Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

"ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!

ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
 Ο πιο επικίνδυνος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο, ο άνθρωπος που λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Τρόϊκας και της Λέσχης Bilderberg, αυτός που γράφει στα παλιά του παπούτσια τη θέληση του λαού να εγκαταλείψει την εξουσία, παίζει το τελευταίο χαρτί και ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του!!!
Ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να περάσει αμέσως μετά το... Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα,  το οποίο συνοδεύει το περίφημο Μνημόνιο Νο2 και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!!!
Από χθες το πρωί ο Παπανδρέου έπαιξε τη νέα μπλόφα συναίνεσης, πήγε στον Πρόεδρο Δημοκρατίας για να πει βλακείες και κατόπιν άρχισε νέες συζητήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, προσπαθώντας να παγιδεύσει όποιον μπορούσε. Και κυρίως τον Σαμαρά, εμφανιζόμενος πρόθυμος να δώσει την πρωθυπουργική του καρέκλα σε πρόσωπο κοινής αποδοχής!!! Το οποίο όμως τι θα έκανε; Θα ακολουθούσε την ίδια πολιτική του Μνημονίου!
Τελικά απέρριψε την πρόταση περί νέου, κοινής αποδοχής Πρωθυπουργού και πάει στην βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης!

Προφανώς ο Παπανδρέου πήρε εντολή από την Τρόϊκα ότι  "με σένα μπορούμε να συνεννοηθούμε, να μείνεις εσύ Πρωθυπουργός" και γι' αυτό ο ΓΑΠ κάνει για μια φορά άνω κάτω την Ελλάδα, θέλοντας να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία!

Ο πιο επικίνδυνος-καταστροφικός για την χώρα Πρωθυπουργός!

Καλούνται οι βουλευτές να τον ρίξουν από την εξουσία για να μπορέσει ο τόπος να βρει μια διέξοδο. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...