχο στην Εξουσία, την Κοινωνία και την Εδαφική Επικράτεια. Υπ’ αυτήν την έννοια, το πρόβλημα που έχουμε όχι μόνο τούς τελευταίους μήνες και τα χρόνια τού μνημονίου, αλλά από χρόνους πολλούς και ομοίως κατοχικούς δεν είναι ζήτημα διατηρήσεως, αλλά αποκαταστάσεως και επομένως πλήρους απελευθερώσεως αληθινά ελληνικού κράτους.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η Ελλάς, μετά από την εκδίωξη των Τούρκων με την Επανάσταση τού Εικοσιένα, υπέστη μια νέα και λιγότερο ορατή κατοχή. Χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία από τη στιγμή κιόλας που φυλακίσανε οι νέοι κατακτητές τον Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στις δημοκρατικές τάχα φυλακές τής νεότερης Ελλάδος. Και οι νέοι αυτοί κατακτητές είναι οι εγγυητές τής «ελευθερίας» και δανειστές τού ψευτορωμέϊκου ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς κοτζαμπάσηδες και επιτηρητές τής «ελευθερίας» μας ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

Η ελευθερία μας όμως είχε και έχει τούς ίδιους πάντα αστερίσκους και προϋποθέσεις. Την υποθήκευση τής Πατρίδος μας στα ίδια πάντα θησαυροφυλάκια τού ψευτοπεριούσιου νεοταξισμού, τη ραγιαδοποίηση τού ψηφοφόρου πλέον Έλληνα, κι όχι πολίτη αυτεξουσίου, με την προσφορά τού μόχθου του στους φίλους τής μικρής πλην έντιμης Ελλάδας, την εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση των ακόμη σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Η ύπαρξη πραγματικού ελληνικού κράτους επί των εθνικών καθεστώτων Μεταξά και Παπαδόπουλου υπήρξε μια ευτυχής, πλην όμως προσωρινή συγκυρία. Υπήρξε η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Όταν όμως ετέθησαν εθνικιστικές και λαϊκές πρωτοβουλίες για την εργατική, οικονομική και εθνική μας προκοπή, όταν δόθηκαν δικαιώματα ελεύθερων και δημιουργικών ανθρώπων στο λαό και πάρθηκαν πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και την αποκατάσταση τής ελληνικότητας εθνικών ζωνών και εδαφών, τραβήχτηκε το χαλί από τούς «Μεγάλους Συμμάχους».

Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες δεν έχουν ακόμη λάβει την ιθαγένεια τής πατρίδος τους, η Κύπρος κι όχι μόνον παραμένει μακράν, τα σπίτια και η εργασία στερούνται μαζί με το ψωμί από την ελληνική οικογένεια. Οι Έλληνες δολοφονούνται από τα μνημόνια, τη λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και τούς πράκτορες τού νεοταξισμού. Περιουσίες και Εθνικό Έδαφος ενεχυριάζονται. Εχθρικές διεκδικήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. 

Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το πολιτικό σκότος ξεκίνησαν οι ψευτοσύμμαχοι τις έσχατες κουβέντες για το κλείσιμο των ολέθριων συμβιβασμών στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας. Πήγε λέει ο διαμεσολαβητής τού ΟΗΕ Νίμιτς και συζήτησε με τη Μέρκελ και τη γερμανική πολιτική ηγεσία για την ονομασία που θα λάβει το νεοταξικό προτεκτοράτο των Σκοπίων! Αποφασίζουν δηλαδή ξένοι για την μακεδονοποίηση τού κράτους των Κομιτατζήδων και την αμφισβήτηση τής απολύτου ελληνικότητας τού ονόματος και τού εδάφους τής Μακεδονίας άνευ ελληνικής παρουσίας. Με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεφσκι να εκφράζει φυσικά την ικανοποίησή του.

Με την Εξουσία λοιπόν Ξένη και το Έδαφος υποθηκευμένο, οδεύουμε στην απώλεια Εθνικού Εδάφους. Παράλληλα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Βαρβιτσιώτης τοποθετεί στις καλένδες την οριοθέτηση τής Ελληνικής ΑΟΖ για την προάσπιση τής εθνικής κυριαρχίας επί των νήσων τού συμπλέγματος τής Μεγίστης, γιατί έχει λέει μεγαλύτερη προτεραιότητα η προστασία των επενδύσεων στο Ιόνιο και νότια τής Κρήτης!

Οι Τούρκοι όμως εισβάλλουν καθημερινά στο Αιγαίο με τα πολεμικά τους αεροσκάφη, χαρακτηρίζοντας τις ελληνικές αναχαιτίσεις επιθετικές και τα νησιά μας τουρκικά ή μη καθορισμένης κυριαρχίας. Οι αμερικανικές φυλλάδες περιμένουν νέο τουρκικό χτύπημα στην Κύπρο για την αρπαγή εδάφους και Ενέργειας. Στα νησιά μας αποβιβάζονται λαθρομετανάστες πλησίον στρατιωτικών μας μονάδων. Επιπλέον, ταχύπλοο τουρκικό σκάφος προσάραξε άνευ γνωστής αιτίας σε παραλία τής Χίου, κινητοποιώντας Στρατό και ΕΥΠ και στα ανοικτά τής Σύμης ακινητοποιήθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις τού Λιμενικού ξένο πλοίο με 20000 καλάσνικοφ!!!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται για μαζική άσκηση προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού στον Έβρο με περιβάλλον νύκτας και πραγματικών πυρών. Η Ελλάς δεν θα παραμείνει υπό καθεστώς πολιτικής ομηρίας. Θα αποκτήσει άμεσα Ελληνική Εξουσία που θα σπάσει τα δεσμά των Ελλήνων και θα αναλάβει την άμεση αξιοποίηση τού Ελληνικού Εδάφους για την ανάπτυξη και το μεγάλωμα τής Πατρίδος μας.

Η ελληνική κοινωνία ομοθυμαδόν θα αναλάβει τις τύχες τού Έθνους, αποδιώχνοντας πάσα μορφή ξενοκρατίας. Τώρα πλέον θα αποκτήσουμε αληθινά Ελεύθερο Κράτος. Την Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα επεκτείνει τα φυσικά της πλεονεκτήματα, καθιστάμενη Μεγάλη Δύναμη, γυρνώντας στις προσωρινά αλύτρωτες Εστίες της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...