Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά.

Έλληνες 
Πολλοί  από  εμάς εδώ  και αρκετό καιρό, έχουμε ανοίξει τα μάτια και αντιστεκόμαστε με  όποιο τρόπο μπορούμε ενάντια στην πρωτόγνωρη απειλή της παγκοσμοιοποίησης που χτυπά τον κόσμο ολόκληρο αλλά και που φαίνεται να έχει και ειδικά "σχέδια" για την χώρα μας.
Μια χωρα που μετραει λιγοτερο απο δυο αιωνες "σχετικης" αυτοδιαθεσης, μια και ουσιαστικα δεν επαψε ΠΟΤΕ μεχρι σημερα να βρισκεται κατω απο "αορατες" κηδεμονιες ξενων κεντρων, παντα βεβαια με την συνεργασια μιας μικρης μεριδας "προνομιακου" πληθυσμου που τα ιδια ξενα κεντρα προωθησαν εξαρχης και στηριξαν στην συνεχεια, προκειμενου να ελεγχουν ετσι τον υπολοιπο πληθυσμο που αποτελει και την συντριπτικη πλειοψηφια.
Η χωρα μας ονομαζεται Ελλάδα εδω και χιλιετιες και η ιστορια της αλλα πολυ περισσοτερο ο πολιτισμος της, ειναι συνωνυμα δεους και θαυμασμου για την μοναδικοτητα τους, αλλα και μονιμος στοχος προς εξοντωση, εκ μερους των διεθνιστων. Τα τελευταια χρονια γινεται μια ολοενα εντονη "προσπαθεια" αλλοιωσης της εθνικης μας συνειδησης που ξεκαθαρα αποσκοπει στην εξασθενηση και τελικη διαλυση της συνοχης της ελληνικης κοινωνιας και της εθνικης μας συνειδησης με απωτερο σκοπο την διαλυση του ελληνικου κράτους.
Φτασαμε στο σημειο να εχουν σχεδον "δαιμονοποιηθει", για να μην πω ποινικοποιηθει, λεξεις που περιεχουν τα συνθετικα "εθνικο" και"ελληνικο", ενω γινονται ακομα και σοβαρες προσπαθειες κατα τις ιδιας της σημαιας σε συνδιασμο με υποδαυλισμους και υπονοουμενα"ανεξαρτητοποιησης" ολοκληρων περιοχων της Ελλαδας. Παραλληλα υπαρχει μια ολοκληρη εκστρατεια υποτιθεμενης “ιστορικης αποκαταστασης της αληθειας”, που στοχευει ουσιαστικα στην ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣπροκειμενου να καμφθει οποιαδηποτε αντισταση εκ μερους των Ελληνων.
Ας θυμηθουμε ομως τι σημαινουν μερικες βασικες εννοιες που ειναι πλεον φανερο οτι υποσκαπτονται και διαστρεβλωνονται:
*ΕΘΝΟΣ: Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης, δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.
Το έθνος καταλαμβάνει μια κοινή εδαφική έκταση (γεωγραφική περιοχή), γι΄ αυτό και τα μέλη που το απαρτίζουν έχουν κοινά συμφέροντα χώρου και εδάφους ΄με συνέπεια της δημιουργίας της έννοιας τηςΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης οδήγησε συγχρόνως σε ταύτιση του χώρου ΚΡΑΤΟΥΣ με το έθνος.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΤΑΙ/ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ;..
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ/ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΣΜΕΙΞΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ/ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..)!

*ΚΡΑΤΟΣ: To κράτος είναι οργανωμένη πολιτική οντότητα που κατέχει καθορισμένη γεωγραφική περιοχή και αντιπροσωπεύει ένα πληθυσμό. Αυτά μπορεί να αντιστοιχούν σε εθνικά κράτη, υποεθνικά κράτη, ή πολυεθνικά κράτη. Ενα κράτος συνήθως περιλαμβάνει ένα σύνολο οργανισμών οι οποίοι έχουν τη δικαιοδοσία να φτιάχνουν τους κανόνες εκείνους οι οποίοι κυβερνούν τον πληθυσμό μίας κοινωνίας μέσα σε συγκεκριμένα γεωγραφικά όρια.Το κράτος έχει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, νόμους και αναγνωρισμένη κυριαρχία.
*ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Κατά το Συνταγματικό Δίκαιο, Κυβέρνηση ονομάζεται το ανώτατο "συλλογικό" όργανο το οποίο ασκεί Δημόσια διοίκηση σ΄ ένα κράτος. Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα αυτού του οργάνου απορρέουν από τον θεμελιώδη και προσδιοριστικό Νόμο του πολιτεύματος της Πολιτείας, που είναι θεωρητικά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, όπως αυτό διαμορφώνεται και ισχύει ανάλογα. Κάθε χώρα έχει δικό της τύπο ανώτατης μορφής συλλογικής διοίκησης η οποία θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του λαού της.
Στα δημοκρατικά πολιτεύματα η κυβέρνηση αποτελεί το κεντρικό συλλογικό όργανο της εκτελεστικής εξουσίας. Η εκτελεστική εξουσία περιλαμβάνει τόσο την κεντρική κυβέρνηση όσο και τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, που και αυτή μπορεί να είναι κεντρικές ή περιφερειακές υπηρεσίες στις οποίες περιλαμβάνονται υπουργεία, νομαρχίες, οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και αυτόνομοι οργανισμοί που εποπτεύονται από τα "καθ΄ ύλην" αρμόδια υπουργεία.
*ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Με τον όρο Δημόσια Διοίκηση χαρακτηρίζεται γενικά το σύνολο μέσων και ενεργειών που αποσκοπούν στην επίτευξη συγκεκριμένου αποτελέσματος για την ικανοποίηση του γενικού συμφέροντος των πολιτών ενός κράτους.
Η Δημόσια Διοίκηση μιας Χώρας αποτελεί μέρος του κρατικού μηχανισμού της και ειδικότερα της εκτελεστικής εξουσίας. Υπό την ευρεία έννοια η Δημοσια Διοίκηση περιλαμβάνει δύο επιμέρους έννοιες, αυτή της εκάστοτε Κυβέρνησης και "υπό στενή έννοια" αυτή της Διοίκησης. Σημειώνεται ότι υπό τη στενή έννοια των πολιτικών αυτών όρων η Κυβέρνηση διαφέρει της Διοίκησης στο ότι κινείται με απόλυτη (νόμιμη) πρωτοβουλία και είναι αυτή που χαράσσει τις κατευθυντήριες γραμμές, ενώ η δεύτερη περιορίζεται στην εφαρμογή και παρακολούθηση της κυβερνητικής θέλησης. Δημόσια Διοίκηση υφίσταται σε όλες τις Χώρες του κόσμου, ανεξάρτητα του πολιτεύματός των.

*ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ: Η εκτελεστική εξουσία ή εκτελεστική λειτουργία στην πολιτική επιστήμη και το συνταγματικό δίκαιο είναι ο κλάδος της κυβέρνησης που ευθύνεται για την καθημερινή διαχείριση του κράτους.
Ο ακριβής ρόλος της εκτελεστικής εξουσίας εξαρτάται από το σύνταγμα της χώρας. Δεν είναι απαραίτητο όλες οι πιο κάτω λειτουργίες να ασκούνται από την κεντρική εκτελεστική εξουσία, ιδιαίτερα σε ομόσπονδες χώρες όπου μπορούν να ασκούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι δύο κύριες λειτουργίες της εκτελεστικής εξουσίας είναι:
  • Να συλλέγει φόρους και δασμούς και να χρησιμοποιεί τα χρήματα για να πληρώνει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις άλλες κυβερνητικές δαπάνες·
  • Να διασφαλίζει την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια του κράτους, με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Η εκτελεστική εξουσία είναι επίσης υπεύθυνη για τη ρύθμιση πολλών (αν όχι όλων) των τομέων της οικονομίας, όπως:
  • Το εργατικό δυναμικό (π.χ. με την επιβολή νόμων εργασίας).
  • Τη γεωργία/κτηνοτροφία.
  • Τις μεταφορές.
  • Την παροχή ενέργειας.
  • Τη στέγαση και τις οικοδομές.
  • Το εμπόριο γενικά και την βιομηχανία (π.χ. με την επιβολή ελάχιστων προδιαγραφών και την έκδοση νομίσματος).
Η εκτελεστική εξουσία δυνατό να παρέχει υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης. Στη χειρότερη περίπτωση, έχει ρόλο στη ρύθμισή τους. Μπορεί επίσης να λειτουργεί κρατική βιομηχανία και να προωθεί την έρευνα και τον πολιτισμό.

*ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ: Η φορολογία είναι η διαδικασία συγκέντρωσης κρατικών εσόδων μέσω των υποχρεωτικών εισφορών των φυσικών προσώπων (πολιτών) και νομικών προσώπων. Αντικειμενικός σκοπός της φορολογίας είναι η χρηματοδότηση των κρατικών δαπανών (το κόστος εκτέλεσης του κυβερνητικού έργου) που στηρίζονται στους πόρους που αποκομίζει το κράτος με τη φορολογική πολιτική που αποφασίζει να εφαρμόσει. Οι υποχρεωτικές εισφορές ονομάζονται συνήθως φόροι.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ;..
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ!
  • ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ”..,
  • ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..,
  • ΟΤΑΝ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΚΑΤΑΛΥΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΡΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ..
  • ΟΤΑΝ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..,

ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

*ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Η αλληλεγγύη ειναι το ηθικό καθήκον, η υποχρέωση που έχουν τα μέλη μιας ομάδας να αλληλοϋποστηρίζονται και να αλληλοβοηθούνται. Στην προκειμενη περιπτωση τα μελη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ειμαστε ολοι οσοι εχουμε ζωντανη μεσα μας την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και θεωρουμε τους εαυτουςΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Επειδη λοιπον και αυτον τον τοσο σοβαρο μηχανισμο αντιστασης τον ειχαν προβλεψει οι εχθροι των Ελληνων, συστηματικα και για ολοκληρες γενιες μας καλλιεργηθηκε συστηματικα ο ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ, προκειμενου και οταν θα χρειαστει να μην υπαρχει ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ.. εδω ομως ακριβως εκαναν τον λαθος, γιατι η αλληλεγυη πηγαζει απο την δυναμη της ιδιας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και σε εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ αυτη η συνειδηση ειναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ..!
.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.. ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!..


*Πηγ'η: Βικιπεδία 
Πηγή: http://www.kinima.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...