Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο; χτυπά πολιτικό αεροσκάφος σε πτήση.

2 Απριλίου 2011
Τρόμο και αγωνία προξένησε η ξαφνική πρόσκρουση με άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο με πολίτικο αεροσκάφος Boeing 737 της πτήσης   812, με  118 επιβάτες  από το Phoenix Sky Harbor για το Σακραμέντο, της Καλιφόρνιας.

Το αεροσκάφος μόλις είχε φύγει από το Phoenix όταν ένας κρότος ακούστηκε από την εξωτερική άτρακτο, ταρακουνώντας το αεροσκάφος και προξενώντας το άνοιγμα των θυρίδων για τις μάσκες οξυγόνου που έπεσαν για τους επιβάτες και τους συνοδούς πτήσης.


Ο πιλότος έκανε αμέσως μια γρήγορη και ελεγχόμενη κάθοδο από τα 36.000 πόδια στα 11.000 πόδια ύψος.

Κατά τη διάρκεια της ταχείας κατάβασης, οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν ο ένας επάνω στον άλλον ανέφερε, ένα μέλος του πληρώματος . "Οι επιβάτες λιποθυμούσαν από το σοκ και άλλοι χτυπούσαν τα κεφάλια τους στα καθίσματα η άλλα αντικείμενα".

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη στρατιωτική βάση στη Γιούμα χωρίς οποιουσδήποτε τραυματισμούς, εκτός από μια αεροσυνοδός που τραυματίστηκε, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.
Μετά την ασφαλή προσγείωση, το πλήρωμα πτήσης ανακάλυψε μια τρύπα στο επάνω μέρος του αεροσκάφους και εξωτερικά υπήρχε μια τρύπα στην άτρακτο περίπου τρία μέτρα μήκος που ήταν η αιτία της αποσυμπιέσεις

Εκπρόσωπος του FBI στο Σακραμέντο, ανέφερε ότι δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα "φαίνεται να είναι ένα μηχανικό πρόβλημα. αν και φαίνετε να χτυπήθηκε από κάτι εξωτερικό" Εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις  ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κάτι άλλο που ήταν στον αέρα, ίσως κάποιον μετεωρίτη?

Οι αφηγήσεις των επιβατών είναι συγκλονίστηκες: "Ακούσαμε  σαν μια έκρηξη που άνοιξε μια τρύπα στο θάλαμο επιβατών."
"Είχα πάρει μόλις κάτι να φάω όταν άκουσα ένα τεράστιο ήχο και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου" ανέφερε  ένας επιβάτης στο CBS13 τηλεοπτικό σταθμό."
"Είπαν ότι ήμαστε εντάξει αλλά θα κάνουμε  αναγκαστική προσγείωση. Υπήρχε μια τρύπα στην άτρακτο περίπου τρία μέτρα μήκος και μπορούσατε να δούμε τη μόνωση και την καλωδίωση επίσης βλέπαμε και και το φως της ημέρας από έξω.


Το περιστατικό ερευνά η ομοσπονδιακή διοίκηση αεροπορίας και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ για τα αιτία του ατυχήματος.


http://www.msnbc.msn.com/id/42385570/ns/travel-news/

16/4/2011
Επίσης μια άλλη ανακοίνωση τύπου που έγινε από το Reuters αναφέρει ένα άλλο σχετικό περιστατικό :  CHICAGO, 30 Μαρτίου Το FBI ερευνά τι θα μπορούσε να προξενήσει μια τρύπα, που ανακαλύφθηκε στην άτρακτο αεροπλάνου της  Airways Group Inc (LCC.N) αυτή την εβδομάδα.

http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202011/04%202011%20%20index.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...