Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Επίθεση πολιτικών στον λαό!


Ενεργός αυτοάμυνα λαού απέναντι στην επίθεση των πολιτικών

Κυκλώθηκε η βουλή, μούντζωσε ο λαός κάποιους βουλευτές και το σύνολο του πολιτικού κόσμου, δηλώνει ότι καταλύθηκε η δημοκρατία. Έχουν δίκιο. Πράγματι η Δημοκρατία καταλύθηκε. Αλλά από τους ίδιους. Οι πολιτικοί ευθύνονται κυρίως   για την σημερινή κατάντια της χώρας. Ψευτιές, λαμογιές, μίζες ήταν και είναι στην ημερησία διάταξη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι  ότι με ύπουλο, καλά οργανωμένο σχέδιο, προέβησαν σε πράξεις κατάλυσης του συντάγματος και εκχώρησης Εθνικής κυριαρχίας...


 Το μνημόνιο, όπως όλοι γνωρίζουν τώρα πια, είναι αντισυνταγματικό. Τα νομοθετήματα με βάση τα οποία, έγινε η αφαίμαξη των συντάξεων, μισθών κλπ. παράνομα.
Ποιος κατέλυσε λοιπόν το σύνταγμα της χώρας; Ποιος έδωσε γη και ύδωρ στα παγκόσμια αφεντικά; Ποιος εκτελεί  σχέδιο από το εξωτερικό δοσμένο;

Ας μη μας πουν ότι είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι. Ο λαός, έχει δικαίωμα  να ανακαλεί όποτε θέλει τους εκπροσώπους του. Να θέτει ο ίδιος τους κανόνες και να αποφασίζει για όλα τα ζητήματα.  Η πλειοψηφία του λαού σήμερα, είναι εναντίον της  ασκούμενης πολιτικής και    των ‘πολιτικών’. Βλέπει και κρίνει τον καθένα από τις πράξεις του. Γνωρίζει ότι η πράξη έχει σημασία, όχι τα λόγια. Οι πολιτικοί,  εκφωνούν υπέροχα γραμμένους από τους image makers λόγους. Αλλά  εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους. Πάντοτε, ενάντια στο λαό. Δεν έχει   σημασία, τι ισχυρίζονται ότι κάνουν. Ούτε πως  βαφτίζουν τις πράξεις τους. Αυτό έχει γίνει συνείδηση στον Ελληνικό λαό.

Είναι σαν ένα ξένο κράτος να σου επιτίθεται, να  καταλαμβάνει  πχ. μερικά νησιά,  αλλά όλα αυτά να τα κάνει εν ονόματι της ειρήνης και της φιλίας των λαών. Έτσι είναι και οι πολιτικοί μας. επιτέθηκαν στον Ελληνικό λαό. Του αφαίρεσαν   ένα κομμάτι της Εθνικής κυριαρχίας.  Είναι υπεύθυνοι για την οικονομική αφαίμαξη που έχει υποστεί. Η επίθεση που έχουν κάνει εναντίον του ελληνικού λαού, σε όλα αυτά τα στάδια, έχει πετύχει  το σκοπό της: δηλαδή να παίρνουν, χωρίς αντίδραση.

Τώρα στο τελικό στάδιο, ο λαός κινητοποιείται. Οι πολιτικοί (δηλαδή οι επιτιθέμενοι εναντίον μας), επιστρατεύουν το επιχείρημα ότι  κάποτε  η πλειοψηφία τους  ψήφισε. Είναι και αυτό ένα  ακόμα  επιχείρημα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού. (Αν συνυπολογίσουμε τα άκυρα και τα λευκά, πόσο αλήθεια ποσοστό ψήφισε το κυβερνών κόμμα, είναι κάτι που δεν το αναφέρουν καν. Είπαμε λέμε    ότι μας συμφέρει).

Γνωρίζουμε πια, ποιοι είναι εναντίον μας. Ποιοι   πουλούν την Ελλάδα. Ποιοι ακολουθούν τις οδηγίες του εχθρού.  Είναι οι πολιτικοί. Αλλά όσοι ακολουθούν τις εντολές του εχθρού, είναι  εχθροί μας. Είναι  μάλιστα χειρότεροι  από τους εχθρούς μας, γιατί παριστάνουν τους φίλους μας και γιατί έχουν ακόμα εξουσία μέσα στη χώρα. Επειδή δε, συνειδητά, και σταθερά είναι με το μέρος αντιπάλων μας, είναι πιο επικίνδυνοι. Με το να μας επιτεθούν, μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευθούμε; Η συνειδητοποίηση του ρόλου τους, είναι πολύ βασική. Οι μούντζες, οι βρισιές και τα γιουχαΐσματα, θα είχαν κάποιο αποτέλεσμα, αν επρόκειτο περί ανθρώπων. Αυτοί έχουν ανθρώπινη μορφή, αλλά το τι είναι, ας το κρίνει ο καθένας. Ας αφήσουμε λοιπόν τα βρισίματα και ας προσπαθήσουμε να περάσουμε  στην ακύρωση των πράξεών τους (δηλαδή των πράξεων ξεπουλήματος). Ένας αμετανόητος, σταματάει  τις προδοτικές πράξεις του, ή αν τον κλείσουμε φυλακή (και από εκεί βέβαια μπορεί να διευθύνει τον αγώνα εναντίον μας) ή αν από φυσική άποψη είναι αδύνατο να κάνει οτιδήποτε. Επειδή οι πολιτικοί, μας κήρυξαν τον πόλεμο, επειδή έχουμε πόλεμο, οποιαδήποτε πράξη αυτοπροστασίας του έθνους, είναι δικαιολογημένη. Άλλωστε  οι Αθηναίοι, αγάλματα είχαν στήσει  σε αυτούς που αναγνώρισαν ως τυραννοκτόνους.  Δικτατορία έχουμε  σήμερα με κοινοβουλευτικό   μανδύα. Ας δούμε το περιεχόμενο των πράξεων και ας  τους φερθούμε όπως αρμόζει  σε προδότες. 
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ε.Ε.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...