Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι μας προετοιμάζουν για κάτι ?


Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»

Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…

1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη Jurassic park βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο Ντόλι.


2) Το 2001 βγάζει ο Spielberg το «A.I. Τεχνητή Νοημοσύνη», γνωστό και ως γρίπης των πτηνών κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Αν δεν κάνω λάθος 1 χρόνο μετά εμφανίζετε η «Γρίπη των πουλερικών» και αρχίζουν να εμβολιάζουν μαζικά όλο τον κόσμο.

3) Το 2004 βγάζει την ταινία «The Terminal» όπου βλέπουμε έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα τερματικό σταθμό στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, όταντου απαγορεύεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ίδια στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα τουτην πλασματική Krakozhiaλόγω της επανάστασης. Σήμερα στην Ελλάδα μήπως βλέπουμε το ίδιο πράγμα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλίσει τη χώρα και δεν μπορούν βάση του «Δουβλίνου ΙΙ» που υπογράψαμε να πάνε πουθενά ?

4) Το 2005 βγάζει την ταινία «War of the Worlds» όπου βλέπουμε την εισβολή εξωγήινων οι οποίοι προκαλούν τεράστιες καταστροφές και υποτάσσουν τους ανθρώπους. Για ψάξτε λίγο στο internet και δείτε τα τελευταία χρόνια πόσο πολύ έχουν αυξηθεί οι αναφορές για ΑΤΙΑ και άλλα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα σε διάφορα σημεία του πλανήτη ?
An alien hand holds Earth, that is engulfed in flame. A red weed surrounds the hand. Above the image is the film's title, WAR OF THE WORLDS and the main actor, TOM CRUISE. Below is the release date, JUNE 29, and the cast and crew credits.

5) Το 2008 βγάζει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» όπου βλέπουμε τον Ιντιάνα να ανακαλύπτει ένα περίεργο σε σχήμα κρυστάλλινο κρανίο το οποίο όταν το τοποθετεί σε ένα σκελετό αυτός παίρνει ζωή μαζί με τα υπόλοιπα εξωγήινα πλάσματα και διαφεύγουν από την γη με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο. Μήπως θυμάστε ή έχετε διαβάσει ότι 1 χρόνο σχεδόν μετά επιστήμονες ανθρωπολόγοι βρήκαν ένα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο κρανίο με αυτό του Spielberg και το έπαιξαν όλα τα κανάλια και φωτογραφίες του είχαμε σε όλες τις εφημερίδες και έντυπα για το παράξενο αυτό κρανίο που ήταν από κόκαλο όπως τα δικά μας ?


6) Το 2004 πάλι βγαίνει στις αίθουσες το έργο «Μετά την Επόμενη μέρα» όπου εκεί βλέπουμε ένα τεράστιο τσουνάμι να χτυπά την ΝΥ. Αν θυμάμαι και πάλι καλά στο τέλος του ίδιου χρόνου γίνεται το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη.
403px-The Day After Tomorrow movie.jpg

7) Πέρσι βγήκε στις αίθουσες το έργο «2012 το τέλος του κόσμου» όπου και πάλι ένα τεράστιο τσουνάμι χτυπά αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη. Φέτος 1 πάλι χρόνο μετά γίνετε ο προχθεσινός σεισμός και έχουμε το μεγαλύτερο τσουνάμι που έχει καταγραφεί ποτέ από κάμερες και τηλεοπτικούς σταθμούς.



Πάμε τώρα στην ταινία Knowtng όπου εκεί τι βλέπουμε ? Βλέπουμε το Νίκολα Κέιτζ να παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων (στο οποίο τι αναφέρετε ?) ότι στις 20/4 έγινε μιά μεγάλη καταστροφή (πού ?) στον κόλπο του Μεξικού από μιά έκρηξη σε πετρελαιοπηγή...

Και αυτό το γεγονός έγινε την ίδια Ημερομηνία και στο ίδιο Σημείο και με τον ίδιο Τρόπο ένα σχεδόν χρόνο μετά...


Και μετά από αυτή τη μικρή καταγραφή επανέρχομαι στην ερώτησή μου και την συμπληρώνω :
«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο και μήπως με τις ταινίες αυτές μας στέλνουν κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν μπορούμε ή δεν μας αφήνουν να δούμε για το τι μας περιμένει ?»

Εκτός όμως των παραπάνω που βλέπουμε κατά καιρούς σε διάφορες ταινίες έχω και κάτι άλλο που σίγουρα θα σας βάλει σε νέες σκέψεις

11/9/2001 η καταστροφή των Διδύμων Πύργων.

11/3/2011 η καταστροφή από τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Και ερωτώ. Παρατηρείται κάτι το περίεργο σ’ αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα ?

Αν είστε προσεκτικοί θα παρατηρήσετε ότι :

1) Η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων έγινε στις 11 του μήνα.
2) Οι Δίδυμοι Πύργοι όπως ήταν κτισμένοι σχημάτιζαν τον αριθμό 11
3) Ο σεισμός της Ιαπωνίας έγινε στις 11 του μήνα
4) Η χρονιά που έγινε ο σεισμός έχει και πάλι τον αριθμό 11 (2011)

Όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα ?

Μήπως ο συγκεκριμένος αριθμός 11 έχει για κάποιους κάποια σημασία ?

Μήπως τελείται μια μαζική θυσία σε κάποιο ανώτερο πνεύμα το οποίο διψάει για αίμα ?

Για ψάξτε λίγο στο internet και θα δείτε ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...