Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Το θέατρο του παραλόγου ...


Από εχτές παρακολουθούμε πραγματικά τις τελευταιές σκηνές από το Θέατρο του παραλόγου με κομπάρσους εμάς.

Ενώ έξω από τη Βουλή Αγανακτισμένοι Έλληνες συνέχιζαν τον αγώνα τους μέσα έπαιζαν και παίζουν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια εις βάρος μας...
 
Με οδηγό τους την τρομολαγνεία μας παροτρύνουν σε Εθνική Συνένωση ...λέγοντας ότι όλοι πολεμούν και κυρίως ο κ.Παπανδρέου για το καλό της Ελλάδας μας .

Λυπάμε αλλά δεν το νομίζω κύριοι .......κάποιοι που μας εξαθλιώνουν καθημερινά ,κάποιοι που υποθηκεύουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας ,κάποιοι που παραδίνουν άνευ όρους την Εθνική κυριαρχία μας, κάποιοι που ξεπουλάνε στο "παζάρι" την Ελλάδα μας ....αυτοί δεν είναι δυνατόν να λέγονται Έλληνες πόσο μαλλόν να υποστηρίζουν ότι αγαπούν αυτόν τον τόπο !


Το μόνο που συμβαίνει είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη και μακάρι να κάνω λάθος , ότι αυτό που σας φοβίζει είναι μη χάσετε την "καρέκλα " σας ,την μάσα σας , μη σας μαλώσουν τα "αφεντικά " σας αν αποτύχετε στο "έργο" που σας έχουν αναθέσει και τα "δουλικά " σας φοβούνται μη χάσουν το βολεμά τους


Αλλιώς αν είχατε και λίγο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ θα είχατε παρετηθεί όλοι !!!!!!!!Δεν θέλουμε ανασχηματισμό αυτό δε μας λέει τιποτα ...θέλουμε απλά να φύγετε όμορφα και ειρηνικά .


Έλληνες είναι αυτοί που παλεύουν καθημερινά για τα ιδανικά μας που θέλουν την Ελλάδα μας ξανά όπως την ξέραμε , αυτοί που είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους ακόμα για να δούνε την Χώρα μας ξανά ΕΛΕΥΘΕΡΗ γιατί δεν ξέρω αν δεν το έχετε καταλάβει .......είμαστε υπό κατοχή!!!!!!!!!!


Αυτοί είναι πραγματικοί Έλληνες και πιστεψτε με είναι πολλοί!!!


Επίσης κάτι άλλο που με λύπησε ήταν όταν παρακολουθούσα απόσπασμα σήμερα από τη Βουλή έπεσα πάνω στην ομιλία του βουλευτή του Πασόκ κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή που μιλούσε με πολλή αγάπη για τον κ.Παπανδρέου και τον υποστήριζε παρακαλώντας να συνεχίσει το έργο του αφού έχει εκλεγεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων και δεν είναι δημοκρατικό να κινούμαστε έτσι


..............Ξεχνάει ο κ.Κουρουμπλής κατα τα άλλα αξιαγάπητος και αξιοπρεπέστατος ότι το 16 % που πήρε το Πασόκ δεν είναι με τίποτα πλειοψηφία αφού υπήρχε 80% και ποσοστό αποχής , επίσης ξεχνάει σαν και ο ίδιος άτομο με ειδικές ικανότητες (προτειμώ αυτό τον όρο αντί ατομά με αναπηρία) τι έχει κάνει το Πασόκ για άτομα σαν τον ίδιο και κυρίως παιδιά )....κλείνουν την μια σχολή τυφλών και κωφών μετά την άλλη.....οπότε ας ξανασκεφτεί με ποιούς είναι ....


Τα όπλα δε θα τα παραδώσουμε έτσι εύκολα , οι Έλληνες δεν έχουν μάθει να πέφτουν αμαχητί ,ο αγώνας της Ελευθερίας μας τώρα αρχίζει απλά μένει να διαλεξετε στρατόπεδο ή με τους νενέκους ή με τους Ήρωες που θα τους γράψει για μια άλλη μια φορά η Ιστορία με χρυσά γράμματα και όχι σαν την ντροπή της Χώρας .Δεν πουλάμε τις Ελληνικές Ψυχές μας σε κανέναν!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά είπα και σε αλλό σχόλιο μου πως η σνειδηση τους τους χώρισε και πήγε αλλού να κατοικίσει, μακριά απ' τους μισέλληνες σαν αυτούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...