Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τα παιδιά indigo ζουν ανάμεσα μας... ποια είναι;


"Υπάρχουν άραγε παιδιά που προορίζονται να σώσουν τον κόσμο; Μήπως βρίσκονται ανάμεσα μας αυτοί οι άνθρωποι που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο και μπορούν να συμβάλουν σε αυτό; Οι «φωτισμένες» γενιές είναι εδώ..."

Τα παιδιά indigo θεωρούνται ασυνήθιστα ευαίσθητα και χαρισματικά. Κάθε χρόνο, γίνονται όλο και περισσότερες αναφορές από γονείς και καθηγητές που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αυτών των παιδιών.
Η ψυχολόγος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Ένωσης, Natalya Mikhaylovskaya, λύνει τη σιωπή της για τα παιδιά indigo μετά από πολλά χρόνια έρευνας.
 
Ώριμα μάτια

«Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν γεννηθεί παιδιά τα οποία δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα συνηθισμένων αγοριών και κοριτσιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Η μοναδικότητα είναι εμφανής από τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Οι γιατροί συνήθως μένουν έκπληκτοι από τα "ώριμα" μάτια των παιδιών αυτών. 

«Ενώ τα συνηθισμένα μωρά αδυνατούν να συγκεντρώσουν το βλέμμα τους σε ένα ορισμένο σημείο, τα "πεφωτισμένα" έχουν την ικανότητα να κοιτούν επίμονα. Τα παιδιά αυτά όσο μεγαλώνουν συμπεριφέρονται με όλο και πιο περίεργο τρόπο.»

Οι γονείς συνήθως ανησυχούν και στρέφονται σε ειδικούς που θα τους συμβουλεύσουν για τον τρόπο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Οι γονείς δυσκολεύονται να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά τους. Τα παιδιά της «φωτισμένης» γενιάς, όπως συχνά αποκαλούνται, δεν θέλουν να μελετήσουν ή να παίξουν όπως οι φίλοι τους, δεν υπακούν στις αρχές και σχεδόν πάντα βρίσκονται μόνα τους.
Όλα τα παραπάνω ίσως μοιάζουν οικεία. Πάντα υπήρχαν παιδιά με ιδιαιτερότητες. Παλιότερα οι ψυχολόγοι αποφαίνονταν ότι τα παιδιά αυτά πάσχουν από Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή Υπερ-κινητικότητα και τους χορηγούσαν ηρεμιστικά. Παρόλα αυτά, τα παιδιά που πάσχουν από υπερ-κινητικότητα αδυνατούν να συγκεντρωθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δραστηριότητα. Το παραμικρό εμπόδιο μπορεί να τα αποσπάσει και αμέσως να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό.

Τα παιδιά Indigo, όμως, μπορούν να επιμένουν σε ένα θέμα που τα ενδιαφέρει και δεν αποθαρρύνονται διόλου από τις δυσκολίες. Αντιθέτως μάλιστα, τα εμπόδια τα οπλίζουν με περισσότερη επιμονή που θα χρειαστούν για να επιτύχουν. Τα παιδιά Indigo μπορούν να καταφέρουν αρκετά σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, είναι επίμονα και συγκεντρωμένα έως ότου καταφέρουν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους. Αυτός που έρχεται στο μυαλό όλων μας φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αϊνστάιν, ο οποίος θεωρήθηκε επίσης προβληματικό παιδί.

Κοινωνικά στερεότυπα

«Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε επίσημη ονομασία για αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Στη Ρωσία έχουν πάρει το όνομα παιδιά της χιλιετίας ή παιδιά του φωτός.»

Στη Γαλλία, τα παιδιά αποκαλούνται Teflon kids καθώς δεν συμβαδίζουν με τα κοινωνικά στερεότυπα. Στην Αγγλία ονομάζονται cyborgs, αφού όπως θεωρείται, ακολουθούν περισσότερο το μυαλό παρά τη καρδιά τους.

Τα παιδιά Indigo αρχίζουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές όταν βρίσκονται μόλις στην ηλικία των 3-4 χρονών. Σε αντίθεση λοιπόν με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους, φαίνεται ότι είναι τεχνολογικά εξελιγμένα. Γι'Α αυτό το λόγο μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία θα παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο τα επόμενα 10 χρόνια. Τα παιδιά Indigo θα ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα δουλεύουν με το μυαλό τους και όχι με τα χέρια τους.

Ο όρος "Indigo," όπως αποκαλούνται τα παιδιά αυτά στην Αμερική, έχει τις ρίζες του στην έρευνα του ψυχολόγου Lee Carroll. Ο Carroll μελέτησε αρκετές περιπτώσεις "φωτισμένων" παιδιών για χρόνια ενώ αργότερα ξεκίνησε με την μελέτη της αύρας τους. Η μελέτη του Carroll είναι αμφισβητήσιμη καθώς το θέμα της αύρας δεν είναι αποδεκτό από το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας. Παρόλα αυτά, ένας πολύ μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων υποστηρίζει την παραπάνω θεωρία μέσα από την ανάπτυξη μεθόδων για την μελέτη της ενέργειας που περιβάλλει τα αντικείμενα και ονομάζεται αύρα.

Ο Carroll μέτρησε την αύρα αυτών των ατόμων, το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα και την ένταση της φωτεινότητας. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι η αύρα των χαρισματικών παιδιών ήταν λουλακί σε αντίθεση με την αύρα των περισσοτέρων ατόμων που είναι κίτρινη ή πράσινη. Ο Carroll επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παιδιά με αυτή την αύρα υπερτερούν τόσο ως προς τους γονείς όσο και προς τους συνομήλικους τους σε επίπεδο νοημοσύνης και γνώσης. 

«Τα παιδιά Indigo είναι έξυπνα, ανεπτυγμένα και δεν ταιριάζουν με τα συνηθισμένα στερεότυπα των παιδιών,» σχολιάζει η Mikhaylovskaya. «Πρόκειται για χαρισματικά παιδιά που διαθέτουν μια εντελώς διαφορετική πνευματική δομή. Το μέσο IQ αυτών των παιδιών φτάνει το 130.»

Η γενιά Indigo πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα. Μέχρι πριν από 30 χρόνια, κανένας δεν είχε ακουστά το φαινόμενο. Σήμερα, το 70% των παιδιών που γεννιούνται διαθέτουν αύρα ανοιχτού μωβ χρώματος. Οι επιστήμονες αναμένουν την αύξηση αυτού του ποσοστού έως το 90% στο κοντινό μέλλον. Κάποιοι άλλοι επίσης τονίζουν ότι η γέννηση των παιδιών Indigo δεν είναι τυχαία, προτείνοντας ότι η νέα αυτή φυλή υπήρχε ανέκαθεν και λάμβανε μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια των πιο καταστροφικών στιγμών στην ιστορία μας.

Διάσημα παιδιά

Ο 9χρονος Mike Smith από τη Γερμανία μας έδειξε ένα ενδιαφέρον κόλπο. Πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι με φάρμακα, το τοποθέτησε σε ένα τραπέζι από όπου και εξήγαγε τα φάρμακα με τη βοήθεια των τηλεπαθητικών του ικανοτήτων.
Η Nadezhda Kipryanovich γέννησε ένα παιδί φαινόμενο στην περιοχή Volgograd. Όταν ο Boris ήταν μόλις 8 μηνών, μπορούσε να αρθρώσει ολόκληρες προτάσεις, στην ηλικία των 18 μηνών μπορούσε να διαβάσει ακόμα και εφημερίδα... Στα τρία του χρόνια, ο μικρός Boris ξεκίνησε να μιλάει για το πανεπιστήμιο. Ο μικρός χαρισματικός Boris δεν γνώριζε μόνο τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και τους δορυφόρους τους αλλά και τα ονόματα των αστρικών συστημάτων. Οι επιστήμονες μελέτησαν το φαινόμενο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν μια λογική εξήγηση.
Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, η 10χρονη Mariya Yudovich έδωσε σε όλα τα μέλη του κοινού της από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο κατάφερε να ανθίσει απλά με την κίνηση του χεριού της.

Ένα νεαρό κορίτσι από το Μεξικό μπορεί να περιγράψει με δεμένα μάτια και μόνο με ένα απλό άγγιγμα την απεικόνιση μιας φωτογραφίας. Μπορεί να κατονομάσει τα πρόσωπα της φωτογραφίας, τις διευθύνσεις τους και τους αριθμούς του διπλώματος οδήγησης και τις ασφάλειες τους.

Σκεπτικισμός

Ο Δρ. Vladimir Kireev, ψυχίατρος σε νοσοκομείο του Τάλιν της Εσθονίας, αναφέρει: «Ο ενθουσιασμός που δείχνουν οι ερευνητές που εγκωμιάζουν το φαινόμενο Indigo είναι ενοχλητικός. Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να χωρίζουν τα παιδιά σε δυο ομάδες, μια επίλεκτη φυλή και ένα κατώτερο είδος. Το επόμενο λογικό βήμα είναι η εμφάνιση μιας χώρας που θα ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα παιδιά Indigo από οποιαδήποτε άλλη και θα υποστηρίζει ότι είναι η επίλεκτη φυλή. Μήπως τελικά πρόκειται για ένα είδος ανερχόμενου φασισμού σε πνευματικό επίπεδο;»

Ο Oleg Gubin, ψυχίατρος στο Health Plus Medical Center, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που είναι προικισμένα σε ένα πεδίο συχνά υποφέρουν από πνευματικές ή ψυχολογικές διαταραχές, αυτό όμως δεν αποτελεί ένδειξη ύπαρξης μιας νέας φυλής. Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μαζικής εισροής πληροφοριών, μιας μεταβαλλόμενης οικολογίας, γενετικά τροποποιημένων τροφών και πολλών άλλων παραγόντων που αλλάζουν μέρα με τη μέρα τη ζωή μας.»

Ο Yury Fomin, μηχανικός και ειδικός αυτοματοποιημένης διαχείρισης, αναφέρει: «Η αποκάλυψη των τηλεπαθητικών ικανοτήτων σε όλο και περισσότερα παιδιά σημαίνει ότι το φαινόμενο Indigo εξαπλώνεται...»

Αύρα: Μπορεί να αναλυθεί;

Ο καθηγητής Konstantin Korotkov είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο πεδίο της επιστημονικής μελέτης της αύρας. Σήμερα ο Δρ.Korotkov δουλεύει στο Ινστιτούτο Fine Mechanics and Optics του Saint Petersburg. Ο Korotkov κατασκεύασε μια μηχανή η οποία μετράει την αύρα των ανθρώπων και παρέχει αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου. Όμως τι ακριβώς μετράει αυτό το όργανο;
Όπως αναφέρει ο Korotkov: «Αυτό που κάνουμε είναι να συλλέγουμε πληροφορίες από τα φυσικά πεδία γύρω από τα δάχτυλα. Όταν ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός χτυπήσει το δάχτυλο μας, τότε το σώμα απελευθερώνει μια ροή φωτονίων και ηλεκτρονίων. Το οπτικό μας σύστημα παρακολουθεί αυτές τις αντιδράσεις. Αργότερα αναλύουμε τα αποτελέσματα μέσω υπολογιστή. Μέσα σε 10-15 λεπτά μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ψυχική κατάσταση, το σώμα και την κατάσταση των οργάνων του ατόμου.»

Το όργανο αυτό χρησιμοποιείται ήδη στο First Medical Institute, την Military and Medical Academy, το Sports Institute και πολλούς άλλους οργανισμούς τόσο στην Ρωσία όσο και στο εξωτερικό.

Τα παρακάτω καλά είναι να τα γνωρίζετε. Είναι χρήσιμα!!!!

Πέντε γενιές ίντιγκο
Μία από τις πιο γνωστές ερευνήτριες των φαινόμενων της Νέας Εποχής, είναι η κυρία Lori Johnson, που ασχολήθηκε με την ίντιγκο γενιά σχεδόν επιστημονικά και τη χώρισε σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με τη χρονολογίαγέννησης των παιδιών.

Η 'Άλφα γενιά
Η πρώτη γενιά, η οποία ονομάστηκε Άλφα, περιλαμβάνει τα παιδιά πουγεννήθηκαν την περίοδο από το 1958 ως το 1968. Η αύρα τους είχε βαθύ γαλάζιο & πράσινό - μοβ αποχρώσεις και ήταν κάτω από την επιρροή του μεταλλικού μπεζ που τους προστάτευε από τις εξωτερικές επιθέσεις και από τις υπερβολικές πρόωρες εξωτερικές του indigo δυναμικού τους.

Τα εξωτερικά πέπλα τις αύρας τις, βοηθήσαν και βοηθούν ακόμη αυτούς τους Λειτουργούς του Φωτός να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής και ύπαρξης των υπόλοιπων συνανθρώπων τους, που δεν ανήκουν σ' αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που την ονομάσαμε indigo.

Από μικρό παιδιά ακόμη οι Άλφα είχαν μια αίσθηση ότι είναι διαφορετικοί, σαν να μην ανήκουν στον τόπο, στη χώρα ή στους γονείς που τους γέννησαν.. Οι λόγοι γι' αυτή τη διαφορετικότητα ήταν πάντα ασαφείς και ποτέ δεν έβρισκαν μια ικανοποιητική εξήγηση. Μόλις ωρίμασαν νοητικά, αρκετά για να μπορέσουν να φανούν τα χαρίσματα τους, είχαν και την εμπειρία της «Σκοτεινής Νύχτας της Αφύπνισης». 
Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η «Σκοτεινή Νύχια της Αφύπνισης» είναι ηπερίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος τηςοριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται Εδώ και Τώρα. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών, αρρώστιες, θανάτους των αγαπημένων ανθρώπων.. Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996. Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39) ξεκινάει η ανάρρωση και η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων. 
Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του οπωσδήποτε με τους άλλους. Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου (open mind) πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθηματιών και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλωνεπιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα. Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών. Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν γιατί το Ρέικι ανθίζει τα τελευταία χρόνια που η Άλφα indigo γενιά έχει περάσει στη δική της «ώχρα φάση», δηλαδή στη φάση της πλήρους αυτογνωσίας.

Βήτα γενιά
Είναι άνθρωποι γεννημένοι κατά την περίοδο μεταξύ του 1968 και 1978. Χαρακτηριστικά χρώματα στην αύρα τους είναι το γαλάζιο - πράσινο - μοβ, αλλά δεν υπάρχει ποια το μεταλλικό χρώμα της προστατευτικής ασπίδας. Η περίοδος της δικής τους αφύπνισης συμπίπτει, περίπου στην περίοδο από το 1996 μέχρι το 2006, Πολύ σπάνια ένα indigo άτομο συνειδητοποιεί την αποστολή του πριν τα τριάντα του χρόνια. 
Για αυτό τον λόγο όσοι ανήκετε σ' αυτή τη γενιά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και τρυφεροί με τον εαυτό σας. Εκείνη την περίοδο εξαφανίζονται τα προστατευτικά πέπλα της αύρας και το άτομο μπορεί να έχει συχνά την αίσθηση πως είναι γυμνό, απροστάτευτο και ευάλωτο διότι περνάει τις διαδικασίες κάθαρσης σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο. Μπορεί εύκολα να νομίζει ότι τρελλαίνεται και δεν είναι κακό σ' αυτή την περίπτωση να ζητάει βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου, αλλά πρέπει να αποφεύγει φάρμακα «εκτός από τα ομοιοπαθητικά και μακροβιοτικά (macrobiotic), που δενβλά πτουν.

Πέρα από αυτό αναπτύξτε τη διαίσθησή σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή γιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους κι αν έχετε αρκετή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτά που σας φαίνονται τρέλα θα περάσουν σύντομα και θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι γεμάτη θαύματα. Τα indigo άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γενιά, την πνευματική ωρίμανση θα τη βιώσουν στα σαράντα τους, που αρχίζει ένα πραγματικά πανηγύρι αυτογνωσίας και απελευθέρωσης. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό και των δύο γενιών, Άλφα και Βήτα, είναι ότι φαίνονται πολύ πιο νέοι απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η Γενιά Γάμα
Είναι η τρίτη γενιά των παιδιών indigo, που έχουν γεννηθεί από το 1978 μέχρι το 1988. Αυτή είναι και η πρώτη γενιά με την ελάχιστη προστατευτική ασπίδα. Σε περίπτωση που την έχουν είναι συνήθως μωβ απόχρωσης με σημάδια της ώχρας ή του κρυστάλλινου χρώματος. Η περίοδος της πνευματικής αφύπνισης αυτών των παιδιών συμπίπτει με την περίοδο μεταξύ 2006 και 2016.

Η Δέλτα Γενιά
Το χαρακτηριστικό της τέταρτης γενιάς είναι το χρώμα της αύρας, που είναι καθαρά indigo (γαλάζιο - λουλακί). Τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 1988 μέχρι το 1998. Ως εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα κάποια άτομα που ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, έχουν ένα ελαφρύ πέπλο στον εξωτερικό κύκλο της αύρας τους.

Αυτή η γενιά είναι υπερβολικά ευαίσθητη και χρειάζεται αρκετή βοήθεια για να Bρει τον εαυτό της. Είναι υπερδραστήριοι και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει να δείχνουν στον κόσμο ποιοι είναι πραγματικά και σε πολλές περιπτώσεις το κάνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν είστε γονέας ενός indigo παιδιού της γενιάς Δέλτα πρέπει να ξέρετε ότι αν το βοηθήσετε να φτιάξει μία γαλήνια όαση στο δωμάτιο του κι αν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γαλήνη, θα το βοηθήσετε πολύ περισσότερο από το να του δίνετε φάρμακα γιατη δική του «υπερκινητικότητα».

Στο δικό του περιβάλλον θέλει γαλάζιο και μοβ χρώματα, ενώ απολαμβάνει πραγματικά τη μουσική με αργούς ρυθμούς. Να αποφεύγετε την πολυκοσμία και τις υψηλές, θερμοκρασίες όταν είστε μαζί του. 
Την τηλεόραση καλά είναι να την ελαττώσετε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί του αυξάνει τη νευρικότητα. Επίσης είναι καλά, να μην κοιμάται ή να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σ' ένα δωμάτιο με πολλές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Αυτές οι συμβουλές ισχύουν για το κάθε indigo άτομο, ειδικά αν είναι ακόμη μικρό παιδί. Η Δέλτα γενιά έχει συνήθως πολύ δύσκολη εφηβεία. Πολλά από αυτά τα παιδιά νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους, μπλέκονται με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας.. Το καλύτερο φάρμακο για αυτούς είναι η Φύση στην οποία καλό είναι να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Η περίοδος της ωρίμανσης και της πνευματικής αφύπνισης της Δέλτα γενιάς συμπίπτει με την περίοδο από το 2016 ως το 2026.

Ωμέγα γενιά
Τα παιδιά που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν από το 1998 μέχρι το 2008 ανήκουν στη Λεγόμενη Ωμέγα indigo γενιά. Υποτίθεται πως αυτή είναι και η τελευταία «καθαρή» indigo γενιά. Τα παιδιά που γεννήθηκαν στη Δέλτα και Ωμέγα εποχή, ονομάζονται επίσης και Κρυστάλλινα Παιδιά (Crystal Children) λόγω μιας ιδιαίτερης φωτεινής, κρυστάλλινης απόχρωσης στην αύρα τους. Αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε διάφορες δερματολογίες, αλλεργίες και αρρώστιες ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που οφείλονται στη μεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό τους χαρακτηρίζεται ως αυτιστικά ή υποφέρουν από το σύνδρομο Asperher. Ο αυτισμός σ' αυτά τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τρόπος αυτοπροστασίας από τη νεύρωση και επίθεση του έξω κόσμου. Πολλά απ' αυτά είναι παιδιά των indigo γονέων ή είναι μετενσάρκωση των πρόωρα πεθαμένων τής Άλφα και Βήτα γενιάς.

Αυτή η γενιά θα βιώνει τη «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» την εποχή από το 2026 μέχρι το 2036.
Το Κρυστάλλινο Παιδί θα το αναγνωρίσετε από τα τεράστια μάτια του, που όταν σας κοιτάνε κατάματα έχετε την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα βάθη της ψυχής μας, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους που θέλουν να κρυφτούν. Από τη φύση τους είναι χαρούμενα, πάντα χαμογελαστά και ανοιχτά προς τους άλλους, ανά πάσα στιγμή έτοιμα να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη. Έχουν έμφυτη μεγάλη συμπόνια και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, αλλά και για τα ζώα και τα φυτά.

Αν είστε γονέας ενός Κρυστάλλινου Παιδιού της τελευταίας γενιάς μην το φορτώνετε με πολλά παιχνίδια γιατί δεν τα εκτιμά ιδιαίτερα. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του χαρίσετε είναι η ιδία η Φύση με τα διάφορα δωρεάν παιχνίδια της. Λατρεύει να σκαρφαλώνει στο δέντρα, να ξαπλώνει στο χορτάρι, να περπατάει ξυπόλυτο, να μιλάει με τα φυτά, με μικρά ζωντανά πλάσματα και να χάνεται σε μικρόκοσμους έχοντας μέσα από αυτούς μία βαθιά επικοινωνία με το ίδιο το σύμπαν.. Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη. Είναι σαν μικρά ζωντανά «μαγικά φωτοβόλα» που το φως τους είναι σαν να εκπέμπεται από την επιδερμίδα τους. 
Είναί πιο ευαίσθητα από όλα τα indigo, παιδιά, δεν έχουν καμία ανεκτικότητα στα χημικό φάρμακα, και πολλές φορές μόνα τους αποφασίζουν να γίνουν χορτοφάγοι. Ακόμη και σε οικογένειες που καταναλώνουν πολύ κρέας αυτά τα παιδιά προτιμούν φρούτα και λαχανικά, φυσικούς χυμούς. Ακόμη και το γάλα δεν το θέλουν. Τα παιδιά αυτά έχουν πολλές ψυχικές δυνατότητες. Είναι πολλές οι μητέρες που έχουν δηλώσει ότι, όταν κυοφορούσαν τα Κρυστάλλινα Παιδιά, απέκτησαν διάφορες ψυχικές δυνατότητες, που δεν είχαν πριν, όπως πρόβλεψη, διαίσθηση, τηλεπαθητικές δυνατότητες.

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιγμένο το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους βλέπουν πνεύματα και αγγέλους, βλέπουν διάφορα προβλεπτικά όνειρα, έχουν ουσιαστική αντίληψη του χρόνου, ζουν το Τώρα ολοκληρωτικά. Σε αυτή την ομάδα ανήκουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα, καθώς κι εκείνα που είναι 8 - 9 χρονών (σύμφωνα με την Doreen Vrtue). Μπορούν να επικοινωνούν με την οικογένεια τους τηλεπαθητικά. 
Δεν χρειάζεται να μιλάνε γιατί η τηλεπάθεια είναι πιο άμεση και αποτελεσματική. Είναι διαφορετικά, έχουν ενέργεια, μεγαλύτερη συλλογική συνείδηση, έχουν περάσει από το Εγώ στο Εμείς και αγωνίζονται κατά των παλιών αρχών που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία...Εγκαταλείπουν το παλιό πατριαρχικό μοντέλο και περνάνε στο μητριαρχικό που είναι πιο ισορροπημένο, που έχει και τις δύο αρχές μέσα του: θηλυκή και αρσενική. Γενικότερα χάρη στις indigo γενιές, στον Δυτικόκόσμο τουλάχιστον, αυξάνεται η ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή καιστην αρσενική ενέργεια. Οι indigo άνθρωποι έχουν το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος. Αυτά τα παιδιά έχουν ένα εσωτερικό ραντάρ που το ονομάζουμε «BS detector» με το οποίο μπορούν να «μυρίσουν»τον άνθρωπο και να καταλάβουν αν μπορούν ή όχι να τον εμπιστευτούν. Πόσοι από μας έχουμε βρεθεί με κάποιον, ενώ το εσωτερικό μας ραντάρ χτυπούσε: «Προσοχή, αυτός δεν είναι δικός σου άνθρωπος!»
Οι άνθρωποι με indigo αύρα όταν συναναστρέφονται με τους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για την ηλικία τους, για το τι ρούχα φορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τουςενδιαφέρει είναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου. Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα φυσική συμπεριφορά.Είναι πρώτα στη σειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μη μιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τους γονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π. Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν το αισθάνονται. Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων. Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πραγματική επιδημία διάγνωσης ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) που σημαίνει έλλειψη προσοχής και υπερκινητικότητα.
Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται φυσικά οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, κι έτσι «..μόνο στη Βόρεια Αμερική υπολογίζεται ότι περίπου πέντε εκατομμύρια παιδιά καταναλώνουν καθημερινά διάφορα ψυχοφάρμακα.Αν και οι ιατρικοί ερευνητές το αρνούνται πεισματικά, η υπερκινητικότητα και ο αυτισμός των παιδιών δημιουργείται κυρίως από οικογενειακούς παράγοντες και όχι από βιολογικούς..» (Γιώργος Σιάμκος, Mind Control: O πόλεμος για τον Έλεγχο του Νου, Εκδόσεις Άγνωστο). Συνήθως περνάνε πάνω από τριάντα ώρες την εβδομάδα μόνα τους, βλέποντας τηλεόραση, και παρόλο που οι γιατροί προσπαθούν να τα εντάξουν σε «έναν νέο τρόπο της ανθρώπινης εξέλιξης» μάλλον αυτά τα παιδιά αυτό που χρειάζονται δεν είναι χημικές ουσίες, αλλά μια ειδική φροντίδα και εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...