Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν, αυτό που δεν υπάρχει είναι η ντροπή και η ευθύνη!


Αυτο που θα θυμιζει τον τωρινο διαχειριστη μας στις επομενες γενιες ειναι το συνθημα με το οποιο"κατελαβε"την εξουσια στην χωρα,αυτο που φωναζε σε καθε συγκεντρωση προεκλογικα και με αυτο επεισε τον λαο να τον ψηφισει.

Το παιρνουμε ελαφρα αλλα αν το σκεφτουμε λιγο καλυτερα προκειται για την μεγαλυτερη απατη απο καταβολης Ελληνικου εθνους,ποτε και κανενας δεν πηρε την κυβερνηση με τοσα ψεματα και μπλοφες σαν να επαιζε σε συνοικιακο δρομο τον παππα.
Και απο εκεινη την ημερα αρχισε την επιθεση εναντια σε ολοκληρο τον λαο,οχι σε εκεινους που κατακλεψαν,αυτους φροντισε να τους θωρακισει με ανωδυνες εξεταστικες επιτροπες,αυτη ηταν η διαφανεια που υποσχοταν,αυτο ηταν το ενδιαφερον του για την αληθεια.
Γρηγορα αποδειχθηκε οτι οχι μονο γνωριζε αλλα και ειχε συννενοηθει για τα επομενα βηματα του,ο διευθυντης του ΔΝΤ φροντισε να το μαθουμε,ο Γιουνκερ τον ξεσκεπασε οταν αποκαλυψε οτι ειχε πει οτι κυβερναει εναν διεφθαρμενο λαο.

Μετα απο αυτο ελυσε το στομα του αντιπροεδρου του ο οποιος μας αποκαλεσε κοπριτες,αντιπαραγωγικους,επομενο βημα ηταν να μεταφερθει η ευθυνη απο αυτους που εκλεψαν σε αυτους που δεν ειχαν καμια αναμιξη στην κλοπη...και ετσι βρεθηκε το"μαζι τα φαγαμε"και συνεχιζεται η επιθεση κατα του λαου και οι μονοι που δεν εχουν καμια ντροπη ειναι αυτοι ολοι που κυβερνησαν την χωρα επι δεκαετιες και εκαναν τα παντα για να την φτασουν εως εδω.

Αραγε αυτο ηταν το οραμα που ειχε για την χωρα αυτη ο οραματιστης της πενταρας?
Η δικη του ευθυνη απο που αρχιζει και που τελειωνει?

Το χειροτερο ειναι οτι ακομη και σημερα μας φερεται σαν να ειμαστε ηλιθιοι,τοσο ηλιθιοι ωστε μετα απο τοσα ψεματα πρεπει να πιστεψουμε οτι ενδιαφερεται για το καλο της χωρας.
Κοινη προσπαθεια ζηταει,απο εμας,τους μισθωτους και τους συνταξιουχους,τους οποιους εχει βαλει σε μια μεγγενη και την σφιγγει εως οτου να μας στραγγιξει απο οτι πολυτιμο θεωρει εκεινος οτι εχουμε.

Τα χρηματα που υπαρχουν.

Δυστυχως ο δυτικος πολιτισμος δεν εχει καμια σχεση με την φιλοσοφια των παλαιων ηγετων της χωρας του Ηλιου,εκει οποιος ντροπιαζοταν ειχε εναν τροπο να δειξει στον λαο την ντροπη του.

Το χαρακιρι.

Εδω ειναι προτιμοτερο να μας δει ολους νεκρους παρα να αποδεχθει την ντροπη και την ευθυνη για οσα εχει κανει....και πει.

υτή η μικρού μήκους ταινία δείχνει τη δύναμη των λέξεων να αλλάξει ριζικά το μήνυμά σας και το αποτέλεσμα σας επάνω στον κόσμο.


1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο άνθρωπος μας έχει φλομώσει στο παραμύθι.
    Είναι τόσες πολλές οι αρλούμπες του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ που σκέφτηκα ότι έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος να αναδειχτούν.
    Έτσι έφτιαξα ένα μικρό javascript που βγαζει τυχαίες ατάκες από το pasok.gr, αλλά και άλλα επίσημα site.
    Μπορείς να το δείς εδώ:
    http://gerogriniaris.blogspot.com
    και αν θέλεις μπορείς να το βάλεις και στο δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...