Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Μελαγχόλησαν ... στο ΝΑΤΟ επέιδή βομβάρδισαν πάλι λάθος Λίβυους!
ImageΤη "λύπη του" για τους θανάτους που προκάλεσε στις τάξεις των αντικαθεστωτικών η αεροπορική επιδρομή των συμμαχικών δυνάμεων, εξέφρασε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, χαρακτηρίζοντας τον βομβαρδισμό «ατυχές περιστατικό». «Πρόκειται για ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Λυπάμαι βαθύτατα για τις ζωές που χάθηκαν», δήλωσε ο Rasmussen, αλλά δεν πρέπει να προβληματίζεται: Τα λάθη συγχωρούνται όταν υπάρχει ... καλή πρόθεση! Έτσι ή αλλιώς, μήνυση θα κάνουν οι νεκροί; Ο γενικός γραμματέας του οργανισμού προχώρησε στις συγκεκριμένες δηλώσεις στο τηλεοπτικό κανάλι του ΝΑΤΟ, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή διοικητή των επιχειρήσεων στη Λιβύη, Βρετανού υποναυάρχου Russell Harding με τις οποίες αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό.
Ωστόσο, οι αντικαθεστωτικοί της Λιβύης «δεν ζητούν τη συγγνώμη του ΝΑΤΟ αλλά μία εξήγηση», μετά την κατά λάθος επίθεση των συμμαχικών δυνάμεων κατά αρμάτων μάχης των αντιπάλων του Καντάφι, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπός τους. «Δεν αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις του ΝΑΤΟ», σημείωσε ο Shamsiddin Abdulmolah, στο γαλλικό πρακτορείο AFP.
«Φαίνεται ότι υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, ίσως λόγω της χαμηλής ορατότητας στο έδαφος και οι θέσεις των αρμάτων μας δεν έγιναν σαφείς στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε. Η είδηση είναι ότι είχαν και επικοινωνία. Φαντάσου να μην είχαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...