Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ψεκάζουν για να μην αντιδρούμε στα όσα ακούμε και ζούμε!


Χθες, ο Αττικός ουρανός έμοιαζε με τρίλιζα. Το ίδιο και ο ουρανός σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Τα αεροπλάνα πήγαιναν πάνω-κάτω, ψεκάζοντας με χημικά όλη μέρα. Αυτή, είναι η έμμεση καταστολή.
Την άμεση, την είδαμε στην Κερατέα, με τα ΜΑΤ να ξυλοκοπούν αδιάκοπα τους πάντες στο «γαλατικό χωριό» της Αττικής και να πνίγουν στα δακρυγόνα και στα χημικά τα Μεσόγεια. Φυσικά, αν ερωτηθεί, το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, θα δηλώσει άγνοια, όπως και η ΥΠΑ.
Όμως, κάποια πράγματα δεν κρύβονται πλέον, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι πέσαμε στη «λούμπα» της συνωμοσιολογίας, πολύ σύντομα θα εκπλαγούν... Αλλά τότε, ίσως και να είναι πολύ αργά, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι αναστρέψιμη.
Πολλή, πάρα πολλή κοροϊδία
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ «δοκιμάζεται», ή έτσι προσπαθούν να μας πείσουν οι «μάγοι» της επικοινωνίας. Υπουργικό συμβούλιο, συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας και πολιτικό συμβούλιο. Και πολλή «βιασύνη» από τον GAP, ο οποίος προσπαθεί να περάσει για λογαριασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης ό,τι δεν πέρασε το κόμμα του τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Για να μην κοροϊδευόμαστε: το δήθεν πινγκ-πονγκ μεταξύ «πράσινης» ΚΟ και ηγεσίας, κρατά τη μπάλα μέσα στην περιοχή του κυβερνώντος κόμματος, στο οποίο εμφανίζονται να υπάρχουν «υγιείς δυνάμεις», που αντιδρούν στα τεκταινόμενα. Άρα, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, γίνονται το ίδιο και το αυτό και όλα τα γούστα καλύπτονται, ενώ η αντιπολίτευση, μείζονα και ελάσσονα, επικοινωνιακά περιθωριοποιούνται. Τι σχέση όμως έχουν τα παραπάνω με τους ψεκασμούς;
Μπορεί το διαχρονικό κόλπο του ΠΑΣΟΚ με τις δήθεν εσωκομματικές αντιδράσεις (ας κόψουν κάποια στιγμή την πλάκα) να εξελίσσεται με αμείωτη ένταση, όμως στο κυβερνών κόμμα γνωρίζουν πολύ καλά ότι με την ανεργία να υπερβαίνει πλέον το 20% (άσχετα αν με στατιστικά τερτίπια την παρουσιάζουν στο 15%), τα εισοδήματα να συρρικνώνονται, την καταστολή να κλιμακώνεται, την εγκληματικότητα να είναι πλέον ανεξέλεγκτη και τους λαθρομετανάστες να οργιάζουν εις βάρος του γηγενούς πληθυσμού, η κοινωνία βρίσκεται στα όρια των αντοχών της.
Και αρκεί μια σπίθα και μια απρόβλεπτη κατάσταση, καθόλου απίθανο σε ένα εντελώς ασύμμετρο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον, για να γίνει... της μουρλής! Και επιστρατεύτηκαν τα μεγάλα κόλπα!
Θα μάθουμε περισσότερα, που θα πάει...
Κανείς δεν περιμένει ποτέ κανέναν να παραδεχθεί ότι οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί ψεκάζονται συστηματικά, σε μια πρακτική που εισήγαγαν οι «μάγοι του καιρού» και συνέχισαν κάποιοι «πονηροί», με σκοπό τον έλεγχο των διαθέσεων του πλήθους. Άνοιξε η όρεξή τους εδώ και πολύ καιρό...
chem2
Γιατί, ως πλήθος αντιλαμβάνονται οι της δυτικής «ελίτ» τους λαούς τους, τους οποίους επιθυμούν να δουν να μεταβάλλονται σε άβουλες καταναλωτικές αγέλες, άνευ προσδοκιών και αξιών, που παρεμποδίζουν την επικράτηση των αξιωμάτων του αρρωστημένου ορθολογισμού, του δογματικού νεοφιλελευθερισμού και του άκρατου υλισμού.
Είναι πλέον σαφές τοις πάσι, ότι θα πρέπει να παλέψουμε και δη αντρειωμένα. Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για το δικαίωμα στη βούληση και στην προσδοκία, για την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας, την τροφή και το νερό μας. Οι τροτσκιστές με τα κουστούμια, οι πρώην αριστεριστές και θιασώτες του προλεταριακού διεθνισμού που έγιναν θιασώτες του διεθνισμού του κεφαλαίου, απειλούν πλέον την ίδια την ύπαρξή μας.
Πλέον, δεν έχουν ενδοιασμούς: ψεκάζουν, μολύνουν, υποθηκεύουν τις ζωές μας. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, πριν είναι πολύ αργά! Γιατί τώρα ξέρουμε και αν περιμένουμε το αύριο, θα είμαστε αδικαιολόγητοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...