Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Αλ. Παπαρήγα: Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα

Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα όταν βεβαιώνει τον ελληνικό λαό πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα,
εκτιμά η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην Κυριακάτική Ελευθεροτυπία.

Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει πως το Σύμφωνο για το Ευρώ είναι προκρούστης διαρκείας για μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, και κάνει λόγο για μεγάλο φαγοπότι που θα γίνει με το ξεπούλημα των δημοσίων εκτάσεων, επιχειρήσεων και υποδομών.


«Δεν μπορεί να βγουν από την κρίση, ισοπεδώνοντας μόνο τα λαϊκά στρώματα, πρέπει να καταστραφεί και ένα μέρος από τα συσσωρευμένα κεφάλαια», τονίζει η κ. Παπαρήγα, η οποία και επισημαίνει πως το ΚΚΕ δεν φοβάται τις εκλογές.

Δηλώνει όμως πως «αλίμονο αν ο λαός περιμένει από εκλογές σε εκλογές να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική».

Σε ό,τι αφορά τη γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ λέει πως μπορεί σε μεγάλο βαθμό να είναι αυθόρμητη, τονίζει όμως πως εκφράζεται με πολλούς και ανώριμους τρόπους.

Επικρίνει μάλιστα πράξεις όπως το γιαούρτωμα και δηλώνει πως δεν υιοθετεί τις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, «ανεξάρτητα από το ότι είναι στο αίμα του να απεχθάνεται το οργανωμένο ταξικό κίνημα και να λατρεύει τα μικροαστικά ξεσπάσματα κάθε είδους».

Μάλιστα, η κ. Παπαρήγα καταγγέλλει την ύπαρξη ενός μηχανισμού προβοκάτσιας και συκοφάντησης σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...