Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έχουν καθηλωθεί F-16 λόγω έλλειψης ανταλλακτικών;



Το σοβαρότατο αυτό ερώτημα θέτει ανησυχώντας η εφημερίδα «Παρόν», έπειτα από απόλυτα αξιόπιστες πηγές της, όπως αναφέρει η ίδια στην δημοσίευσή της.

Τα πολεμικά μας αεροπλάνα F-16 βρίσκονται σε μεγάλο αριθμό εδώ και καιρό καθηλωμένα στο έδαφος, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, που είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση των βλαβών που υπάρχουν.

Και αυτή η έλλειψη ανταλλακτικών οφείλεται στην έλλειψη πιστώσεων λόγω περικοπών στις δαπάνες από το υπουργείο Άμυνας…!

Δηλαδή, η πολυδιαφημιζόμενη από τον κύριο Βενιζέλο εξοικονόμηση 1,5 δισ. ευρώ επιτεύχθηκε και από την μη αγορά ανταλλακτικών, που περιορίζει τα F-16 τα οποία βρίσκονται στην δύναμη της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να μπορέσει να προστατευθεί ικανά ο εναέριος χώρος της Ελλάδας από τους γνωστούς μας εισβολείς!

Ασφαλώς ακόμη και ο κύριος Βενιζέλος μπορεί να καταλάβει το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση Παπανδρέου (και ο ίδιος ο Βενιζέλος φυσικά) προς τους «φίλους» γείτονές μας.

Τελικά, το να μειώνεις τις δαπάνες για τους εξοπλισμούς αποδεικνύεται (εν τοις πράγμασι) πως αποτελεί μία πολύ εύκολη υπόθεση. Καταθέτεις τα όπλα και δεν χρειάζεσαι πλέον άμυνα… Μόνο διάθεση να «ανοίξεις τα πόδια» στις ορέξεις των γειτόνων χρειάζεται…

Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχουν κάποιοι στην κυβέρνηση Παπανδρέου που τους αρέσει να… «ανοίγουν τα πόδια», αλλά είμαστε βέβαιοι πως σε λίγο καιρό, τα πόδια τους θα βγάλουν φτερά, για να μην γνωρίσουν την «ευγνωμοσύνη» των Ελλήνων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...