Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανελέητο κυνηγητό για τους δολοφόνους των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Σε έναν ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ και έναν Αλβανό κακοποιό στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών που αναζητούν τους δολοφόνους των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αδίστακτων δραστών, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προσπάθειες εξιχνίασης της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στην Ασφάλεια έχουν καταλήξει σε δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, έναν ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ και έναν Αλβανό κακοποιό, και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι αυτοί που πάτησαν τη σκανδάλη των όπλων που αφαίρεσαν τις ζωές των δύο παλικαριών της ΔΙ.ΑΣ.

Πάντως μέχρι στιγμής και παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί, τα ίχνη των δύο υπόπτων έχουν χαθεί. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα όπλα που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια της 
συμπλοκής οι δολοφόνοι, τα οποία εγκαταλείφθηκαν από τους δράστες το μοιραίο βράδι στην περιοχή του Ρέντη.

Η Ασφάλεια βρήκε επίσης και κάποιες κηλίδες αίματος κοντά στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες, ωστόσο δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν πρόκειται για το αίμα κάποιου εκ των δραστών.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και σπείρα αλλοδαπών που «χτυπά» μάντρες αυτοκινήτων στα βόρεια προάστια και στη συνέχεια πουλά τα οχήματα μεγάλου κυβισμού που έχει κλέψει σε ομάδες του υποκόσμου. Η σπείρα αυτή είχε πουλήσει και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες το μοιραίο βράδι στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...