Σάββατο 16 Απριλίου 2011

“Θέλω να βρεθούν οι αδίστακτοι φονιάδες” του παιδιού μου

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, ο πατέρας ενός από τους δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του Ρέντη μετά από καταδίωξη κακοποιών, μιλάει για το ο γιο του κι εύχεται να είναι εκείνος το τελευταίο θύμα, “για να μη θρηνήσουν άλλοι γονείς”.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο πατέρας του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη, δηλώνει πως μόνο αν βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού του, θα ησυχάσουν, τόσο ο ίδιος όσο και οι οικογένειες των άλλων αδικοχαμένων παιδιών.

“Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αδίστακτοι φονιάδες. Γι' αυτά τα παιδιά έκλαψε όλη η Ελλάδα”, τονίζει.

“Εύχομαι να μπορούσα να πάρω τη θέση του κι εκείνος να συνέχιζε να ζει, να πραγματοποιούσε τα όνειρά του, να έκανε οικογένεια, να γερνούσε. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι το τελευταίο θύμα και να γίνει κάτι με τα Σώματα Ασφαλείας για να μη θρηνήσουν άλλοι γονείς”, αναφέρει και προσθέτει:

“Προσπαθούμε να βρούμε κουράγιο για να μεγαλώσουμε τα άλλα τέσσερα παιδιά μας. Δεν μπορούν να μας βλέπουν να σερνόμαστε σαν νεκροζώντανοι”.

Ο τραγικός πατέρας εξομολογείται πως ο Γιώργος είχε  ζητήσει άδεια για να πάει στα Τρίκαλα για τις Απόκριες, αλλά δεν του την έδωσαν.

“Είχαμε τηλεφωνηθεί και τον περιμέναμε μία από εκείνες τις ημέρες. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μας εκείνη τη μέρα και ανησυχύσαμε, γιατί υποθέσαμε, ότι θα είχε δουλειά. Όταν μας πήρε ο αστυνομικός διευθυντής κόπηκαν τα πόδια μας. Είχαμε ήδη δει στην τηλεόραση αυτό που είχε συμβεί στην Αθήνα”, καταλήγει.

Και δυστυχώς, οι ανησχυχίες της οικογένειάς τους, επαληθεύτηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...