Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ¨


Αρίντς : Η Ελλάδα έχει ανοίξει μαντήλι και ζητιανεύει
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς σχολιάζοντας την οικονομική κρίση στην οποία έχει υποπέσει η Ελλάδα είπε πως «Έχει 1 τρις. $ εξωτερικό χρέος»

ΣΑΝΛΙΟΥΡΦΑ-Ο Μπουλέντ Αρίντς που βρίσκεται στην Σανλιούρφα για να μετάσχει στο 20ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Τοπικών ΜΜΕ, που οργανώνουν από κοινού η Γενική Διεύθυνση Τύπου και Πληροφοριών και η νομαρχία Σανλιούρφας, συνεχίζει τις επισκέψεις του.

Ο Αρίντς μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε τα νούμερα που δείχνουν την βελτίωση στην οικονομία και είπε : ¨Η Τουρκία πέτυχε ανάπτυξη 9%. Πρόκειται για υπέροχο αποτέλεσμα. Χώρες στην Αμερική και στην Ευρώπη που τις χτυπάει η οικονομική κρίση, είναι μέσα στα χρέη. Στην Πορτογαλία και στην Ισπανία οι κυβερνήσεις πέφτουν. Δεν πληρώνονται μισθοί. Δεν γίνονται συλλογικές συμβάσεις. Η γειτονική μας Ελλάδα έχει 1 τρις $ εξωτερικό χρέος. Σχεδόν έχουν ανοίξει μαντίλι και ζητιανεύουν για βοήθεια. Σε όλες τις βιομηχανίες τους έχει σταματήσει η παραγωγή. Οι βιομηχανίες τους πουλιούνται αλλά δεν υπάρχουν αγοραστές. Η Τουρκία έγινε μια από τις 5 χώρες στον κόσμο. Πέτυχε ανάπτυξη 9%. Αυτή είναι μια επιτυχία όλων μας.¨

Σχόλιο : Αν δεν το καταλάβατε πρόκειται για φτύσιμο. Δεν ψιχαλίζει!!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...