Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο Καμίνης προσπάθησε να «αποκαθηλώσει» τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας!

Μετράνε τις «αντιστάσεις» του κόσμου, προκαλώντας και μετά διαψεύδοντας, σε μια απαράδεκτη νέα πρακτική, που δεν αρμόζει σε δημοκρατικές κοινωνίες και αναδεικνύει ολοκληρωτική αντίληψη!
kaminissΟ λόγος για τη στάση της δημοτικής αρχής και της διοίκησης του υπ’ αυτήν δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84, οι οποίοι μετά τα δημοσιεύματα για κατάργηση της καθιερωμένης μετάδοσης της Ακολουθίας της Αναστάσεως και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας από το δημοτικό δαδιόφωνο της Αθήνας, άρχισαν να διαψεύδουν, μιλώντας για ανυπόστατες φήμες.
Δεν τους έπαιρνε με τίποτα και το συνειδητοποίησαν. Όμως, είχαν προσπαθήσει να δουν αν είχαν περιθώριο γι’ αυτή την ανήκουστη και ιερόσυλη ενέργεια. Απλά, υποχώρησαν...
Οι της δημοτικής αρχής και του 9,84, μέρες που είναι, τα έβαλαν με την Εκκλησία, προσβάλλοντας όλους τους χριστιανούς της πρωτεύουσας.
Το αριστεριστικό και εθνομηδενιστικό δηλητήριο ρέει άφθονο από το δημοτικό ραδιοσταθμό, από κάποιους «προοδευτικούς» ιθύνοντες, οι οποίοι επιδίδονται σε κοινωνική μηχανική για λογαριασμό του συστήματος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ας αναλογιστούν ότι δεν πληρώνονται από τους δημότες για αυτό... Πρόθεση απαγόρευσης της μετάδοσης λειτουργιών εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας λοιπόν, για να μην... προσβληθούν (!) οι μουσουλμάνοι, ήταν το σκεπτικό! Για δείτε που η πρωτεύουσα απέκτησε και «νταβατζήδες»!
Η ώρα... των μουλάδων;
Τώρα προσέξτε: δημοσιογράφοι του 9,84 έκαναν λόγο μιλώντας με συναδέλφους, για προφορική εντολή του εθνομηδενιστή και καθόλα «προοδευτικού» δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος «δέχθηκε» εκ νέου και αίτημα μουσουλμάνων μεταναστών για εκπομπή (δεν διευκρινίστηκε με ποιο περιεχόμενο) στον 9,84 (ώρα είναι τη στιγμή που δεν ανέχονται τους χριστιανούς, να ακούσουμε τίποτα μουλάδες να αμολούν εμπρηστικές μπούρδες αλά Αλ Κάιντα στον αέρα).
Να μη λένε «Χριστός Ανέστη» αλλά «Χρόνια Πολλά» και ανάλογες μπαρούφες, ζητήθηκε λοιπόν από το σταθμό. Και όλα, με δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη, είναι πλέον χειρότερα στην Αθήνα.
«Ελευθεριακά». Όμως, η Αθήνα εξισλαμίζεται με γοργούς ρυθμούς, από μια ανίερη και οπορτουνιστική συμμαχία της εθνομηδενιστικής δημοτικής αρχής (που μετονόμασε και την Κωνσταντινούπολη...) με σκοταδιστικά ισλαμικά στοιχεία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα...
Η ιστορία είναι για να παραδειγματίζει...
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αριστεριστές και οι νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες του Στέφανου Μάνου που λόγω της αποχής των Αθηναίων από την κάλπη κατέλαβαν τη δημοτική αρχή της πρωτεύουσας, είναι ότι όταν οι μουσουλμάνοι, τους οποίους οι περί τον Γιώργο Καμίνη τώρα «χρησιμοποιούν» ως πρόσχημα, ισχυροποιηθούν, θα στραφούν πρώτα εναντίον των κηρύκων της ελευθεριακής παρακμής και μετά κατά των χριστιανών.
Τότε, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα και οι «προοδευτικοί» θα προστρέξουν στους χριστιανούς και στην Εκκλησία, όπως έκανε ο Στάλιν όταν δέχθηκε επίθεση η ΕΣΣΔ από τους Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αν ξεσπάσουν θύελλες...
Ας αφήσουν τα παιχνίδια ο κ. Καμίνης και οι πέριξ αυτού στο Δήμο της Αθήνας με τη φωτιά. Η κοινωνική μηχανική τους, το μόνο που θα φέρει, είναι συγκρούσεις, σε μια Αθήνα που ήδη περνάει πολύ δύσκολα... Όλοι, δε, καταλαβαίνουν ότι αν ξεσπάσουν θύελλες, δεν θα μείνει τίποτα απολύτως όρθιο. 
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...