Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Έρχεται η ώρα των Δελφίνων..Χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ

Η πολύ καλή πληροφόρηση του report24.gr από τα «έγκατα» του ΠΑΣΟΚ μιλάνε για μεγάλη κινητικότητα των «Δελφίνων» στο Κυβερνών κόμμα. Ήδη μετά τα χθεσινά αλλά και με «ράμα» τις σημερινές εξελίξεις στελέχη της Ιπποκράτους παίρνουν τις αποφάσεις τους σε...
ποιο στρατόπεδο θα ενταχθούν. Τα ονόματα λίγο πολύ γνωστά. Βενιζέλος, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Παπουτσής και Βάσω Παπανδρέου.

Η εποχή Γιώργου Παπανδρέου έχει περάσει και πλέον απομένει να γίνει και επίσημα.

Ετοιμοπόλεμοι και με σχέδιο αποδόμησης του αντιπάλου. Μετά τα χθεσινά αλλά και τις σημερινές εξελίξεις όλοι πλέον γνωρίζουν στην Ιπποκράτους πως τα έργα και οι ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι μετρημένες. Το μυαλό τους φυσικά δεν θα είναι στις νέες θέσεις που ίσως τους τοποθετήσει ο Παπανδρέου έπειτα και από τον επικείμενο ανασχηματισμό(αν προλάβει να γίνει) αλλά στο πώς θα ανακτήσουν δυνάμεις για την επόμενη ημέρα των εκλογών καθώς η ήττα του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές είναι δεδομένη.

Η εικόνα διάλυσης στην Κυβέρνηση και στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ έχει σημάνει συναγερμό σε όλη την Ελλάδα εκεί που οι λοχαγοί των Δελφίνων παίρνουν θέση μάχης για τις εσωτερικές διαδικασίες.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...